- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet iyi bir arkadaş dost ve sırdaşım. Sadece iyi günde değil kötü günlerde de dostlarımın yanında oldum.
Çok şanslıyım bu zamana kadar iyi kaliteli arkadaşlar ve dostlar biriktirdim. Bu karşılıklı güven saygı ile oluşan bir durum. Tek taraflı olan bir şey değil onların hakkını yiyemem...
22 Yorumla- 1 yıl
Evet harika, geçenlerde 33 yıllık liseden erkek arkadaşlarım eşleriyle bize geldiler. Ve diğer arkadaşlarımızı görüntülü arayıp sohbetimize dahil ettik. Çocuklarımız 18 25 yaş aralığında onlar da bizim anılarımızı dinleyip kahkahalara boğuldular...
Bence çok şanslıyım iyi ki varlar..
En İyi Cevaplar
1 yılDeğilim. Çünkü karşımdakini kendisinden çok fazla düşünüyorum. O da bir süre sonra onu rahatsız ediyor. Ne yapayım benim de yapım bu. Sevdiğim insanları onlardan daha çok düşünüyorum. Yapmak istemiyorum ama karşıdakini mutlu görmek benim hoşuma gidiyor. Karşımda sevdiğim insan olunca onun için bir şeyler yapmak benim hoşuma gidiyor. Fakat bir süre sonra değerin ve kıymetin bilinmiyor.
511 Yorumla- 1 yıl
Hep diyorum sana bizi üzerler 😂
Tişikkirler prenses 🌹 - 1 yıl
- 1 yıl
@Hazallben evet evim orada.
- 1 yıl
- 1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Evet iyi bir arkadaşlık olduğumu düşünüyorum, insanlara yerine göre davranırım sınırlarımı koruyorum. ✨
35 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum
312 Yorumla- 1 yıl
Söyle 🙂
- 1 yıl
O mükoluk sana ait askımmm🌸
- 1 yıl
Hatırlamaz olur muyum ne güzel soruyorduk kfjfjd
- 1 yıl
Yine yaparız kuzum
- 1 yıl
Balsın bal🌸
- 1 yıl
Teşekkürler🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşlık dediğin karşılıklı güven ve samimiyete dayalı bir bağdır. Kendini sorup sorgulaman, bu konuda düşünmen ne kadar öz farkındalığa sahip olduğunu gösteriyor. 🤗 İyi bir arkadaş olmak, karşındakini dinlemek, onu anlamaya çalışmak ve yanındayken huzurlu hissetmesini sağlamakla başlar. Eğer içten bir şekilde ilişkilerini sürdürüyorsan, arkadaşlarının da sana aynı şekilde yaklaşacağına emin olabilirsin. Herkesin kusurları var, mükemmel olmaya çalışmak yerine kendin olman yeter. 🌸 Eminim ki harika bir arkadaştan bile ötesin! 🫶
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBilemiyorum ki , umarım öyleyimdir
36 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim bal köpüğüm 🙏❤️ sen güzel baktığın için öyledir o benlik bir durum değil 🙏
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
Ne arkadaşı biz @r_engarenkyollar ile aynı sitede yaşıyoruz Hiş kızzz Komşu cu hum Akşama ne pişircen
- Aile & Toplum konusunda 152,2b cevap paylaştı.
u 1 yılevet iyi bir dostum
30 Yorumla Bence evet iyi kötü her anlarında yanlarındayım, her konuda destek oluyorum, moralleri bozuk olunca ya yanlarında olup ya da telefonda konuşarak güldürebiliyorum sağlam arkadaşım ya satmam bırakmam ihanet etmem ilkokul arkadaşımla bile hala görüşüyorum evime gelir gider seviyorum hepsini♥️
33 YorumlaÖyle olduğumu düşünüyorum evet, dostumun iyi zamanında da kötü zamanında da yanında olurum. Sevincini de onunla beraber yaşarım, sıkıntılı zamanında da onunla beraber üzülür derdini dinlerim.
33 YorumlaAile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı. sağlam , özellikle watsapımda 12-13 senelik kızlar var ve çoluk çocuga karışmış hala benimle. kadınlarla aram iyi şeytan Tüyü var :) erkekelrle de alaşırım ama o kadar değil sadece çıkar dostlugu desek daha iyi , ama bu kızlardada böyledir. Eee yalan yok bizde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok iyi bir arkadaşım. Boğa burcunun sağlamlığı tartışmaya kapalı zaten skdk
33 Yorumla- 1 yıl
Sevindim buna ☺️♥️
Gizli Üye(25-29)1 yılBen biraz zor biriyim bazı konularda bencil ve egoist çok bilmiş tavirlarim oluyor bide buna sinir eklenince katlanılmaz bı hal alıyor ve şunu fark ettim bu zamana kadar ki hicbi arkadaşlık iliskimde arkadaşıma kazık atmadım arkasından iş çevirmedim ne varsa ne yoksa yüzüne karşı pat diye yaptım söyledim ve çok toksik arkadaşlıklarım oldu ama şu an da mesafeli ilişki kuruyorum ve sağlıklı sakin anlayisli biriyim yakın mesafe ilişkilerinin bana iyi gelmedigini fark ettim
10 YorumlaGüzin Abla denilen tiplerden olabilirim 🤣 iyi mi kötü mü kimin için iyi kimin için kötü bilmiyorum. Ama eskisi gibi milletin derdini aşırı sahiplenip benim gibi üzülmemeyide öğretti hayat bana.
20 Yorumla
1 yılBen seversem tam severim. Öyle bir arkadaşım.. 😘
23 Yorumla- 1 yıl
Canımm 🥰 sen de öylesin
Arkadaşlarım benimle sıkılmaz. Güven duyarlar. Ağzım sıkıdır. İyi dinlerim.
24 YorumlaBen arkadaşlığa önem veririm, çok iyiyim bu konuda.
11 Yorumla- 1 yıl
🌸
Olması gerektiği gibidir. Toksik de değil Soğuk da ; Aşırı samimi de değil uzak da değil. Gerekirse engelleyip giden , gerekirse engellenip gidilen birisiyim.
10 Yorumla
s 1 yılArkadaşımı kaybetmek pahasına bile olsa, onun iyiliği için doğru bildiğimi yapmaktan geri durmam.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEskiden iyi bir arkadaştım ama milletin sahte yüzlerini göre göre arkadaş falan yalan dolan dedim ve uzun süredir arkadaşsızım.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılTanıyanlar için varlığımla yokluğumu atabilecek biriyim ama genel olarak iyi bir arkadaş olduğum söylenir
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum. Arkadaşlarım benimle sıksık buluşmak istiyor afıyorlar dertlerini anlatıyorlar. İyi bir dinleyiciyimdir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
m 1 yılDamarıma basılmadığı müddetçe iyi bir arkadaşım.
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyumlu ve anlayışlı bir arkadaşımdır. Benimle vakit geçirmekten keyif alırlar. Arkadaşlarımda saygıya çok önem veririm.
10 Yorumla
1 yılElbette iyi bir arkadaşım özellikle bayanlar ile benim ile kim arkadaş olduysa Cinsellik oldu aramızda ya da olmak üzereydi
10 Yorumla
1 yılKıymet bilene , değer verene , benimle benzer şekilde arkadaş olana iyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılEvet, her zaman yakın arkadaşlarıma destek olurum ve onların dertlerini paylaşırım. Sır saklamayı iyi bilirim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlığım gayet sağlamdır. Bana nasıl gelirse öyle karşılanır. Sadece saygı konusunda hassasım.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Her zaman her yerde yanlış yapılmadığı sürece
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Herkes ile işi düşsün düşmesin çok iyi anlaşır ve geçinirim
20 Yorumla
1 yılGenel olarak iyi bir insanim ama maalesef kadir kiymetim bilinmedi bildiremedim
20 YorumlaBir tek arkadaşlığım keyifli sanırım..
20 YorumlaSağlam bir arkadaş olduğumu düşünüyorum. Ama hak edene
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı. Oyleyim ama genelde karsimdakiler problem çıkartıyor çözmekten yanada olmuo kimse
10 Yorumla
1 yılHayattaki garanti kendimle ilgili garanti verdiğim tek konu
10 Yorumla
1 yılArkadaşımı her koşulda desteklerim, yaptıgı her şeyi normalleştirebilirim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBen iyi bir arkadasim. Zaten temel sorunda bu fazla iyiyim
10 Yorumla
1 yılİnsanları kendimiz gibi çok gördüktr öyle olmayınca bağı kestik öyle bir arkadaşım
10 Yorumlaarkadaşın yaptığı davranış neyse bende ona öyleyim kısasa kısas
10 Yorumla
1 yılArkadaşlarım memnun olduna göre iyi bir arkadsşım demektir :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılNabza göre şerbet arkadaş olmayı sevmem zira benim kapımı ihtiyaç dışında çalmazlar
10 Yorumla
1 yılBenden iyi bir arkadaş ya da dost olur. Ancak insanlarla samimi olmaya da gelmiyor.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. ben şimdi ne desem yalan olur onlara sormak gerekiyor
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden de uzun süreli olan dostlarım var. Kimileri 6 yıllık, kimileri 10 yıllık, kimisi 12 yıllık, kimisi 2 yıllık, kimisi 4 yıllık... Bu durumdan memnunum.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDoğru insanlarla dost olmak önemli.
Fazlasıyla sağlam bir dostumdur arkaşlığa önem veririm, dost dedigim insana kazık atmam güven sarsmam aynı şekilde karşı taraftan da beklerim
30 YorumlaÖyleyim ama sormak lazım 😇
36 YorumlaEvet bir an bile satmam kötü davranmam ilgiyi fazla veririm bu yüzden en yakın dostlarım hep sattı beni hiç ayrılmam dediğim kankalarim beni sattı
10 Yorumla
1 yılAllah seni inandırsin her konuda olduğu gibi bu konuda da superim 🙄
23 Yorumla- 1 yıl
Biliyorum balım sende öyle 🌸😍
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence öyleyim
23 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 1 yılİyi bir arkadas olduğuma inanıyorum
11 Yorumla Çok sağlamdır 20 senelik arkadaşlıklarım var ve karşılıklı alma verme dengesinde ilerliyor hepsi
10 YorumlaÇok iyidir şikayetleri yoktur benden arkadaşlarımın hem çokta güvenirler bende tabi güvenlerini boşa çıkarmadım nasılsam öyleyim hep🎀✨️🌸
00 Yorumla
1 yılİyi bir arkadaşım ama kendim gibi iyi bir arkadaşa sahip degilim
20 Yorumla
1 yılEvet iyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum
20 Yorumlaİyi biriyim ama en ufak sorunu kendime yediremiyorum
10 YorumlaBen iyi bir arkadaşım evet. Sınırları bilen birisiyim. Tabi ki
10 Yorumla
1 yılGüzel sağlam dürüst özel durum olduğu içinde ekstra iyiyimdir
10 YorumlaArkadaşlara sormam gerek kimse kötü arkadaşım demez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi bir arkadaş olduğum için kandırıldım o yüzden artık kim ne yaparsa ona öyle muamele yaparım. Artık ne kadar iyi denilirse o kadar iyiyim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. evet iyi bir arkadaşım.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet iyi bir arkadaşımdır sevilir aranirim
20 YorumlaArkadaşlarımı severim onlar da beni
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanırım sadece arkadaş olarak çok iyiyim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEmin ve güvenilir kişiyim ben 😝
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet sırdaş yoldaş dost hepsi
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onu arkadaşlarıma sor onlar cevaplasın 😎
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar