+1 yıladım adım anlatıyorum önce sevdiğin müzik grupları filan varsa fanlarına üye oluyosun orda bir ufak demleniyosun nerde yasıyosun bılmıyorum ama her ılde bu tür gençlerin takıldığı noktar vardır az çok kestirebilirsin nereler olcağını fazlasıyla arkadaş canlısı olmasılın anlayışlı olmalısın ama kıskanç olmamalısın dinleme burdaki kekoları sen içinden gelen sesi dinle hobilerinin beşinden git kafana göre birini yolda ya da herhangi bir yerde gördüğünde merhaba demekten çekinme merak etme yanlış anlaşılmazsın insanlar binlerce yıldır tanışıp arkadaş oluyolar :) en önemli kısmı ise tanıştığın kişilere çok fazla güvenmemen en azından hemen değil anladığım kadarıyla daha dışarda nasıl insanlar olduğundan haberin yok kendini geri çekme ama dikkatli ol.
Ayrıca bara girebilcek yaştamısın bilmiyorum ama x bir mekana gidip yine ordada kafa dengi insanlarla tanışabilirsin okul okuyosan külüplerin bu konuda çok faydasını görürsün yeter ki yeni insanlar tanımaktan çekinme ama dikkatli ol şimdiden kolay gelsin gelişmeleri yazarsan sevinirim07 Yorumla
Soran+1 yıloh be benı anlayan bırı sonunda :D amacım kotu yollar degıl doyasıya eglenmek ve bunun ıcın nası mekanları tercıh edıp kafama gore ınsanlar bulabilirimdi ama herkes yanlıs anladı maalesef , önerileriniz için teşekkurelr :))
- +1 yıl
kekolar ne anlar bunların beyni yanmış içinden geleni yap en azından yıllar sonra ulan keşke deme
Soran+1 yılevet yıllarca aıt hıssetmedıgım bı cevrede kaldım ama artık ıstedıgım aıt oldugum yere ulaşmak istiyorum , soyledıgınız gıbı cekıngen olmamak lazım :)
- +1 yıl
Yasadigin yer neresi
Soran+1 yılist
- +1 yıl
Tamam beraber gidelim
Bende gelim 😃
Soran+1 yılyas 27 :D
En İyi Cevaplar
Ortam kizi olacagina evin oratami ol bosver milleti alayinin en iyisini... Cevrem cok genis ama sunu unutma daha elindeki bu sevincide alirlar haberin olsun sana verecegim akil aklin varsa tek takil. . .
02 Yorumla
Soran+1 yılcevren genısse guzelde eglenıyorsundur ama :/
Ortamlarin kizi derken bu kadar niye basitlemek istiyosunki anlamadim afedersin var bir b*kluk
06 Yorumla
Soran+1 yılguncellemeye bakar mısnız hanfendı
Soran+1 yıledeplice durunca sonunda bı kotuluk goremıyorum
Soran+1 yılnası boyle yasanır dıye soruyorum zaten
ortam kızlıgı çok güzel birşey değil kuzum ya kal oldugun yerde
09 Yorumla
Soran+1 yılortam kızından kastım beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
Soran+1 yıloyle bı cevrem yok maalesef o cevreyı nası yapıcam.(
Soran+1 yıldenedım haydı ıcmeye gidelm desem yok ya sınemaya gıdelım dıyen bı cevrem var
Soran+1 yılama nası degıstırcem işte o sorun D:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılKısaca kişiliğinin olmaması gerekiyor. Herkesin her dediğine "he he" demen gerekiyor. Ayrıkı bir şey söylersen seni aralarına almazlar. Yani kendi doğruların olamaz. Yavşayana yavşaklıkla cevap vericeksin.
Hala istiyor musun ortam kızı olmayı?11 Yorumla
Soran+1 yılortam kızından kastım su herkese yazdınm ancak soylemek ıstefdgım su beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
+1 yılİlla kötü yoldan gecicem diyorsun yani hadi hayırlısı.
04 Yorumla
Soran+1 yıledeplice eglenmenın neresı kotu yol
- +1 yıl
İçmeden eğlenemiyor musun?
Soran+1 yılbı bardak bıraın kımseye zararı yok sarhos olmayıp bılıncını kaybetmedıgım surece problem olmaz
- +1 yıl
O senin düşüncen. Eğer olmak istediğin oysa seçim senin.
Gizli Üye(30-35)+1 yıla sosyalsin galiba.. bunun çaresi dışarda takılmak sosyal olmaktan geçiyor sen çabalamadıysan sosyal olmaya hep böyle kalırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılsosytalım arkadaslarım var ama kafa dengi degiller bana uymuyorlar kendımı degıstırmem gerekıyo kotu yola dusmek degıl ortam kızından kastım , bara gıdıp azcık ıcmek normal kafayalada eve donmek yanı normalı ama yapcak arkadasım yok
Cevap sahibi+1 yılBen varim iste :)
Soran+1 yılolduu D:
Cevap sahibi+1 yılyeni dostluklar yeni baslangiclarla olur ;)
Ortam kizi ve Cok cevre seni kotu yola dusurur dostum ayik ol
01 Yorumla
Soran+1 yılortam kızı o* degıl guzel ortamlarla eglenevbilen kızdır , o* olacaksam ortama gerek duymadan olurum zaten o edeple ılgılı ortamla degıl
+1 yılOrtam kızı diyince sağda solda sürt o bar bu bar gez tanımadıgın insanlarla öpüş veya önce tanış sonra öpüş bu aklıma gelıyor benım
09 Yorumla
Soran+1 yılbenım kastım ama ; beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım
- +1 yıl
Ya gel bize solist lazım elektro gitar çalıyorum bascı ve bateristimiz var takılırız zarar gelmez bizden merak etme en büyükleri benim 19 yaşındayım diğer ikisi 18
Soran+1 yılsesim güzel olsa... değil maalesef bende elektro gıtar calıyorum
- +1 yıl
Vokal yapabilirsin veya sadece çaladabilirsin mecbur solistlik yaparım ben yine
Soran+1 yılsesin güzel midir
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=w-4LoKg7xH0 şarkısına göre güzel bu çok güzel değil şarkıyı sevdiğim için çektim
Soran+1 yılsu an dınlıycek ortam yok dınleyınce sana donerım :)
- +1 yıl
mesaj at kesinleşelimm :)
- +1 yıl
eeeee
Fazla sürmez yakın zamanda bu kız ben hamile kaldım babam duyarsa öldürür beni ne yapayım diye soru başlığı açar ahanda buraya yazdım.
24 Yorumla
Soran+1 yılberaber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor ^^ herkese yazdıgım gıbı ortam kızından kastımk bu beyfendı orpu olmak degıl
- +1 yıl
Bak güzelim benim semt biraz lüx ve gece hayatının yaşandığı bir semt bir pazar sabahı saat sabah 10 gibi sokakta ağlayarak yanıma gelen kız ben nerdeyim burası neresi diye sordu bende ne olduğunu sordum neden ağlıyorsun dedim akşam arkadaşlarla barda içtik ama gerisini hatırlamıyorum aşşağı sokakta bir evde uyandım gerisini ağlamaktan anlatamadı ve gerçek bir olay nerde olduğunu ve polisi aramasını söyledim ağlayarak uzaklaştı kapişş.
Soran+1 yılarda ınce bı cızgı vardır , hayvanlıkla haylazlıgın karıstırmamamk gerek ben edeplice eglenmek iştiyıyorum sarhos olmıycak kadar içmek kotu yola dusmıycek kadar eglenmek kıcımı basımı acmıyacagım kadar ıstedıgım gıbı gıyınmek kapişşş
+1 yılOrtam kızı olunca ne olacak? Tüm çevrenin yattığı bir kız mı olmak istiyorsun? Ortam kızının anlamını öğren daha sonra yorum yapanlara tepki göster.
09 Yorumla
Soran+1 yılbenım kastım beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak , sizler herseyı yanlıs anlamaya o kadar acık ınsanlarsıznız kı
- +1 yıl
Ortam kızının anlamını öğren. Senin kast ettiğin o saçma manaya gelmiyor. Daha sonra insanları suçla.
