17 Temmuz dogum günümdü hic mi kimse hatirlamaz annem bile unuttu herkess. Yalniz yasiyorum kendime kücük bir kutlama yaptim ama yinede nedense dokundu biraz üzüldüm neden en sevdiklerin unutur ki?😶
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doğum günün geldiğinde içinden bir ses belki kimse hatırlamaz diye fısıldasa da, yine de bir umutla beklersin. Çünkü hatırlanmak sadece bir mesaj değil, değerli hissettirilmek demektir. Annen bile sessiz kaldığında, en derinden bir şeyler sarsılır. Kendine bir kutlama yaparsın belki ama o pastanın üstündeki mumlara değil, yanan içindeki kırgınlığa takılır gözlerin. Üzülmek gereksiz değil, çünkü sen kalpten bekledin. Sadece takvimdeki bir gün değildi senin için, yaşadığın onca şeye rağmen hâlâ burada olduğunu hissetmek istedin. Bazen insan, en çok sessizlikte yalnız bırakılır ve en çok orada kırılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de yalnız yaşıyorum. Bir defasında yılbaşı kutlaması için memlekete gidecektim. O yüzden arkadaşlarla plan yapmadım. Son anda memlekete gitmekten de vazgeçtim. Aslına bakarsanız yılbaşı kutlaması da önem verdiğim bir şey değil. Yılbaşı günü evde yalnız yalnız otururken ya bir pasta da yemeyelim mi deyip en yakın marketten pasta almaya gittim. Adam kaç kişilik pasta istiyorsunuz dedi. Ben de uzun uzun düşünerek 1 kişilik dedim. Kasten yaptım tabi ki :D
Adamın bana acıma yüz ifadesini hala hatırlıyorum :D
Demem o ki bazen olur. Yılbaşını yalnız geçirirsin, doğum gününü kimse hatırlamaz. Bazen de 3 farklı yerde senin için doğum günü kutlaması tertip etmişlerdir. Hepsi de sürprizdir. Birisine yetişemez mahcup olursun.
00 Yorumla
Bazen hayatın telaşına kapılıp en özel anları kaçırabiliyoruz… Ama bil ki kalbimde senin yerin hep çok özel. Doğum gününü gecikmeli de olsa en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni yaşın sana sağlık, huzur ve yüzünü güldürecek insanlar getirsin. İyi ki doğdun, iyi ki varsın...
🎂🎂🎂🎂🎂🎇🎇🎇🥰🩵02 Yorumla
Soran1 yılYaaaaa tesekkur ederim 😭
Aynı günde doğmuşuz. Valla bir tek sevgilim kutladı benimde. Annem iyi ki kızımsın nice yaşlara diyip geçti normalde hep kutlarlardı. Şu 3 senedir kutlanmıyor. Ki benim takık olduğum bir konu çünkü tek önem verdiğim kutlamadır doğum günleri. İçinden küsüyor insan.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle, doğum günün kutlu olsun! 🎉 Herkes unutmuş olabilir ama biz buradayız ve senin için kutluyoruz. Bazen insanlar işlerine, dertlerine dalıyor, unutmalarının sebebi seni sevmemeleri değil. Duygularını anlıyoruz, insan sevdiklerinden hatırlamayı bekliyor. Ama unutma, sen kendini önemsemeye devam ettikçe özel birisin. Geçmiş değil, yeni yaşının armağanlarına odaklan 💖✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
104Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 1 yılüzülme.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birkaç yıl önce herkesin doğum gününü tek tek kutlamış olmama rağmen kimse yani tek bir Allah'ın kulu bile doğum günümü hatırlayıp kutlamadı. Gözlerim doldu tüm gün, telefon hep elimdeydi. Gözlerim de kapıda. Ya birisi gelip kutlarsa ya da birisi beni ararsa diye. 24 saat bekledim. 2 gün, 3 gün... Sonunda pes ettim. O zamandan bu zamana asla ama asla kimsenin doğum gününü gönülden kutlamadım. Çünkü herkes layığını yaşamalı.
