Kocam böyle iyiyiz ayrı eve çıkmaya gerek yok onlar da benim ailem, yaşlı başlı insanları tek başlarına bırakmak nankörlük olur diyor. Evin her türlü işini bana yaptırıyorlar. Maaşımı kocam alıyor, dışarı çıkmama alışveriş yapmama kesinlikle izin vermiyor. Ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendine acccilen bir çıkış planı oluşturman lazım. Normalde ben eşlerin birbirleirnin mutlaka hesaplarını bilmesi gerketiğini düşünürüm. Ama senin yerinde olsam 5 kazanıyorsam 3derdim eğer elimden zorla alınıyorsa param. Ve paramı biriktirirdim bir şekilde. Bir arkadaşın var mı güvendiğin mutlaka durumunu anlat paylaş, ama güvenilir birisi olsun.
Bir şekilde boşan kurtar kendini. Eziyet resmen bu.
Çok üzüldüm. Kendi işin var ne güzel. Kenarda biraz biriktir kimseye de söyleme. Sonra bir çıkış bul boşan.
Bol şans diliyorum sana rabbim yardımcın olsun
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayBende iki senedir ailemin yanımda kalıyoruz eşimi işkurdan yeni işe başladı 16 bin lira maaşını aldı parasına gitti küpe ve kendine iç çamaşırları kendine ihtiyaçı olan şeyleri aldı eline harçlığını aldı bana 4 bin tl verdi gerisini kendi aldı bende ailemle yaşıyorum ama çalışıyorum bende eşimle geziyoruz alışveriş yapıroyuz öyle saçma şey olmaz ben olsam seni dışarı çıkartırım saçmalık öyle eşi bende bulsay başıma taç diye korum kadın hemşire parası al ye sende evde yat öyle şey olmaz seni enayi yerine koyuyor kardeşim bence boşanmalısın git doktor veya sağlıkçı biri ile evlenseydin keşke davul bile dengi dengine diğer cinsel ilişki konusuna gelirsek ailenin olduğu evde inanki zor oluyor sonra duşa girmek felan onlar evde olmadıklarında ev boş olunca rahat oluyor benim imkanım yok ayrı eve geçmeye senin gibi eşim hemşire olsa tabiki ayrı bir ev tutup kendimde işe girip çalışırım ailemi dinlemem o konuda Allah yardımcın olsun sen görücü usulü evlendin galiba bulmuş senin gibi kızı hem çalıştır evdede çalıştır bence çocugun yoksa ayrıl boşan gitsin
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayO zaman çalışmanada izin vermesin ohh be ne gzl dünya bulmuş enayi hem parasını alıyor hem aileye baktıriyor
433 Yorumla
Soran11 ayyoğun bakım hemşiresiyim ayda toplam 4 izin günüm var sürekli nöbete kalıyorum. sonra eve gelip her işi ben yapıyorum. tüm bunların yanısıra maaşımı kocam alıyor. evden sadece hastaneye gitmem için çıkmama izin veriyor. bu arada kocam çalışmıyor evde ailesiyle oturuyor.
- 11 ay
Ne güzel işin varmış sen nasıl kandin bu adama yaa
- 11 ay
Oha birde kocan çalışmıyor evde oturuyor
- 11 ay
Bekara karı boşamak kolay derler ama bu durumda o kocayı boşarim anasını sataym sen ona bakmaya mi evlendin
Soran11 aykaynanam sürekli hakaretler yağdırıyor bunlara da katlanmak zorunda kalıyorum. beceriksiz kız, şımarık kız, oğluma layık değilsin ona her hizmeti sunmak senin kadınlık görevin en azından bu görevleri layığıyla yap diyor. ailesi oğlumuzu biz el kapısında çalıştırmayız, çok darda kalmadıktan sonra çalışmasını istemiyoruz diyor. ayrı odalarda uyuyoruz ailesi rahatsız olurmuş biz beraber aynı odada uyursak. aylardır ilişki falan yaşamıyoruz ailesi kızıyor diye.
- 11 ay
Boşa valla boşa kendi ailen arkanda dursun durmasın boşa oldu be enayi aldılar onlara hem bakacak hem hizmet edecek hem öyle böyle dava aç boşa sonra tazminat davasıda aç çalışmadığını kanıtla gidip s1ke s1ke çalışıp tazminat versin bride sana en nefret ettiğim insan tipi asalaklar
Soran11 ayailem zorla evlendirdi benim hiç niyetim yoktu bekar kalmak istiyordum. bekar kalırsan konu komşuya rezil oluruz ivedi şekilde seni evlendirmemiz şart dediler. ben üniversiteden mezun oldum, atanıp göreve başladım ve 1 ay sonra birini bulup nikahı kıydırdılar.
- 11 ay
Bulduklarida asalagin Teki çıktı hiç mi arastirmamislar ya ne geri kafalı insanlar üzüldüm senin adina
Soran11 ayokumuş, kültürlü bir adam dediler görür görmez beğendiler. tarih öğretmenliği bölümü mezunu ama atanamıyor.
- 11 ay
Kültürlü adam çok belli karısının eline bakan ezigin teki ben senin yerinde olsam o beceriksizle cinsel ilişkiye bile girmem
Soran11 ayzaten girmiyorum 2 ay falan oldu son kez gireli. girerken de kıyafetli şekilde yapmamızı ve hızlıca bitirmemiz gerektiğini söylüyor. durumu düşünün maalesef.
Soran11 ayailesi komşularına gittiğinde ev müsait olursa ilişkiye girebiliyoruz
- 11 ay
Ablacım boşa lütfen ya bu nedir Allah için düşün boşamsya kalksan senden nafaka isteyecek derecede vasıfsız yani yapma kendine sen de hayata bir kez geliyorsun
- 11 ay
Ohaa valla boşa bu ezigi ya böyle erkek olmaz böyle koca olmaz
- 11 ay
@CevapsizT65 Tam sorana haklısın diyecektim ki senin nafaka yorumunu görene kadar. 3 milyon erkeğin nafakadan mağdur olduğu bu erkek düşmanı ülkede bunu umursamayıp, neredeyse senden nafaka alacak demen sanki normalde kadınların nafaka alması normalmiş gibi, bunu hafife alır gibi konuşuyorsun. Özellikle bunu kadınlar yapıyor nafaka alma işini. Öncelikle bunu bir eleştir. Önceliklerin pek sağlıklı değil ve ben bunu direk anlarım
- 11 ay
Demek ki herkese aynı görüşte tazminat davasını aç yapıştır gitsin elinden alınan paraları da geri al
- 11 ay
@Alpha_Rules kusura bakma ama burada adam ne çalışıyor ne ev işi yapıyor. Kadınlar çalışmayınca ev işi yapar evi çekip çevirir bu yüzden bence kocanın kazandığında onun da hakkı vardır. Ben burdaki adamın nafaka istemesini haklı bulmuyorum çünkü ev işinide abla yapıyor parayı da o getiriyor
- 11 ay
@Alpha_Rules yoksa eğer adam ev işini yapıp çocuklara bakıyorsa tabiki nafaka alma hakkı vardır ama ben buradaki somut olaya göre yorum yaptım.
Soran11 ay@Arinnaaa yaşadıklarımı anlattığım insanların en az yüzde sekseni kocandır katlanman gerekiyor dedi bana. Kadınları hizmetkar olarak görüyor millet.
- 11 ay
Kocan diye katlanmicaksin o asalaga arkadaşım mesleğin var ev kirala otur evinde kendine baksan daha çok paran olur o asalakla aynı evde yaşama
- 11 ay
@Arinnaaa aynen belkide kendisi de karısının üzerinden geçinmeye çalışan bencil insanın tekidir böyle insanlara laf anlatmaya çalışmak hata
- 11 ay
Katlanmak zorunda değilsin.
- 11 ay
@Arinnaaa hayır ben Alpha reustan bahsetmiştim
- 11 ay
@Arinnaaa Alllah bizi böylelerindem korusun aminn
- 11 ay
Amin
- 11 ay
Aminnnnn
11 aySeni hizmetçi olarak mı almışlar? Gerçi en başından büyüklerle yaşama işini kabul ederek sen aranmışsın bu konuda. Ayrıca maaşını kocana niye veriyorsun? Hadi veriyorsun veriyorsun. O erkeklik gururuna nasıl yakıştırıyor? Karı parası yemeye pez… mi kocan? Malum kadınlar üzerinden geçimini sağlayana gav.. denir.
12 Yorumla
Soran11 ayKendi çevremdekilere yaşadıklarımı anlattığımda büyük çoğunluğu sabret, katlan diye tavsiye veriyor. Burada ise çoğu kişi yaşananların rezillik olduğunu ve acilen boşanmam gerektiğini söylüyor. Beni buradaki herkesin desteklemesi derinden etkiledi ve özgüvenim biraz yerine geldi. Çevremdeki insanları görseniz benden daha kötü halde olanlar var ve hepsi kabullenmiş hayatlarını.
- 11 ay
Pardon öncelikle. Yorumu yaparken diğer yorumlara bakmadan sen de aranmışsın dedim. Ailenin yüzünden evlilik yapmışsın. Ailenin düşüncesi çok yanlış. Hadi elinde işin olmaz ve idare etmek zorunda kalırsın. Anlarım ama senin iyi bir işin varmış. Mecbur değilsin. Ben de atanamamış bir edebiyat öğretmeniyim ama iş arıyorum. Eşinin atanamamasını anlıyorum da erkek adamsa şayet gidip özel okullara, dershanelere başvurur. Ne bu? Anasının , babasının prensesi mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 11 ayboşanabilirsiniz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
11 ayKusura bakma ama hata sende. Eğer gerçekse diyecek çok şey var. Nasıl olur da maaşını ona verirsin? O mu çalışıyor ki o alıyor. Maaşını alır almaz git altın yap gram olur bilezik olur neyse sonra annene ver saklasın. Kocana düşmez kira ödemediği halde maaşını almak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAcil acil boşan korku filmi gibi bekara boşa demek kolay ama eğer gerçekse dediklerin çekilecek gibi değil sen koca değil gayle evlisin arkadaşım farkında mısın ekmek elden su gölden oh ne alâ memleket kendini seviyosan acil çık giy sen boşanmaya kalkışırsan izin vermezler. Gizli tayin iste kaç o evden boşanma dileçesini de gönder her şeyi tek tek yaz iki tane de şahit tut direk boşar seni Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm ya bu ne köle olmuşsun o kaynananın ben... Neyse
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşanmalisin bu bagnazlikta eş asla. degismez. Maaşına el koyması hiç hoş değil iki özel hayatın yok kesinlikle. Şartlar iyilesmiyorsa sen degismelisin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ya ne olursa olsun, ben evlenince büyüklerle aynı evde yaşamak istemem.
Çünkü insan kendi evinde rahat edebilmeli111 Yorumla
Soran11 ayyoğun bakım hemşiresiyim ayda toplam 4 izin günüm var sürekli nöbete kalıyorum. sonra eve gelip her işi ben yapıyorum. tüm bunların yanısıra maaşımı kocam alıyor. evden sadece hastaneye gitmem için çıkmama izin veriyor. bu arada kocam çalışmıyor evde ailesiyle oturuyor.
- 11 ay
Nasıl yani, şaka mı?
Yani sen eve bakıyorsun ve hiç sosyal hayatın yok öyle mi?
Bence bi oturup kocanla konuşmalısın ve bu doğru bir yaklaşım değil.
Evlilik böyle bir şey değil.
Kadının erkeğe, erkeğin kadına yardımı ve hoş görüsü olmalı
Ayrıca evi kadın değil erkek bakmalı, tamam kadın belki daha fazla maaş alıyor olabilir ama bu onun maaşına el koymayı da gerektirmez.
Bence oturup bu rahatsızlığını detaylıca konuşman lazım. Çünkü bu paranı yemek oluyor ayrıca
Sen bir gün parayı verme kavga da çıkarır.
Soran11 aykaynanam sürekli hakaretler yağdırıyor bunlara da katlanmak zorunda kalıyorum. beceriksiz kız, şımarık kız, oğluma layık değilsin ona her hizmeti sunmak senin kadınlık görevin en azından bu görevleri layığıyla yap diyor. ailesi oğlumuzu biz el kapısında çalıştırmayız, çok darda kalmadıktan sonra çalışmasını istemiyoruz diyor. ayrı odalarda uyuyoruz ailesi rahatsız olurmuş biz beraber aynı odada uyursak. aylardır ilişki falan yaşamıyoruz ailesi kızıyor diye.
- 11 ay
yok artık daha neler
peki dedin mi oğlunuz cinsiyet değiştirdi mi diye
bu ne böyle
resmen ailesi ne derse kocan onu yapıyor
olmaz bu kusura bakma ama bu evlilikten çıkmış
İşte bazı durumlar bundan da kaynaklı büyükler evlilere müdahale etmesi evliliği bitiren durumlardan biri
Kocan da buna bir şey diyemiyorsa iyiden iyiye oturup teke tek konuşmanız lazım.
Soran11 aykocam halinden tamamen memnun. benim yüzüme bile bakmıyor. ailem zorla evlendirdi benim hiç niyetim yoktu bekar kalmak istiyordum. bekar kalırsan konu komşuya rezil oluruz ivedi şekilde seni evlendirmemiz şart dediler. ben üniversiteden mezun oldum, atanıp göreve başladım ve 1 ay sonra birini bulup nikahı kıydırdılar.
Soran11 ayailem her şeyi biliyor. en azından sana el kaldırmıyor ve güvenliğini sağlıyor diyorlar. kocasız olsan bekar yaşasan kız başına dışarıda kurtlar sofrasında başına binbir türlü iş gelirdi dediler.
Soran11 ayboşanmayı düşünüyorum. boşanırsam tüm sülale ile bağım kopacak. hayırsız kız diyecek herkes. belki arkamdan başka kötü şeyler de söyleyecekler. ailem zaten benim iyiliğimi düşünmüyor. tamamen yalnız kalmak pahasına boşanmam gerekiyor.
- 11 ay
Dediklerine göre; Ailen zaten arkanda değil, Sülalen ile bağın zaten kopmuş durumda
Kocan ve ailesi zaten para kaynağı olarak görüyor seni
Boşansan ailen seni zaten yok sayacak bana kalırsa
Ayrıca önce uzak bir yere tayin iste bakalım o zaman ne olacak 1-2 ay onu izle
Baktın kocan yok ailesi de gelicez filan diyor işte o zaman boşanmayı basarsın.
Herkesi yok sayarsın.
Aynı yerde yaşayınca, boşandığında ayrılmak seni kötü sirkeler maddi açıdan
Gizli Üye(30-35)11 ayAsla verme parani bende vermiyorum kendime ayrı birikim yapıyorum enayi yerine koyuyorlar o kaynana lar yokmu yuva yıkar
20 Yorumla
11 ayMaaşın senin emeğin kartını al şifrelerini değiştir ve asla paylaşma. Emeğini de istediğin gibi harcarsın dozunu kaçırmadan ki bu da sana kalmış kocan diye sahibin değil
00 Yorumla
11 ayCanım sen bu dünyaya köle olarak gelmedin. Bunu bil. Daha çok şey yazasım var da... kendimi tutuyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Sen baştan evlenmeye değil köle olmaya gitmişsin, şartları görerek gitmişsin şimdi de şikayet ediyorsun
00 Yorumla
11 ayAklıma direkt Askim Kapismak geldi. Onun çok güzel bi sözü vardır " Boşan" . Kendilerini izlemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
11 ayNiye ayrı eve çıkmak istesin ki keyfin yerinde
02 Yorumla
Soran11 ayOnun keyfi yerinde benim hiç değil
- 11 ay
Boşanmayi düşündün mü peki
Hakli kocan ama butun parani almasi sacma birak calismayi
013 Yorumla
Soran11 ayKendisinin çalışmadan evde oturup ailesine ve kendisine hizmet ettirmesi ve beni çalıştırıp maaşımı alması haklı mı
Soran11 ayyoğun bakım hemşiresiyim ayda toplam 4 izin günüm var sürekli nöbete kalıyorum. sonra eve gelip her işi ben yapıyorum. tüm bunların yanısıra maaşımı kocam alıyor. evden sadece hastaneye gitmem için çıkmama izin veriyor
Soran11 ayailesi oğlumuzu biz el kapısında çalıştırmayız, çok darda kalmadıktan sonra çalışmasını istemiyoruz diyor
Soran11 ayayrı odalarda uyuyoruz ailesi rahatsız olurmuş biz beraber aynı odada uyursak. aylardır ilişki falan yaşamıyoruz ailesi kızıyor diye.
kaynanam sürekli hakaretler yağdırıyor bunlara da katlanmak zorunda kalıyorum. beceriksiz kız, şımarık kız, oğluma layık değilsin ona her hizmeti sunmak senin kadınlık görevin en azından bu görevleri layığıyla yap diyor.
Soran11 ayEvin tüm temizliğini, yemeğini, alışverişini, çamaşırını, bulaşığını ben yapıyorum kocam oturuyor
Soran11 ayailem zorla evlendirdi benim hiç niyetim yoktu bekar kalmak istiyordum. bekar kalırsan konu komşuya rezil oluruz ivedi şekilde seni evlendirmemiz şart dediler. ben üniversiteden mezun oldum, atanıp göreve başladım ve 1 ay sonra birini bulup nikahı kıydırdılar.
Soran11 ayailem her şeyi biliyor. en azından sana el kaldırmıyor ve güvenliğini sağlıyor diyorlar. kocasız olsan bekar yaşasan kız başına dışarıda kurtlar sofrasında başına binbir türlü iş gelirdi dediler.
Soran11 ayTeşekkür ederim ben buradaki yorumları okuduktan sonra artık harekete geçip avukatla görüşmeye karar verdim. Pazartesi günü gidip her şeyi anlatacağım ve sonrasında boşanma işine başlayacağım. Ailemden de kocamdan da uzağa gideceğim tayin isteyeceğim
Niye bunlarin hepsini kabul ettin eşine kör kütük aşıksın heralde ya da büyü mü yaptilar sana
014 Yorumla
Soran11 ayİnsanlığımı ve kişiliğimi kaybettim evliliğim yüzünden. Diğer yorumlarda her şeyi açıkladım.
Soran11 ayKocamla aramızda ne sevgi kaldı ne saygı kaldı
Soran11 ayKendi çevremdekilere yaşadıklarımı anlattığımda büyük çoğunluğu sabret, katlan diye tavsiye veriyor. Burada ise çoğu kişi yaşananların rezillik olduğunu ve acilen boşanmam gerektiğini söylüyor. Beni buradaki herkesin desteklemesi derinden etkiledi ve özgüvenim biraz yerine geldi. Çevremdeki insanları görseniz benden daha kötü halde olanlar var ve hepsi kabullenmiş hayatlarını.
Soran11 ayOsmaniye
Soran11 ayHayır türküz
11 ayKocana eş değil ona ve ailesine köle olmuşsunuz kusura bakmayın. Böyle bir muamele yok ya. Üzüldüm
00 Yorumla
11 ayyanlış bence köle misin ev işi yapılırda biride bir yerinden tutsun kölelik bu biraz doğru adam ile evlenmişsin
00 Yorumla
11 ayMuhtemelen abartıyor olabilirsin. Olayı bir de erkekten dinlemek lazım. Kadınlar genelde tek taraflı anlatırlar böyle şeyleri.
01 Yorumla- 11 ay
Dediklerin doğruysa boşanmalısın
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayCidden çok kötü kocan sana değer vermiyor gibi ayrıl boşan bune böyle iyi düzgün gelinler hep böyle kötü muamele görüyor çirkefler el üstünde
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayE niye evlendin öyle biriyile ki. Erkek olarak iyi mi tatmin ediyor seni bu yüzden mi katlanıyorsun.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. seni eş değil köle almışlar haberin yok kendi anan babanı devreye sok
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne güzel köle almış hem kendine hem anne babasına böyle bir hayatı yaşayıp yaşamamaya sen karar vereceksin.
00 YorumlaKölemisin neden izin veriyorsun seni kullanmalarına
04 Yorumla
Soran11 aykaynanam sürekli hakaretlet yağdırıyor bunlara da katlanmak zorunda kalıyorum
Soran11 aybeceriksiz kız, şımarık kız, oğluma layık değilsin ona her hizmeti sunmak senin kadınlık görevin en azından bu görevleri layığıyla yap diyor.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayboşanma zamanı gelmiş geçiyor kaç kurtul bacım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayLan madem nankörlük ananı babanı bırakıp niye evleniyon nankör hıyar desene şu cibilliyetsize
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayOnu baştan düşüneceksin şimdi olmaSa ileride illaki rahatsızlık olacak örnekleri çok kendi evinin hanımı değilsin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAllah kolaylık versin ama en kısa zamanda bunu çözmen lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÖyle biriyle hayat geçmez herşeyde boşanılmaz ama kocanla kadın seni bildiğin kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 aydışarı çıkmana neden izin vermiyor dışarıda seni çkiceklermi
00 Yorumla
11 ayMaaşını kocan mi elinden alıyor boşa o herifi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. yaşlılarsa sen duruken onun ev işi çamaşır yemek yapmasını bekliyormusun gerçekten
014 Yorumla
Soran11 aykaynanam 53 yaşında kocası 57 yaşında çok yaşlı sayılırlar mı sizce
Soran11 ayyoğun bakım hemşiresiyim ayda toplam 4 izin günüm var sürekli nöbete kalıyorum. sonra eve gelip her işi ben yapıyorum. tüm bunların yanısıra maaşımı kocam alıyor. evden sadece hastaneye gitmem için çıkmama izin veriyor.
Soran11 ayyemeği yapamazlar mı sizce
Soran11 aybu arada kocam çalışmıyor evde ailesiyle oturuyor
- 11 ay
Soran11 ayailesi oğlumuzu biz el kapısında çalıştırmayız, çok darda kalmadıktan sonra çalışmasını istemiyoruz diyor
Soran11 ayayrı odalarda uyuyoruz ailesi rahatsız olurmuş biz beraber aynı odada uyursak. aylardır ilişki falan yaşamıyoruz ailesi kızıyor diye.
Soran11 aykaynanam sürekli hakaretler yağdırıyor bunlara da katlanmak zorunda kalıyorum. beceriksiz kız, şımarık kız, oğluma layık değilsin ona her hizmeti sunmak senin kadınlık görevin en azından bu görevleri layığıyla yap diyor.
Kçına tekveyi vur gitsin. Çalışyormuşsun git evini tut kendin geçinirsin zaten
10 Yorumla
11 ayKanka sen iyimisin niye bunlara izin veriyorsun?
00 YorumlaTam hayalindeki koca desene eheheheh
01 Yorumla
Soran11 aySize de nasip olsun mu
Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. İlişkiye nasıl görüyorsunuz
03 Yorumla
Soran11 aygörmüyoruz ayrı odalarda uyuyoruz ailesi rahatsız olurmuş biz beraber aynı odada uyursak
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayhizmetci olarak mi almislar seni
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 668 cevap paylaştı.
11 ayMesleğin nedir
00 Yorumla Kes sesini ve kocana itaat et.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
11 ayTabutta yaşasan daha rahat yaşarsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Böyle evlilik mi olur rezillik boşan
05 Yorumla
Soran11 ayayrı odalarda uyuyoruz ailesi rahatsız olurmuş biz beraber aynı odada uyursak
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayAbla sen enayilikte zirvedesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNereden buldun bu kocayı gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aysen bu adama mecbur musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayevlenirken kaç gr altın istedin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBoşan bir zahmet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayİyi yapıyor İyi eline telefon vermiş şükret
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTek kelime, BOŞA
00 Yorumla
11 ayKocan deccal falan mi bosan bu ne
010 Yorumla
- 11 ay
Bacım evlenirken hic mi dusunmedin nasil insanlarla beraber oluyosunuz siz ya
Soran11 ayayrı odalarda uyuyoruz ailesi rahatsız olurmuş biz beraber aynı odada uyursak
- 11 ay
İliskiye nasil giriyonuz ayri odalarda
Soran11 aymaalesef ailem zorla evlendirdi benim seçim hakkım olmadı
Soran11 aygirmiyoruz
- 11 ay
Acidim sana bosan kocandan
- 11 ay
Cok uzuldum adiniza ya keske yardimci olabilsem
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
11 ayAyrılmalısın
00 Yorumla
11 ayÇok üzüldüm:(
00 YorumlaBu doğru olabilirmi
00 Yorumla
11 ayAyrı eve çıkın
00 Yorumlakocan mal mı
00 Yorumla
11 ayCocuk var mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
11 ayKocan ruh hastasımı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCok iyi yaa
00 Yorumla
11 ayköle olmuşsun
10 YorumlaBoşan gitsin
00 YorumlaTrol soru
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocamın ailesiyle yaşıyoruz. Kaynanam her ev işini yaptırıyor, kocam maaşımı alıyor harçlık bile vermiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler