Evlilik planda şu an ve sevgilimin ailesi biraz değişik
Evliliğin ilk 2 yılı onlarla kalicakmisim
Sorun yok çok seviyorum katlanirim zaten ailesiyle aram baya iyi sessiz sakin geçer diye umuyorum öyle aşırı tartışan tipte değilim
Ama evde kapanmak zorundayım
yani babasının yanında hayır ama abisi falan çok girip cikiyomus
Ya ama ben evde kapanmaya hiç alışık değilim sevmiyorum rahat etmiyorum ve acikcasi kendimi pek beğenmiyorum kapalı olarak
yani şu an boynum açık takılıyorum ama evlenince öyle olmaz artık
uf nasi dayanicam ua
Evliliğin ilk 2 yılı onlarla kalicakmisim
Sorun yok çok seviyorum katlanirim zaten ailesiyle aram baya iyi sessiz sakin geçer diye umuyorum öyle aşırı tartışan tipte değilim
Ama evde kapanmak zorundayım
yani babasının yanında hayır ama abisi falan çok girip cikiyomus
Ya ama ben evde kapanmaya hiç alışık değilim sevmiyorum rahat etmiyorum ve acikcasi kendimi pek beğenmiyorum kapalı olarak
yani şu an boynum açık takılıyorum ama evlenince öyle olmaz artık
uf nasi dayanicam ua
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, büyük bir kararın eşiğindesin belli ki! 💍 Öncelikle seni anlıyorum, başkalarının kurallarına göre yaşamak bazen kısıtlayıcı hissettirebilir. Hele ki kendini rahat hissetmediğin bir ortamda olmak oldukça zorlayıcı olabilir. Ama şunu düşün; hayat senin hayatın ve bu konuda partnerinle çok açık bir şekilde konuşmalısın. Duygularını net bir şekilde ifade etmeyi dene. O zaten seni seviyorsa, mutlaka bir yol bulursunuz.
Belki evlendikten sonra hem onun ailesine uyum sağlamaya çalışıp hem de kendi sınırlarını korumanın bir yolunu keşfedersin! Ayrıca sevgilinle birlikte bu konuyu ailesiyle detaylıca konuşmanız da bir çözüm olabilir. Peki bu konuyu konuşurken kendini nasıl ifade edersin? Fikirlerin neler? 🧡