Bugün flört olduğum kız ateist olduğunu söyledi, zaten tahmin etmiştim hep, "umarım, teşekkür ederim filan diyordu ben inşallah maşallah dediğimde mesela, ağzından hiç öyle dini bir temenni duymamıştım, neden ateist olduğunu sorduğumda da Kuran'ı türkçe oku anlarsın dedi, bende açıkçası saygı duydum, mesela bizim oturduğumuz yerde eskiden beri terk edilmiş bir spor salonu var, gidelim mi cinler korkutur mu dedim, olsa korkuturlardı onlar yok dedi, ateist bir kız ile ilişki olur mu? Ben dini esas almam sadece hoşgörüyü esas alırım sevap için yaşamam iyi insan olmak için yaşarım diyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
10 ayArapça terimler kullanmak Müslüman olduğunu mu gösteriyor ayrıca herkesin dini kendine önemli olan anlayış değil mi? Tabii İslam’a göre evlilik kısmı biraz sakıncalı evlen diyorsan da Müslüman olması gerekiyor ama bizim ülkemizde bizdekiler çok Müslümanlar ya çok dini biliyorlar ya abdestsiz toprağa basmıyorlar ya sadece kızla cinsel birliktelik kurup geri çekilmeye çalışıyorlar gerçi gerçekten ateist olan birisi o kadar basit değildir kolay kolay düşmez ama bilmiyorum
13 Yorumla
Soran10 aySevgili olduk abi
- 10 ay
Mutlu mesut olursunuz umarım
Soran10 ayAmin teşekkür ederiz abi🙏
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayBen de bunu anlamıyorum lan
Arap dini doğruysa tanrı var
Arap dini yalansa tanrı yok.
Bu kadar sığ bir düşünce yapısı nasıl olabilir. Ya da Tanrı'nın arap diniyle ne alakası olabilir.11 Yorumla
Soran11 ayÇok güzel söyledin abi
10 ayNeden olmasın mühim olan birbirine tamamen saygı duyabilmek..
11 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle çok doğru söyledin
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayEvet sevgili olur. Dene gör.
15 Yorumla
Soran11 ayÇok teşekkür ederim
- 11 ay
Ben de ateistim. Olmayan şeyi olduramazsın.
Soran11 ayÇok haklısınız
Soran11 ayAbla ateistler müslümanlardan daha hoşgörülü bazı vur geç yorumlarını görüyorsun dimi?
- 11 ay
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Ateist olması onun karakter özelliklerini ya da insanlığını değiştirmez. Önemli olan, onunla değerler, hayata bakış açısı ve hisler konusunda uyum içinde olup olmadığındır. Eğer birbirinize saygınız varsa ve inanç farklılıklarınız ilişkiye zarar vermiyor, sizi huzursuz etmiyorsa neden olmasın? Sevmenin ve saygı duymanın sınırları inançlarla çizilmez. Ortak bir paydada buluşmanız ve birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmeniz esas olan şey. Her iki taraf da birbirine baskı yapmadan rahat hissettiği sürece gayet güzel bir ilişki olabilir. 🫶✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
9Cevap
11 ayİslamda ateist biriyle evlenemezsin o yüzden yol yakınken dön benim de ateist flörtüm vardı yol yakınkrn ayrıldım zaten evlenemeyeceğim için nikah olmuyor çünkü
145 Yorumla- 11 ay
😂😆🤣
- 11 ay
- 11 ay
Herkes kimle isterse onunla evlenir. İsterse hristiyanla evlenir.
- 11 ay
@düşünmektükenmektir eğer müslümansan evlenemezsin maalesef imam nikahı olmadan o iş yaş gunaha gire gire yaşarsın
- 11 ay
- 11 ay
İmam nikahını nikah yerine koyan bu ülkede kaç kişi acaba?
- 11 ay
Ben de bir muslumanla asla evlenmezdim.
- 11 ay
@düşünmektükenmektir asıl nikah imam nikahıdır zaten islamda siz takmıyor olabilirsiniz ama hala dinini yaşayan insanlar var saygı duyabilirsiniz💝
- 11 ay
İmam nikahı nikah değildir. Aklı başında olan hiçbir kadın da kendini bu duruma düşürmez.