Soran+1 yılya lutfen kım buraya ortam kızını o anlamda yazar beyfendı , ben eglencelı ortam anlamında yazdım işitmeıgım soz kalmdı
- +1 yıl
Bazıları gerçekten öyle olmak istiyor. Geçen bir kaç kişi ''eskort nasıl olurum'' diye soruyordu. Bu sitede her tür dengesiz var. O nedenle senin hangi niyetle sorduğunu bilemeyiz.
Soran+1 yıltövbee haklısızınız oyle bırılerıde vardır yanı belkı bılemıyorum bu kadar sapıtmıs ınsanlar... ama o kadar kotu yorumdan once ne anlamda oldugunu fılan sormaları lazımdı ben açıklamadım cunku diğer anlamda anlayabıleceklerını dusunmedım acıkcası
- +1 yıl
Şimdi sorunu detaylı açıkladığın için cevap vereyim. Güler yüzlü ol, samimi ol ve arkadaş çevreni genişletmeye çalış. Fakat yerine göre durmasını bil. Kalabalık bir arkadaş çevren olur. Bir kişi sayesinde iki kişiyle tanışırsın, o iki kişi sayesinde dört kişiyle tanışırsın. Böyle devam eder.
Soran+1 yılevet o soyledııgnız gıbı davranarak bı arkadas cevresı yaptım ancak onlar cok sakın daha farklılar benden , ben benım gıbı ınsanları nasıl bulabılıırm
- +1 yıl
Çevreni daha da genişleterek bulabilirsin.
Soran+1 yılmesela o tarz ınsanlar cıkıncada karsıma yakınlık kuramıyorum onlardan cekınıyorum cunku onlar benı dıs halımle tanıyorlar , nası yaklasıcam yanlarına kı :(
+1 yıl'' akmamakta paralar bizden onlar bize bakmamakta'' gibi güzel sözlerle ortam kızlarını hicveden bir sarkı vardı aklıma gelmıyor
00 Yorumla
+1 yılOrtam kızı olursan nekladar namuslu olursan ol hep digerleinin gozunde kaşar olursun
03 Yorumla
Soran+1 yıldiğerleri umrumda degıl ben namuslu bı sekılde eglenmek ıstıyorum aslında hepsi bu
- +1 yıl
ozaman biraz zor
Soran+1 yılniye zor
ortam kızı olmanın ne demek olduğunu biliyor musun?
08 Yorumla
Soran+1 yılbenım kastım beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
Soran+1 yılben istemezsem çıkma kı bende istemem
Soran+1 yılonları kullanmıycam yanı basıt bunlar
Soran+1 yılonu normal ortamda kolamada atar o zaman sacma yanı
bir çok yerde takıl bara git tenise git vs daha çok yerden daha çok insan kazan tanı
04 Yorumla
Soran+1 yılama bar gıbı ortamlara tek gırersem bılemedım kı nası cevre yaoarım
Soran+1 yılaynen taktık istiyorumda , bara gidince bardakı kısıyle mesela nası arkadas olucam
onun için kopuk olman lazım bir bar'a git sağa sola sırıtmaya başla illa birileri denk gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılamacım o degıl yazdım zaten
neden içindeki insanı öldürmeye çalışıyorsun bende yapma içindeki insan kalsın
02 Yorumla
Soran+1 yıliçimdekı ınsan asıl boyle bırı ama cevreden oturu hep sakın kaldım artık bu sıkktı
sonradan olunmaz öyle ortam kızı, içinde yoksa başkaları için değişme.
09 Yorumla
Soran+1 yılcevremdekı ınsanlar hep oyle onlara benzedım bende sanırsam ama kendım olamk ıstıyorum içim ortamkızı dısım noraml ınsan..
Soran+1 yıldeğilim , gerçek ben olsam benı rahatsız eder mıydı etmezdı ama içimdekı ınsan haydı gıdıp ıcelım dıyo ama arkadas cevremden dolayı haydı ıcelım desek bıle ya içmeyeleım sınemaya gidelim diyorlar
Soran+1 yılheh tamda boyle kafa yapım uymuyo ama yenı arkadasları nerden nasıl edınırım?