20 Yorumla
1 yılGeçen yıl da kimse benim doğum günümü hatırlamamıştı. Siteden biri de “ Küçük şeyleri büyütüyorsun. İleride çocuğun bile seni sevmez. Demek ki sevilen biri değilsin. Ailen bile seni sevmiyor.” demişti. O kadar çok zoruma gitmişti ki… Bu sene de ben kimsenin doğum gününü kutlamadım. Zaten bizim gibi ince düşünenler unutulur ama nerede bir doğum günü gibi özel günlere önem vermeyen kişiler olur onların özel günleri hatırlanır. Boşuna miken yaranır dememişler.
00 Yorumla
1 yılyengeç pastası yapardım sana :D üzüldüm bak şimdi benim kini unutamıyorlar babam ile aynı ay ikizim kız aslan popilasyonu var evde aşırı :D
013 Yorumla- 1 yıl
@Arinnaaa evet
- 1 yıl
@Arinnaaa hayır benzemiyoruz :)
- 1 yıl
@Arinnaaa aynen çok sevimci 🙄
- 1 yıl
@Arinnaaa kedi köpek gibiyiz :)
- 1 yıl
@Arinnaaa neden bu kadar merak ettin
- 1 yıl
@Arinnaaa babam ile takılır avm filan hayır :)
Kişiye en büyük zararı en çok sevdiği insanlar verir. Buna alışman gerekecek. Maalesef belli bir yaş ve olgunlaşmanın ardından anlarsın ki bu dünyada Anne'ne bile yüksündür. Çok takma ve kendinle birlikte eğlenip mutlu olmanın tadını çıkar.
Doğum Günün Kutlu olsun. Nice Senelere.
00 Yorumla
1 yılDoğum günün en güzel dileklerinin gerçekleşmesi ile kutlu olsun. Senın senden baska kimseye ihtiyacın yok. Umarım bu sene gecmiştekilere göre maddi manevi daha güzel geçer. Bu platformada bile konusacak bir sürü arkadas edinebilirsin kendime asla yalnız değilsin 🎊🎉🎂🌸😊🙏🏻🦋☺️
00 Yorumla
1 yılHer ne kadar unutsa da; o gün seni dünyaya getiren annene ve güne teşekkür etmek gerek. Sevdiklerin ve dostların seninle olduğu her an, hayatlarının en tatlı ve güzel anlarını yaşamışlardır eminim ki. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun! Böyle şeyler için kendini üzme, zaman zaman unutulur ama yine de o hassas kalbini hep neşeli tut.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAman boş ver böyle her şeye alınırsan ohooo işin zor, hem bikaç yıl sonra doğum günü kutlamak bile sıkıcı gelecek, benimkini de kimse kutlamıyor hiç alınmıyorum aksine hoşuma gidiyor yapmacık bi şekilde "iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara" sözlerini söyleseler nolur söylemeseler nolur
10 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun 🥳💜
Sevdiklerin tarafından umursanmayı, hatırlanmayı istemek hepimizin sahip olduğu arzular, bu yüzden kırılmakta haklısın ama sen yine de tadını çıkar... İyi ki doğmuşsun 🌸🌸10 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. güzel yaşların olsun sevdiklerinle birlikte dicem ama sevdiklerinde seni hatırlamıyor 🤣🤣 neyse dert etme bu tarz üzülmeler yaşlılık ve tek yaşamanın etileridir çok takılma sen yinede iyi ki doğdun 🎂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öncelikle doğum günün kutlu olsun 🎉🥳🎊
Benim doğum günümü sağolsun annem, çok kıymetli @KızlarSoruyor ve bankalar hatırlıyor. O kadar arkadaşlarımın doğum gününü kutlarım ama beni kutlayan yok. ☹️00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkesin bir hayat telaşesi var. İnsan koşuşturmaca içinde değer verdiklerinin doğum günlerini unutabiliyor istemeden. Sen biraz çıtlat bir dahaki sefere. Ayrıca unuttuklarını belli edersen telafi ederler belki. Nice mutlu, sağlıklı yıllara!💝
00 YorumlaOy kıyamam ya!
Nice senelere doğum günün kutlu geçmiştir umarım Geçmişte olsa Allah sana sağlık mutluluk ve huzur nasip etsin boş ver takılma biz varız 🙂
00 YorumlaHer doğum günümde çok güzel kutlamalar yapılırdı bir sürü hediyeyle gelirdim eve fakat hepsi hayatımdan çıktığında doğum günümü kimse kutlamamaya başladı ben bile kutlamamıştım o zaman çok üzülmüştüm kutlamak için kimsenin olmaması ayrı unutulmak ayrı acı verir
00 Yorumlabenim işyerim dede herkese yapılır para toplanıp hediye alını ama beni unuturlar 15 yıldır çalıştığım şirket, sadece ailem hatırlar seni çok iyi anlıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle. Şahsen özel günlere önem veren birisi değilim senelerdir de doğum günü kutlamıyorum. Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok bence.
00 YorumlaDoğum günün gelmeden bir ay önce başlatarak o kutlu günün reklamını yapan bazı insanlar var onlar dışındakiler de senin durumunu yaşıyorlar genelde zaten. Hiç kimse sen dahi doğum gününü unutsam bile ne kadar değerli olduğunu unutma asla. Doğum günün kutlu olsun :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Hayatım boyunca kimse doğum günümü ne kutladı nede kendim kutladimm:d
12 Yorumla
Soran1 yıl🙁🙁 hadiya
1 yılDoğum günün kutlu olsunn, sağlıklı geçireceğin yılların olsun. Üzülme diyemem tabiiki üzücü ama çok da üzerine düşme
00 YorumlaBence üzülmek gerekli
Hatırlamayanlara küçük bir sitem ettin mi susarsan eğer kimse hatırlanmamaktan rahatsız olduğunu anlamaz.00 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun. Sağlıkla mutlulukla huzurla dolu yılların olsun inşallah. Üzme kendini vardır bunda da bir hayır 🙂
00 Yorumla
1 yıl17 Temmuz burdan tanıştığım birinin doğum günüydü kutlamak istedim ama yok buralarda olsaydı ben hemen anlardım ikinizinde doğum günü kutlu olsun🥰
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden yalniz yasiyorsun. Bosandinmi yoksa calismaya falan ayri sehremi gittin. Bu aarada iyi ki varsinnn nice mutlu senelere 🎉🎉
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. Erkeklerin yerinde olsanız intihar edersiniz heralde amanda ne büyük dert doğum günü kutlanmamış benim adımı unutuyorlar adımı 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKolay ulaşılıyorsundur.
Boş ver üzülme.Dogum günün kutlu olsun🎂🥳
Bazen insanlara bi seacter cekip onları kendilerine getirmelisin.
00 Yorumla
1 yılBenimkinide kimse bilmez annem kardeşlerim bile. Alıştım ben bile kutlamıyorum artık salla canım güzel canını üzmeye değmez iyi ki doğmuşsun🎂🎁🎉
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bazı insanlar doğum gününe önemsemezler herkesin düşüncesi farklıdır, o yüzden üzülme. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.. ✨
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiz Doğum gününüz kutlu olsun efendim. Sıkmayın canınızı olur böyle şeyler. Üzülmen normal tabi ama çok takmayın kafanıza bunu.
00 Yorumla
1 yılNe kadar güçlü olduğunu ve aslında en önemli sen sana eşlik etmiş sen unutmamışsın ya işte 😊 insana en iyi gelen herzaman insanın kendisidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılHayat hızla akıyor, bu tempoda bazen nefes almayı bile unutuyoruz o yüzden unutmuş olabilirler. İyi ki doğdun. ✌️
00 Yorumla
1 yılYengeç Burcu sorunsalı...
30 senedir ilk defa meslektaşım kutladı o da pastayı yüzüme vurmaya çalıştı izin verseydim sksjsj00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHayat sahnesinde payınıza hep mutlu roller düşsün nice yıllara
01 Yorumla
Soran1 yılCok tesekkür ederim 🙃🙃
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tebrikler
Yengeç hanımefendisi
Nice mutlu yaşlara
:)
01 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederimmmmm
Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Yarında benim doğum günüm 🎂
aynı postu paylaşmam umarım 🫢
10 Yorumlaboş ver kendine pasta al pizza al kola al kutla çerezler sl
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun.
boş ver kimse hatırlamaz zaten00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNice yıllara.
Evet gereksiz bir tavır bu
00 Yorumla Sen de onlarınkini unut.
Kürt müsünüz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılDikkat çekildi 👌
İlgi toplandı👌
Beğeniler alındı 👌00 Yorumla Doğum günün kutlu olsunnnn!!!💋💋💋💋🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBuna üzülmek tamamen gereksiz, bomboş bir muhabbet bu, ben kendimi bildim bileli dinim gereği hiç bu topa girmedim kutlanmasını da istemiyorum zaten
00 Yorumla
1 yılBen en son kucukken kutlandi 1 yasinda falandim. Bence cok gerekli bisey degil
00 Yorumla
1 yılHayır gereksiz değil bence bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun
00 Yorumla
1 yılSenin onları sevdiğini düşünen sevdiklerinde aynısını düşünüyorlar senin için
00 YorumlaYahu hayat kısa böyle bir şey için üzülmeye değmez daha önemli şeyler var iken...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHoş geldin hayatın acımasız tarafına. Yaş aralığın doğru mu peki senin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun iyi ki varsın Rabbim senin etrafını sevdiklerinle doldursun
00 Yorumla Kim kiminkini hatirliyorki boş ver cok takilma bence.
00 Yorumla
1 yılAh kıyamam bir de ailenin unutması seni çok üzmüştür doğum günün kutlu olsun 🎂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yılGereksiz desek ne fark eder yine aynı soruyu soracaksın.
00 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun🎂🎂🎂🎂🎂🎂
00 YorumlaMutlu yıllar.🥳🥳 Sıcaktan herkesin kafası buharlaştı. Hatırladıklarında telafi edeceklerdir❤️
00 Yorumla
1 yılYaaa güzel kızım benim doğum günün kutlu nice mutlu senelerine 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğum günün kutlu olsun. Üzme kendini. Bunlar boş işler. İyi dostlar edin. Sen onları hatırla onlar zaten her gün seni hatırlarlar. Doğum gününü sen bile unutmaya önemsememeye başlarsın.
00 Yorumla
1 yılDeğil ya ben kimseye söylemiyorum kimseninkini de hatırlamam yine de iyi ki doğdun fıstık🧡
00 YorumlaKeşke benimde doğum günümü kimse hatırlamaya kutlamasa yaa. Hiç sevmiyorum doğum günü falan
00 Yorumla
1 yılBende yalnız yaşıyorum benimde kutlamamışlardı üzülmüştüm seni çok iyi anlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBazen ben bile kendi doğum günümü unutuyorum , bu zamana kadar doğum günüm hiç kutlanmadi bunu dert etmiyorum
07 Yorumla
Soran1 yılBirazda kiz olmanin seysi heralde bu takilma meselesi
Cevap sahibi1 yılBosevr diğer kızlar da doğum günleri gelmeden haftalar önce elli kere söylüyor benim doğum günüm bu diye ayrıca evdekilere pasta aldırıyor veya kendi alıp instada paylaşıyor insanlar da görünce mecbur kutluyor ya da sağa sola doğum tarihini yazıyorlar , başkalarından görüp kendini eksik hissetme ama tabi kutlayan olsa iyi olur özellikle insanın ailesi ama biz altı kardeşiz mesela o yüzden pek önem verilmez bizde böyle şeylere maalesef ama ben cocuğum olursa onu şımartmak isterim bu konularda, bir insan ailesi tarafından sevilmesi için takdir edilmesi için bir şeyler başarması gerekmez bilakis onların cocuğu olduğu için değerli ve sevilmeye layıktır bunu hissetmesi için enazından ben kutlardim ama bizde başarılar da takdir edilmez bir şeyler basarinca da sevgi kırıntıları gösterilmez çünkü “şımarır mışız" ve basardiğimiz şeyler zaten basarmamiz gereken söylermiş felan fistan kısaca önemli olan. insanlardan takdir beklemek değil insanlar tarafından asağilanmaktan kaçınmak yeterli bence...
Soran1 yılCok hakli sözler. Peki 6 kardesim olmak nasil bi duygu
Soran1 yılKardes* olacakti
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum, kardeşlerimi suclayamam hepsi kendince bir yerlere gelmeye çalışıyor hayatta, annemi suclayamam kültür seviyesi düşük biri nihayetinde ama babamı biraz suclayabilirim hatta belki biraz fazla suclayabilirim ama bir anlamı olmaz , onun bu saatten sonra pekte suclanacak bir tarafı kalmadıartık
Soran1 yılEn büyukleri misin
Cevap sahibi1 yılHayir
- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
1 yılKendine kutlama yapacak kadar motivasyonun varsa gerisini halledersin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılHayatım boyunca hatırlanmadı belli süre sonra sende hatırlamamaya başlıyorsun önemini yitiriyor
00 Yorumla - Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt