Yapım gereği sıcak kanlı biriyim ve bir dönem zor geçti bir iki arkadaşım vardı onlara da güvenim kalmadı yeni bir arkadaş da istemedim
Ailemle yaşiyorum doğal olarak aile hayatı zor çünkü sorunlu insanlar klasik sorunlu aile işte mesela az önce hiç sebep yokken babam bana bakarak kaşlarını çattı sıkıntılı biriidir annem desen psikolojik. Olarak hasta... Aile evinde de yalnızım tanıdık akraba klasik onlarda art niyetli yani kısacası yapayalnızım sizce anormal bir şey mi yalnızlık... Ben keyif almıyorum yalnızlıktan insanlar beni çok kırdı yordu tahammülsüzleştim artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık, zaman zaman herkesin hayatında hissettiği bir durumdur ve kesinlikle anormal bir şey değil. Ama sık sık hissediyorsan ve bu seni mutsuz ediyorsa, bu duygularınla yakından ilgilenmek gerekiyor. İnsanlar tarafından kırılmak, güven duymakta zorlanmak gerçekten çok yorucudur, seni çok iyi anlıyorum. 💔 Ama yalnızlık bir tercih olduğu sürece keyif verebilir. Sen ise bundan keyif almadığını dile getiriyorsun.
Belki de öncelikle kendine, kendi ihtiyaçlarına biraz daha odaklanmanı öneririm. Hangi ilişkiler seni mutlu ederdi, hangi insanlar seni güvende hissettirirdi? Bunları bir düşün. Ve unutmamalısın ki herkes kötü ya da art niyetli değil, belki yanlış insanlarla denk gelmiş olabilirsin. Hayatta her zaman iyi insanların da olduğunu bil ve onlara fırsat tanımaktan korkma. 🌟 Kendi iç huzurunu buldukça, belki o sıcak ve güven dolu bağlantıları yeniden bir gün kurabileceksin. 💕 Meditasyon ya da sevdiğin bir hobi de sana iyi gelebilir. Ne kadar zor görünse de bu süreci aşabileceğine inan! 🦋