Soran+1 yılevette , tanısıtıgm ınsanlar hıc mı kafa ınsanlar olmaz ya :/
Soran+1 yılişte...
+1 yılKisaca o. uspu olmak istiyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılortam kızı o* degıl guzel ortamlarla eglenevbilen kızdır , o* olacaksam ortama gerek duymadan olurum zaten o edeple ılgılı ortamla degıl
- +1 yıl
Avrupai ismi ortam kizi :) ancak kendinizi kandirin
Soran+1 yılhı evet öyle öyle beyfendı aynen öyle
Kısacası o. spu olmak istiyorsun sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılguncelleme
K. b ortam kızına farklı bakılır
04 Yorumla
Soran+1 yılbenım kastettıgım guncellemedıkı gıbı , ben namuslu oldugum surece mılletın ne dedıgı umurmda olmaz
Soran+1 yılmılletın dedıklerı ıcın dıyorsan hayatta takmam
olur olur sen olmuşsun acele etme :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhoş degıl yorumunuz
Soran+1 yılguncelleme..
+1 yılortamların kızı, derken?
02 Yorumla
Soran+1 yılberaber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
- +1 yıl
hıııı...
Hanım hanımcık kız olmaya devam et değerin artar
06 Yorumla
Soran+1 yılama içimdeki biri öyle degıl ki , ama cevremdekı ınsanlar hep oyle onlara benzedım bende sanırsam ama kendım olamk ıstıyorum
Soran+1 yılgörundugum gıbı kalmak benı sıkıyor ıc/ dıs celişkisine sokuyor artık ıcındekı gıbı bırı olmak ıstıyorum
Soran+1 yılben atabılırım?
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerek yok ortam kızı olmana ya
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ki gayette eglencelı bısey sonucta o ortamlar
+1 yıliçindeki hayvanı keşfet
01 Yorumla
Soran+1 yılnası kesfetcem nasıı
olduğun gibi doğal davran samimi ol yeter ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu sekılde zaten bı cevrem var ama bana uygun degıl ben uygun oldugum cevreyı ıstıyorum
+1 yılbeyoğluna takıl clublere tam ortam kızı olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılo tartz arkadasım yok oraya tek mı gıdıcem
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendın gibi ol gerisi gelir
08 Yorumla
Soran+1 yılolmam için benzer kendıme bı cevre lazım ancak..
- +1 yıl
hımmm ozaman kendın gıbı arkadaslar edın
Soran+1 yılyok kı hepsı kaybolmus
- +1 yıl
vardır vardır oyle ınsanlar zaten gun yuzune pek cıkmazlar ve ıclerıne kapanıklardır
Soran+1 yılçıksınlar plss :D
- +1 yıl
:)) bulursun merak etme ozu sozu bır ınsanlar ve durust olanlar bırgun mutlaka cıkacaktır karsına
Soran+1 yılaminn :D
- +1 yıl
((:
Çevren nasıl ortamın var mı öyle olmak için
05 Yorumla
Soran+1 yıloncelıkle kastım herkese yazdııgm gıbı beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım , nası öyle bı cevre yapabılırım
Soran+1 yılcevrem sınema mı içemeye mı gıdelım desem sınema dıyecek turden evet onlarıda sevıyorum ancak kafamı uymuyorlkar duzelmesı lazım bu ısın
Soran+1 yılyas 18 de evet hıc oyle tıp arkadasım yok
+1 yılyavsak ol acik sacik giyin opus sevis yat
07 Yorumla
Soran+1 yılhe he zekı
- +1 yıl
Zeki ortam kizi boyle olur biz onlara eglenmelik yatmalik deriz baska turlu olamazsin
Soran+1 yılberaber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak benım kastım bu zekı
- +1 yıl
Ozaman basta kafa drngi bulcaksin
Soran+1 yılnası bulucam işte asıl sorun
- +1 yıl
Hicmi oyle birileri yok
Soran+1 yılhiç yook :(
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBasit olmak bukadar zor değil olursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılortam kızından kastım su beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak orspu olmak degıl
- +1 yıl
Ister istemez orspu olursun öyle gidersen merak etme.
Soran+1 yılbu kadar basıt degıl ya
+1 yılhayra alamet değil bence
06 Yorumla
Soran+1 yılniçin?
- +1 yıl
"Ortam kızı" adında bile iticilik var bence sen boşver özenme kimseye
Soran+1 yılortam kızından kastım su beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
- +1 yıl
öyle bir ortama düşersen sağ kurtulacağını sanmıyorum açıkcası
Soran+1 yılbense öyle dusunmuyorum
- +1 yıl
saygı duyarım
ortamların kızı ne la :=)
08 Yorumla
Soran+1 yılortam kızından kastım su beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
Soran+1 yılcevrem hep sakın onlara ayak uydurdum da noldu ıcımde sıkısıp kaldım , nası oyle arkadaslar yaparım
Soran+1 yılbenzemıyorlar işte napıcaksın :D
Soran+1 yıl:DD keşkee
+1 yılortam kızı öğğğ ^^
DiyorumBenツ09 Yorumla
Soran+1 yılnıye :)
- +1 yıl
namuslu kız ol kocanın helali ol <3
DiyorumBenツ
- +1 yıl
işte her bo o ortamalrda var zaten ahbap^^
Soran+1 yılama öyle ortamlarda olup oyle de olmayabılırım bu kısısel edep ahlakıma kalmıs bısey
- +1 yıl
tabiki ama içersin haberın bile olmaz mazallah güzel kardeşim ^^
Soran+1 yılo kadar asla içmem zaten :) işte aradakı cızgıyı koruyarak boyle eglencek arkadaslar ıstıyorum
- +1 yıl
öyle derlerhep...
Soran+1 yıl...
+1 yılKendin gibi ol
Başka bişeye gerek yok013 Yorumla
Soran+1 yıliçim zaten eglencelı ama asla dısrı vuramıyorum cevremde hep sakın ınsanlar işte... bense öyle degılm ve içimi cıkarmak ıstıyorum
- +1 yıl
Var olan çevreni kaybetme
Hayatına yeni değiştirm çevreler kat
Soran+1 yılnası yenı cevre katabılırım kendı kafama uygun ınsanları nerden bulabılırım
- +1 yıl
Daha önce hiç gitmediğin bir mekana git
Kafe
Bar
Tiyatro
Maç
Ne bilim işte
Soran+1 yılgittim napıcam :D
- +1 yıl
Hello de
Sonrada ; are you Cola? De
Ne diyeceksin tanış işte
Tiyatro ya da sinema topluluklarına git
Soran+1 yıl:DD of tanısırkende utanırım işte ama bı acılsam of ama açılamıyorum işte
- +1 yıl
Salsa kursuna git
Soran+1 yılorda kafa ınsanlar bulabilir mıyım?
- +1 yıl
Hemde istemediğin kadar çok
Soran+1 yıldeneyımlısın?
- +1 yıl
Yani
Merak ettim sen nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılist
+1 yılOrtam kizi derken?
04 Yorumla
Soran+1 yılberaber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
- +1 yıl
Haaaa bile bile kötü olayım diyorsun ve böyle yaparak değerim artar diyorsan yap ama yanlış yapmış olursun bir iki heves için yanlışlara sürüklenme
Soran+1 yılbu kötu olmak degıl kı bence eglenmek bu ıcımden hep boıyle gelmıstır illakı kotu yollara dusmek degıl yanı o kısısel edep ahlak meselsı bence
- +1 yıl
İyi sen bilirsin...
Burcun ne
03 Yorumla
Soran+1 yıloglak
Soran+1 yılyukselende basak...
kal öyle, boşver
014 Yorumla
Soran+1 yılniçin?
Soran+1 yılortamlarda eglenıpde kalıtelı olmak zor degıl
Soran+1 yılbakın benım ortam kızından kastım beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak
Soran+1 yılişte çevreme hadı ıcelım azcık , ya da hadı bı bara gıdıp bıraz egtlenelım adabımızla geri donbelım desem yok ya sınemaya gıdelım parka gıdelım dıyorlar işte ben nası degıstırıcem cevremı sprun bu
Soran+1 yıllise son 18 yasındayım
Soran+1 yılcidden uni de gelecek mı o ortyam ya yıllarca kendımı aıt hıssetmedıgım bı cevrede yasadım bunalttı benı
Soran+1 yılyok dozunu kaçırmam kendıme sahıbımdır ancak aa bıran once gelsın unı :)
+1 yılKendin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılbenım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor
Olduğun gibi
06 Yorumla
Soran+1 yıliçimdeki kızı cıkaramıyorum kı :(
Soran+1 yılgörundugum gıbı kalmak benı sıkıyor ıc/ dıs celişkisine sokuyor artık ıcındekı gıbı bırı olmak ıstıyorum
Soran+1 yılaklımı kullanırım toslamam , tosluycaz dıye hayattan uzak durmakj nıye
Otur evinde
Ev kızı ol daha iyi21 Yorumla
Soran+1 yılberaber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak ama benım arkadas cevrem sakın bı yapıda bense oyle degılım bu da benı ıc/dış çelişkisine sokuyor , içim boyleyse edebımle ahlagımla eglenmek kotu mu yanı?
mini etek giy :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya of konu o mu sizde spıttınız ıyıce
derken
05 Yorumla
- +1 yıl
İçinde yatan süper sosyal bir insan var görebiliyorum ama sen bunu dışarıya çıkaramadığın için kendine probem yapmışsın hiç öyle şeyler yapmana gerek yok hayatı tabikide eğlenceli bir şekilde dolu dolu yaşayacaksın bunlar içinde yapman gereken şeyler belli bu saydığın özellikleri birlikte yaşayabileceğin bir erkeği de bulursun umarım :)
Soran+1 yılburada herkes bunu kotu yollarla degerlendırdı ancak bu kotu yol degıl benım eglence anlayısım , evet maalesef ortaya cıkaramıyorum ne yapmam lazım benım ya :(
- +1 yıl
İnsanımız birtakım şeyleri yanlış anlamak konusunda süper master yapmış durumda birde bunun yanı sıra dediğim dedikler o yüzden bu konu hakkında herhangi bir alternatif çözüm yolu yok ne yazık ki :) Ama senin sorununun çareleri var hemde birden fazla yalnız dikkatli olmak kaydıyla birden bire gelişmez hiç bir şey yavaş yavaş yap ne yapmak istiyorsan ilkönce kendi başına yap kendine göre tart yaptıklarını yapabildiğine inandığın andan itibaren gerisi çorap söküğü gibi gelicek zaten :)
Soran+1 yılama işte nası yapıcam o problem hep bı turlu bı atak yapamıyorum :(
+1 yılYanlış anlama biz onlara 'ortalık m4lı' diyoruz.
17 Yorumla
Soran+1 yılortam kızından kastım su beraber içebilecegım , okuldan kaçabılecegım muzık yapabılecegım gezebılecegım eglencelı bır arkadas ortamında bı kız olmak orspu olmak degıl
- +1 yıl
Sen istemesende istesende bu böyle olucak. Sen olmasanda dışardan herkes öyle görücek.
Ve sana hep o gözle bakcaklar. Böyle işlerden kimseye hayır yok.
Lakin yine senin hayatın senin seçimlerin.
Soran+1 yılmılletın ne dusundugu umrumda olmaz benım ben oyle eglencelı arkadaslar edınmek ıstıyorum ve bunu nası yaparım sorum bu aslında
Soran+1 yılo benım edepım ahlagım , ben asla oyle bısey yapmam otesı yok bence bayım
- +1 yıl
Nefis bu büyük konuşma hiç bir zaman.
Soran+1 yılbuyuk konusmak dogru degıl ancak bu tercıhım olmaz benım
Ev kizi ol bosver
06 Yorumla
Soran+1 yılniye?
Soran+1 yılniye ki gayet sıkıcı ınsanlar
Soran+1 yılben dedım , yanlarında bulunduugm ınsanların bazıları oyleler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri