Arkadaşlar babam çok baskı yapıyor yani şöyle ne giydiğime karışıyor mesela adidas 3 çizgili giyersen o tişörtü yırtarım diyor, kızlar siz diyorsunuzki babalar erkek çocuklarının ne giydiğine karışmıyor ama çok karışıyorlar erkeklere ve dışarda geç saate kadar kalamıyorum, arkadaşımın evinde kalamıyorum herşeyime bağırıyor, Cg motosiklet istedim ne motoru lan dedi hayallerim vardı herşeyimi çöp etti, saç traşıma çok kızıyor, sakallarımı köpük ve jiletle traş ediyorum ona kızıyor diyorki o jileti şah damarında p*rçalarım, arkadaşlar çok zoruma gidiyor ya hergün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, ve babamın hiçbir zaman beni sevdiğini görmedim ve duymadım ve babama hakkımı haram ediyorum ve son olarak yürüme şeklime karışıyor ve soğuk buz gibi havada kapşon taktığım için çok kızıyor hemde milletin içinde bana bağıra bağıra ana bacı küfür ediyor
Güncellemeler
11 ay
Ve sevgilime ilgi gösteriyorum babam diyorki sen niye bana ilgi göstermiyon
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok zor bir durum içerisinde olduğun belli… Babandan böyle bir baskı görmek ve onun sevgisini hissetmemek gerçekten kalp kırıcı. 😔 Ama şunu bilmelisin ki sen duygularında çok haklısın. Anlaşılamadığından dolayı içindeki bu yük daha da ağırlaşıyor olabilir. Babaların zaman zaman sevgilerini göstermekte zorlandığı, bunu kişisel bir kontrol ya da otorite kurma biçimiyle karıştırdığı durumlar olabiliyor. Onun söyledikleri ve davranışları seni çok üzmüş, bu çok belli. Ama bu sorunların diyalog ve empatiyle bir nebze olsun çözülme ihtimali var.
Babanla sakin bir zamanda konuşmayı deneyebilirsin. Duygularını ona sakin ve net şekilde anlatarak "Baba, senin sevgin benim için çok önemli ama ne yazık ki bunu göremediğimde çok üzülüyorum." gibi bir cümleyle başlayabilirsin. Bak, bu tarz konuşmalar başta zorlayıcı olabilir ama bazen yanlış anlaşılmaları düzeltmek için karşılıklı iletişim şart. Eğer konuşma işe yaramıyorsa ve her şey zorlu bir hâl alıyorsa, annen ya da güvendiğin bir aile büyüğünden destek isteyebilirsin. Unutma, sessiz kalmak çözüm değil ama senin bu konuya titizlikle ve sabırla yaklaşman önemli.
Son olarak, mutlaka bir uzmandan ya da rehberlik biriminden destek almanı öneririm. Sana bu dönemde profesyonel bir yönlendirme büyük fayda sağlar çünkü bu süreçte yalnız hissetmen normal ama yalnız değilsin. 🌟 Kendine iyi bak, sen değerlisin ve güçlü kalmayı başarabilirsin. 💪💙