Evlilik ve yemek?

Nerdeyse 5 yıl olacak evliyim ilk evlendik evden bilgisayardan çalışıyordu yazılım işi yapıyor ben de yemek temizlik vs evin işlerini yapıyordum bir ara yurt dışına gitti geldi 3 ay ve o 3 ay bana para gönderemedi çok zorluk çektim geldikten sonra da 9 ay falan asla çalışmadı evde sürekli bilgisayardan oyun oynuyor film ve dizi izliyordu o ara da yine sürekli evin işini temizliğini ben yapıyordum hazır para vardı onu yiyorduk şimdi artık ben çalışmaya başladım 1 ay olacak ve kendisi çalışmıyor şu an benim kazandığımla geçiniyoruz yine her şeyi benden bekliyor bana dedi ki dışarıya para harcamasan yemeğe biriktirirsin ben de yemek yapabilirsin o zaman dedim anlamadım dedi e şu an ben kazanıyorum benden geçiniyoruz sen de yemek yap bari hep ben mi yapacağım dedim bunun kavgasını ediyor benimle üstüne vergi borcu geldi 5 milyon nerden geldi bilmiyorum ben bir şey yapmadım diyor avukat tuttu itiraz için şu an o avukatın parasını ben ödüyorum vergi borcu var aylık 9k onu da ben ödüyorum kendisi bir site işi gibi bir şey yaptı oradan biraz kazandı ona da gitmiş oynadığı oyuna vermiş 2k hem de felaket sinirlerim bozuk yine de bir şey demedim ne yapacağımı asla bilmiyorum
Evlilik ve yemek?