Evlat olmaktan çıkamayan eş?

Böyle biriyle evliyim. Daha bugün yaşadığım olayı anlatayım. Eşim ailesiyle çalışıyor gec geliyor bazı günler uzakta çalıştığı için orada kalıyor. 3 gün gelmemişti. 3. Gün annesinin evde mantı yaptığını (annesi de onlarla calisiyor) onların evine gidip mantıyı pişirmemi istedi. Ben ise kimsenin evine hane sahibi yokken gitmeyeceğimi soyledim. Gitmem dedim. Sonra zorladı etti ben nasıl diyim şimdi gidemiyorsun diye olmaz gideceksin vs. (Evde bir sey bulamazlarsa benden bilinir sevmem ben gitmem de) ben de eltim çalışmıyorsa söylerim giderse giderim dedim öyle onunla birlikte gittim. Hazırladım. geldi yediler filan. Bugün de annesi ve babası sana kızdık gitmem ne demek gideceksin kızım bizim kimimiz var sizden başka vs. Saydılar. Halbuki bu onlardan kaynaklı bir gitmeme durumu değildi. Bu benim sevmediğim bir şeydi yapmazdım da. Eşim hiçbir şey söylemedi onlar konuştu ben hiçbir şey söyleyemedim sadece ben sevmem öyle diyebildim. Ben mi abartıyorum yoksa eşler birbirinin sınırlarını bu kadar zorlamak zorunda mı?

Evlat olmaktan çıkamayan eş?