- 11 ay
Soran11 ayÇıkma teklifi edicem seviyorum kimsenin dine bakış açısına göre yargılamak haddine değil
- 11 ay
Sorun yargılamak değil ama sen bilirsin o kişiyle evlenemezsin ya dininden vazgeçeceksin ya kızdan tercih senin
- 11 ay
İmam nikahı hacı hocaların uydurduğu bir şeydir. Soruyu soran arkadaşım, sen bu kızı kaçırma, aklını da burdakilere soru sorarak kaybetme. Doğru yoldasin.
- 11 ay
- 11 ay
@düşünmektükenmektir müslüman değilsen millete neden akıl veriyorsun bilmediğin konular hakkında
Soran11 ay@düşünmektükenmektir tamamdır abla
- 11 ay
Hala din diyorsun. Ateist birine saygısızlık yapıp kendi dinini empoze ediyorsun. Kimsin de kendinde bu hakkı görebiliyorsun sen?
Saygının kenarından geçmeyen cümleler kuruyorsunuz. Ateist biri neden imam nikahı yapsın. Aklın yerinde mi? - 11 ay
Soruyu soran kızı sevmiş beğenmiş. Güzelce bir soru sormuş. İki kişi hariç hepiniz yardirmissiniz. Günaha gircen hooo diyerek korkutmaya çalışıyorsunuz. Saygısızlık burada başlıyor. Kimseye kafanizdakileri empoze edemeyeceginizi ogrenmeniz gerekiyor. Kimseye karisamazsiniz siz.
- 11 ay
@düşünmektükenmektir kanka sorunlu musun kimse ateist biri dini nikah kıysın demiyor falat davul bile dengi dengine müslümanız ve bazı kurallar var müslüman biri ateist biriyle evlenemez bu bizim dinimiz kuralları gereği böyle sen inanmıyor olabilirsin ama bu böyle maalesef saygı duymayı bileceksin çocuğa kızı müslüman yap demedik dinin gereği evlenemezsin kızdan ayrıl dedik bi anlayamadın gitti
Soran11 ay@İsimolmuyor onu seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum
- 11 ay
Tamamdır bu senin tercihin sen soru sordun tavsiye istedin biz islama göre doğru olanı söyledik gerisi senin tercihin herkesin kendi hayatı
- 11 ay
@İsimolmuyor ++++++ imam nikahını normalleştiren sen ve senin gibi kadınlar erkeğinin birden fazla kadınla imam nikahı yapmasına da ONAY VERİYORDUR!!
Sen bunu sorgula önce.
Soran11 ay@düşünmektükenmektir ablam tamam sen sakin ol ❤️
- 11 ay
İslam'a göre doğru olan dediğin şeyde, erkeğe birden fazla kadınla imam nikahı yapmanın önüne engel koymuyor. Sen kendine buna layık görüyorsan vay haline.
- 11 ay
- 11 ay
@düşünmektükenmektir o bahsedilen şey eski zamanlarda mecburen yapılan şeyler kuranı düzgünce okuyun lütfen kaldı ki ben ateistlere laf etmezken senin ne haddine benim dinime laf etmek saygı duymayı öğren kendiniz saygı duymuyorsunuz bir de saygı bekliyorsunuz
- 11 ay
İmam nikahı kadınların kendilerine hakaretidir.
- 11 ay
- 11 ay
Benim ağzını bozdurma. 20yasinda bir kız çocuğu bana kuranı düzgünce oku diyemez. Sen git oku. Türkçe oku. Benim ne şekilde okudugumu sen nereden bilebilirsin. Kü**tah seni
- 11 ay
@düşünmektükenmektir aynen knk ondan hakaret🙏🏻
- 11 ay
Senin dinine laf eden kim. Yukarda herkes saygı göstermeli diye sadece ben yazmışım. Sen ve diğer arkadaşın ise ateist olanı alasagi ediyorsunuz. Sen dinlisin diye saygı hak eden, bizler dinsiz diye saygısızlığı hak eden olamayız.
- 11 ay
@İsimolmuyor ezik birisi biraz herhalde
- 11 ay
@düşünmektükenmektir soruyu soran kişiye dedim kurandan bakmıyor gelmiş senin lafına inanıyor müslüman biri din konusunda ateist birinden neden akıl alır ki saçma olan bu sen de bilmediğin konular hakkında konuşma bence konumuz islam ona göre konuştuk senlik bir şey yok canım iyi geceler
Soran11 ay@Joygun hakaret etmeyin abi
- 11 ay
@düşünmektükenmektir ya nerde ateist olanı aşağılamışız sen şaka mısın git kızı müslüman mı yap dedik allah aşkına düzgün okuyun şu mesajları ya kafanda kuruyorsun saygı duymayıp benim dinimdeki nikaha saçmalık diyen biz senin tercihlerine saçmalık demiyorsak sen de diyemezsin
- 11 ay
- 11 ay
@düşünmektükenmektir kadınlar erkeğe bağlıdır çünkü doğası gereği bir erkek bir kadını müslüman yapabilir mesela ama bir kadın bir erkeği ikna edemez ve soyad nasıl babadan geçiyorsa din de aynı şekilde erkeğin dini önemlidir çocuğa aktarılır
11 ayYeterince dinciyim bende teşekkür ediyorum. İnsalalh dediğim zamanda oluyor maşallah dediğim zamanda umarım dediğim zamanda
15 Yorumla
Soran11 ayBen örnek verdim ağzından hiç dini bir temmeni yok diye, kız Kuran'ı 3 kere okumuş bitirmiş bir ateist
- 11 ay
Her neysede kız Allaha inanmıyor kuranı 3 jere okumus anlamamış demek ki. Ciddi düsünülmez o insanla ya
- 11 ay
Kuranı anlayan müslüman olmaz. Umarım bir gün anlarsınız.
- 11 ay
Kuran'da ne yazıyor diye sorsak cevap alabilir miyiz, meçhul.
- 11 ay
dediğin sey akla mantığa sığmıyor kdjd islamı anlatan bi kitabı okuyanın ateist olucak hali yok. d
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. İnsan olması önemli herkes inancak diye bi şey yok
11 Yorumla
Soran11 aySonuna kadar katılıyorum uğur abi
11 ayReis bas nikahı. Zaten müslüman da olsa sen onu dinden imandan edecen
13 Yorumla
Soran11 ayAhahahhha abi😂😂
- 11 ay
Ne diyim olm :) yeterki senin inanışına o, onun inanışına sen karışma. Ve evlenirsen aynı evde yapacağın ( oruç namaz dua ) şeyler onu rahatsız ederse sıkıntı olur bunu da bil. Kız için için dininden dönme yani kral
Soran11 ayHaklısın abi teşekkür ederim
Valla bu senin bileceğin iş. Din senin için hassas bir konu isse
11 Yorumla
Soran11 ayYok hassas bir konu değil benim için
11 ayAbi senin inancın varsa ve biri buna saçma diyorsa o kişiye saygı falan duyamazsın. Kesin bir dille karşılık verip iletişimi kesceksin. Ona saygı duyman başta dinine sonra kendine saygısızlık anlamina gelir. Kırmızı çizgim budur
26 Yorumla- 11 ay
Bu senin sınırın.
Soruyu soranin sınırı değil/miş.
Soran11 ayŞimdi ciddi düşünüyoruz ama onunla sevgili olsam bende mi dinden çıkmış olucam Kuran'ı 3 defa okumuş kız
- 11 ay
@düşünmektükenmektir yorum yaptım zaten. Ordaki Sen, sorana degil genel anlamda X kişisi
- 11 ay
Kuranı Türkçe okuyan ateist olur. Türkçe okumamış olan da zaten anlamadığı için müslümandır.
- 11 ay
@biturlukurtulamadim ben size , sizin yorumunuza karşılık yazdım. ✌️ Kim neye inanıyorsa inansın. Saygı her daim olmalı. O yüzden, hiçbir şekilde saygısızlık değildir bu durum.
- 11 ay
@düşünmektükenmektir herhangi bir dilde okuyabilirsiniz sakincası yok. Ama çağının en üst seviyede edebiyatına denk gelen bir kitabı kelime kelime ceviriyle kimse anlayamaz. Hangi ayet ne diyor, hangi olayın ardindan indi kime/kimlere hitap etti vs. Bilmek gerekir. O anlamı verebilmek için kelam fıkıh vs. Ilimlerine hakim olmakla birlikte Arap kültürüne geleneğine diline edebiyatına hakim olmak gerekir. Alimler yorumlamış siz zahmet etmeyin sadece tevsir okuyun. ilkokulda Ali ata baktan başka yazı okumamıs, ömründe eline kitap almamış insanlar gelmiş Alemlerin Rabbinin kelamını eleştiriyor. Size bi tarafımla gülmem bile
İslam dini ateist ile evliliği yasaklıyor. Sadece çıkmak için bile olsa dinim böyle baktığı birini ben tercih etmeni tavsiye etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayOlablir normaldir hatta bazen onlar daha düzgün ahlaklılar
15 Yorumla
Soran11 ayEvet hiç kötü huyunu görmedim, 7 aydır birlikteyiz bir defa kötü birşeyini görmedim
Cevap sahibi11 ayEvet bunu çok iyi biliyorum
Soran11 ayAteistlerin müslümanlardan daha hoşgörülü iyi insanlar olduklarını düşünüyorum, yorumları gördün mü
Cevap sahibi11 ayEvet onlar geçerken dürüst düzgün insan ve onlarla yaşam daha huzurlu
Soran11 ayÇok laik modern ve kültürlü bir kız aynı zamanda, eskiye geleneklere de hiç takılmıyor, evlenicem
10 ayBence dini görüşü önemli değil sadece bu konuda tartışma olmamalı herkes özgür önemli olan kişilik ve saygı
11 Yorumla
Soran10 aySonuna kadar katılıyorum, bende zaten namaz, oruç tutmuyorum ayrıldığımız bir nokta yok sözde müslümanım saygı gösteriyoruz birbirimize sevgili olduk.
10 ayİkisiniz iyi anlaşiyorsaniz neden olmasın. Sen seviyorsan kız seviyorsa gerisine gerek yok
13 Yorumla
Soran10 ayEvet birbirimizi seviyoruz onun gibi güzel, iyi ve bilgili birini bulamam
- 10 ay
Eee daha ne istiyorsun çok iyi
Soran10 ayHaklısın bende çok memnunum, insanların görüşünü merak ettiğim için sordum sadece😂
11 ayOlursunuz çünkü sen Müslüman değilsin ve gerçekten dediğini yapıp okursan anlarsın
11 Yorumla
Soran11 ayBen sözde müslümanım dinin gereklerini yerine getirmiyorum, kız çok bilgili bir ateist
- Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı.
11 ayo kızdan hayır gelmez dayı ciddi düşünme senlik değil o takılmalık vur geç
010 Yorumla- 11 ay
Vur geç ne demek?
- 11 ay
etinden sütünden yararlan demek
Soran11 ayKızdan hoşlanıyorum dostum evlenmeyi düşünüyorum
- 11 ay
iyi dayı sen bilin git gevurla evlen senide çekmesin o kuyuyada dkkat et
- 11 ay
Vur geç diyen biri ahlakını sorgulamalı.
- 11 ay
İnek = ateist kız demek istiyorsun.
Peki ya ben de , inek = annen desem? - 11 ay
sen ne anlatıyon burada bana ahlah ukalası yapma nerde olduğunun bilincinde ol sonra yaz bunları bana
Soran11 ayDostum senin yorumun maalesef vur geç demenden ötürü ahlak sınırlarını aşıyor sen yazmazsan çok sevinirim
- 11 ay
Ahlakı tek bir yorumla ölçüyorsan, tartı sende bozuk olabilir dostum. sen fikrimi söyledim sana gerisi sende. hadi cümleten iyi geceler
Soran11 ayFikrini söyledin teşekkür ederim ama vur geç hoş olmamıştı sadece, iyi geceler
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen dindar mısın Peki
13 Yorumla
Soran10 ayAçıkçası sözde müslümanım, müslümanlığın hiçbir gereğini yerine getirmiyorum, kızın ateist olması hoşuma gidiyor
Soran10 ayÇok haklısın ablam teşekkür ederim
10 ayAteistler insan değil mi cjfjdj
14 Yorumla
Soran10 ayİnsan, onu çok seviyorum
- 10 ay
Ee. nolmuss
Soran10 aybir şey olmadı burdaki insanların görüşünü merak ettiğim sordum sadece😅
- 10 ay
Nznxnsjd anladım
11 ayher kesin dini inancına sayğı ile yanaşmak gerek
11 Yorumla
Soran11 ayKesinlikle
Ortak bir zemin varsa neden olmasın.
11 Yorumla
Soran11 ayHaklısın
Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı. Gayet doğal ve normal konuşmuş aslında.
12 Yorumla
Soran11 ayEvet çok normal düzgün biri hiç kötü huyunu görmedim en son merak ettim sordum evet ateistim dedi
Gizli Üye(25-29)10 ayAllaha inanmayandan olmaz
13 Yorumla
Soran10 aySevgili olduk
Cevap sahibi10 ayÇok sürmez
Soran10 ayEvlenicem onunla onun gibi bilgili kültürlü ve güzel iyi niyetli birini bulamam
Gizli Üye(36-45)10 ayTeşekkürler demenin ateizm ile ne ilgisi var
14 Yorumla
Soran10 ayÖrnek verdim ağzından dini bir kelime duymadım diye
Cevap sahibi10 ayTeşekkürler yerine ne diyecek
Soran10 ayBiri sana Allah kaza bela vermesin dese mesela senin için İnşallah şöyle olur böyle olur dediğinde müslümansan Amin dersin dimi? Onun ağzından böyle kelimeler duymadığım için teşekkür ederim umarım gibi kelimeleri örnek verdim, takılma illa teşekkürler kelimesine😂
Cevap sahibi10 ayumarım örneğini anlıyorum zaten diğerleri teşekkür ederim anlamına gelmiyor ve ben sana tesekkür ederimi soruyorum sen laf kalabalıgı yapıyosun cevap vermiyosun
Gizli Üye(25-29)11 ayEee gayet normal bi durum
121 Yorumla
Soran11 ayKeşke herkes senin gibi düşünse, yorumlarda dinsizle evlenilmez diyen bile var
Cevap sahibi11 ayOnlar evlenmesinler, başkasına da karışmasınlar. Bizim millet herkesin hayatına burnunu sokmaya çok meraklı. Özellikle din konusunda. Saygısızlık olarak görüyorum. Sevgilim de ateist, kendim de agnostiğim. İnsanlarla din konuşmayı çok uzun zaman önce bıraktım. Herkes bırakmalı
Soran11 ayAgnostik bilinemezliği savunan bakış açısı dimi? Ayriyetten Çok haklısın bu arada
Cevap sahibi11 ayDinine bağlı bi müslümansan evleneceğin kişinin de müslüman olmasını istemen doğal. Değilsen de sevgilinin inancı çok da umrunda olmaz. Eğer sen ateistsen ve sevgilin seni öldürmek isteyen bir tarikat üyesi değilse tabii :d
Soran11 ayDinime bağlı bir müslüman değilim, sözde müslümanım doğrusu, onun ateist olması bu kadar kültürlü olması beni daha da hayran bıraktırıyor kendisine
Cevap sahibi11 ayEvet, bir yaratıcının varlığını veya yokluğunu hiçbir şekilde kesin olarak bilemeyiz, bilsek de bu sefer bir "inanç" olmaktan çıkardı ve genel geçer bi bilgi olurdu.
Cevap sahibi11 ayYani sonuçta bi başkasının değil senin sevgilin olacak. İnancı senin inancına ters düşmüyosa sevgili olmakta hiçbi sakınca yok
Cevap sahibi11 ayMüslüman arkadaşlarım da var deist arkadaşlarım da. Kendimi ve sevgilimi de söyledim zaten. Önemli olan inanç değil de gerçekten sevgi, saygı, uyum.
Soran11 aySenin bakış açısında çok mantıklı somut bir unsur değil sonuçta, ateist bir kızla da hayat çok rahat olacağını düşünüyorum sabit kafada değil özgürlüğü seviyor
Cevap sahibi11 ayAteistler de çok sabit bi kafada olabilirler en az teistler kadar. Dediğin şey biraz karakter meselesi bence.
Cevap sahibi11 aySana da tavsiyem önce kuran sonra incil ve tevratı oku. Hem konuşacak yeni konular çıkar ortaya, güzel sohbetler olur
Soran11 ayTabi haklısın kişiden kişiye göre değişir, şeyden dolayı dedim hani müslüman kadınlar kendilerine dinin gereklilik ve zorunluluklarına yaşaması lazım ama ateistler iyi insan olmayı ve özgürlükçü oldukları bakımından çoğu en azından ondan dolayı dedim
Cevap sahibi11 ayMüslüman erkekler de aynı şekilde ki. Ama yaptıklarını kısıtlayıcı olarak değil, bir görev, vazife, özgürleştirici olarak görüyolar. Müslümanlarda "amaaaan nasıl olsa affeder" kafası yüzünden iyi bir insan olmaktan giderek uzaklaşmak gibi bi durum var maalesef.
Soran11 ayEvet maalesef çok doğru, müslümanların belki sadece %10'u müslümanlığı kuran'da yazdığı gibi uyguluyor
Cevap sahibi10 ayKi hangi müslümanlık doğru tartışması da çokça var. Her neyse, oraya girmeyelim. Sevdiğim bi dizide bi söz var, tam çevirisi olmayacak ama yine de aklımda kaldığı kadarıyla... Yaptığın iyi bir eylemi umut, tanık veya ödül olmadan da yapıyorsan o eylem gerçekten iyidir. Bizimkiler ya insanlara ya da allaha yaranmak için iyi davranıyolar (eğer davranıyolarsa bile), aslında iyi birer insan oldukları için değil...
Soran10 aySonuna kadar katılıyorum çok doğru
Cevap sahibi10 ayTek vereceğim tavsiye, kız sana sırf ateist olduğundan ötürü çekici geldiyse ve diğer alanlarda uyuşmuyorsanız sağlıklı bi ilişkiniz olmayabilir buna dikkat et. Bi süre bunu bi kafanda tart. Ateist olduğunu bilmeden önce de ona karşı duyguların aynı mıydı bi düşün. Yoksa sadece sana farklı geldiği için mi ilgini çekti? Yani ilgini çeken şey kız mı yoksa ateizm mi, bu önemli
Soran10 ayYok zaten ateist olduğunu sormadan öncede tahmin ediyordum, hiç bunu düşünmedim sadece havalı gelmesinden ötürü değil ona zaten çok değer veriyorum çok seviyorum yalnızca burada insanların görüşünü merak ettiğim için sormuştum, kafayapımız çok uyuşuyor her konuda, ilgimi asıl kendini çekiyor ateist olmasından açıkçası ben memnunum
Cevap sahibi10 ayTamam öyleyse, mutluluklar dilerim şimdiden. Yorumlardaki diğer cahil cühelanın söylediklerine de takılma, sen kendi hislerine ve düşüncene göre hareket et. Onlar istemiyorsa müslümanla evlenirler ortada bi problem olmaz :d
Soran10 ayEvet kesinlikle dinden ziyade kendi dediğimi yapıyorum, diyenler kendileri seçmeyebilir öyle tercihi olan birini, çok teşekkür ederim
Cevap sahibi10 ayNe demekkk
Eeee yani normal
13 Yorumla
Soran10 ayEvet haklısın
Soran10 ay🤭🤭
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. behce şans verin
11 Yorumla
Soran11 ayEvet onu çok seviyorum
Gizli Üye(18-24)11 aysende ateist ol
11 Yorumla
Soran11 ayDediği gibi Kuran'ı türkçe okursam ve tezatlıklar görürsem bakış açım değişebilir
Gizli Üye(18-24)11 ayKendi haline bırak.
12 Yorumla
Soran11 aySeviyorum onu
Cevap sahibi11 ayPeki sen bilirsin.
Kürt'le olur
21 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim almayayım
Gizli Üye(36-45)10 ayNormal bu
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı