Ben nasıl bir biriyim yahuu?

20 yaşındayım. Çift anadal yaparak 2 bölüm okuyorum aynı zamanda okulumun kütüphanesinde part time çalışıyorum. Çeşitli gönüllülük aktivitelerinde bulunuyorum. Geziyorum, kendimi geliştiriyorum, kitap okuyorum. Kendimle çokça vakit geçiriyorum. O yüzden dışarıdan bakınca insanlar önce benden çekiniyorlar ama sonra aşırı sevecen ve pozitif biri olduğumu görünce çık şaşırıyorlar. Beni katı sert biri sanıyorlar ama değilim. Mütevazı biriyimdir, hiçbir zaman insanlara ahkam kesmem. Ve pozitif biriyimdir. Ve tüm bu özelliklerinden dolayı galiba erkekler aşık oluyor😂 ya çok saçma pek çok erkekler konuştukça benden hoşlanmaya başlıyor. İlk görüşte değil farkındayım ama konuştukça, beni tanıdıkça bana karşı bakışları değişiyor. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum ama öyle aşırı güzel biri de değilim. Tek farklılığın doğal kızıl olmam ama makyaj falan yapmam, aşkı kuşko bir kız da değilim. Valla çok sıradan biriyim aslında, kendi dünyamda zararsız yaşıyorum ama insanlar benin farklı biri olduğumu söylüyor

Ben nasıl bir biriyim yahuu?