Arkadaşlar babam çok baskı yapıyor bu derdimi dinleyin ve yorum yapmanızı öneririm?

Arkadaşlar babam çok baskı yapıyor yani şöyle ne giydiğime karışıyor mesela adidas 3 çizgili giyersen o tişörtü yırtarım diyor, kızlar siz diyorsunuzki babalar erkek çocuklarının ne giydiğine karışmıyor ama çok karışıyorlar erkeklere ve dışarda geç saate kadar kalamıyorum, arkadaşımın evinde kalamıyorum herşeyime bağırıyor, Cg motosiklet istedim ne motoru lan dedi hayallerim vardı herşeyimi çöp etti, saç traşıma çok kızıyor, sakallarımı köpük ve jiletle traş ediyorum ona kızıyor diyorki o jileti şah damarında p*rçalarım, arkadaşlar çok zoruma gidiyor ya hergün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, ve babamın hiçbir zaman beni sevdiğini görmedim ve duymadım ve babama hakkımı haram ediyorum ve son olarak yürüme şeklime karışıyor ve soğuk buz gibi havada kapşon taktığım için çok kızıyor hemde milletin içinde bana bağıra bağıra ana bacı küfür ediyor
Güncellemeler
11 ay
Ve sevgilime ilgi gösteriyorum babam diyorki sen niye bana ilgi göstermiyon
Arkadaşlar babam çok baskı yapıyor bu derdimi dinleyin ve yorum yapmanızı öneririm?