Merhabalar Herkese 🌸

Arkadaşlık konu olunca nasılsın? Kendinle arkadaş olmak ister miydin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Herkese 🌸

Arkadaşlık konu olunca nasılsın? Kendinle arkadaş olmak ister miydin?
Ben iyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum. çünkü kendimden çok arkadaşımı düşünürüm ilk önce.. onun zor günlerinde yanında olurum.. kendi dertlerimi anlatmaktansa onu dinlemeyi tercih ederim. ama tabi ki de karşımda ki insan bunu hak etmesi lazım.. ki bu da zamanla olan bir şey kimseyle 1 günde samimiyet kuramam ya da iyi arkadaş olamam. bu yüzden de onlarca arkadaşım olacağına 1-2 dostum olsun diyorum hayatımda..
İyi bir arkadaşım Ama artık kimseye güvenmiyorum yani benim gibi birisiyle arkadaş olur muydum emin değilim çünkü bundan sonra sanal dışında aynı ortamdan birisiyle arkadaş olduğum zaman ona kolay kolay güvenemeyeceğim. 2 sene sonra bile en yakın arkadaşım dediğiniz insan sırlarınızı ortaya dökebilir. Çok büyük bir kırgınlık yaşamadım ama insanları yeteri kadar anladım. Eğer huzurlu bir yaşam istiyorsanız bence siz de aynı ortamda bulunduğunuz insanlara karşı her zaman dikkatli olun ve sonradan size karşı kullanabilecekleri bir şey vermeyin ellerine.
Valla iyi bir dost olduğumu düşünüyorum. Dostlarım için herşeyi göze aldım alırım da ihtiyacı olana her zman koştum koşarım da düştüm diyene elimi hep uzattım iyi bir dost olduğumu düşünüyorum
Cevap
18Cevap
Ben hak edene hak ettiği her şey olabilecek kapasitede bir insanım :D
Ben şahsen iyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum
Her zaman iyi bir arkadaş ve dost olmuşumdur. Bana nasıl gelinirse ben de aynı şekilde giderim zaten.
benden arkadaş olmaz dost olur o kadarda kendini beğenmişim
iyiyimdir anlayışlıyımdır uyumluyumdur eğlenceliyimdir
Ben arkadaşlarıma çok kıymet özen gösteririm. Kendim gibisiyle arkadaş olmayı çok isterdim.
Oldukça iyi bir dost'um. Arkadaş biraz hafif kalır.
Ben yetersiz olduğumu düşünüyorum tabii bunu arkadaşlarıma sormak daha yerinde olur
Evet. Nedense güzel kardeşim yapan hep onlar kimsenin davuguna gış demedik
Kişisine göre. Can arkadaşlarım vardır onlar ne isterse hazırım yapmaya. Ama tırı vırı arkadaşlar var çok fazla kulak asmam konuştuklarına bile.
Her zaman dürüst ve halden anlayan bir arkadaş olmaya çalıştım ama iyi biri miyim bunu arkadaşlarıma sormam lazım.
Eh işte yuvarlanıp gidiyoruz ikisinin de ortası arkdşlık
Evet arkadaşlarıma da sorsanız aynı şeyi söyler.✨ Kendim gibi bir arkadaşım olsun isterdim.
Kendimle arkadaş olmak kadar güzel bişey yok en azından arkamdan konuşmam netim.
Mükemmel hemde.
Çok iyi sayılmam. Dostlarım daha iyiler ♡
Evet iyi olduğumu düşünüyorum
Hem de çok iyi.
Tabiiki daha iyisi yok :)
sence aşkom
Evet canım
soal aşkom
https://youtu.be/ajnoTca1FSY?si=jyJBWZ8fGMjt79v4 aşkom İzmir'e gitmiş biri olarak bu video hakkında fikrini söylermisin
Su an isteyim ama eve gidince izleyeceğim
tamam aşkom izleyince buraya fikrini yaz olur mu tatlım ve öptüm canım ♥
@DorothyBabe günaydın aşkom izledinmi
Bence kesinlikle
Sayılır. Zararım yok, olırsa faydam olur
Evet çok iyi bir arkadaşım 😊
Yanii öyle derler
Bilmiyorum yaa
Evet
Bence iyiyim
Hayır sevmiyorum kendimi
hak edene evet