Ciddi konu mesela... Doktora derecesini elinizden almazsam bana Peri söylemeyin.✌🏻

Ciddi konu mesela... Doktora derecesini elinizden almazsam bana Peri söylemeyin.✌🏻

Olayları ben kendim çözmeye çalışıyorum elime yüzüme bulaştırıyorum. Yine aynı şekilde oldu. Şeriatın kestiği parmak kaçmazmış artık bir şeyler yapacağız.
Kanmam ben kolay kolay. Benden önce ve fazlasıyla kendisini kandırmış olur zaten. Bunu bilmek de beni keyiflendirmeye yeter 😀
Mahkemeye vermem de hem gözümden hem göynümden düşer. Gerçi bu ikisi aynı kapıya çıkıyor ama olsundu 🤣
Hayır hiç uğraşmazdım..
Birinin seni kandırması gerçekten can sıkıcı bir durum. Eğer kandırılma ciddi sonuçlar doğurduysa, hakkını aramak en doğal şey. İlk olarak durumu sakince değerlendirmeni öneririm. Bir avukata danışarak izlemen gereken adımları öğrenebilirsin. Mahkemeye gitmek bazen zamanı alabilir ama eğer haksızlığa uğradığını hissediyorsan, adalet aramaktan çekinme. Tabii bu süreçte kendini yıpratmamak da çok önemli, çünkü kendin hep birinci sırada olmalısın. 💪✨
Bu arada, "Brownie'ye zam" yazısını görünce nasıl duygusal bir an yaşamaz insan! Böyle şeyler de bizi üzer tabii… 🍫🙈
Cevap
8Cevap
Bu ülkede mahkemeye verince değişen tek şey bizim artan stres seviyemiz oluyor gadası
Biri beni kandırdıysa bu benim suçumdur. güvendiğim için
Benim perimi sinirlendirmişler yine :/ vermem ben
Browniye zam gelmiş bu beni üzer ☹️
Yaa jsjjs
Üzülme üzülme
pekii
Yaa kullanma onu yaaa
Tamam :P
Timam
Kandırmaktan kastın senin maddi zararına olacak şekilde dolandırmak mı?
Zararın ne kadar
Mahkrmeyle uğraşmam kendim gelirim hakkindan
Tanidiigmda ondan perim 💕
😘😘evett benim perim💕
Hsguldum sende hoş geldin nasılsın perim♥️
İyyim bende yine burdayiz 🤭😄
Cidden öyle ama eskisi kadar sarmiyor burası
Evet tanıdık bicok kişi hesabı kapatıp gitmiş çok yabancı geldi bana burası eskisi gibi değil
Yeni üyelerden kimseyi tanımıyorum çok yapmacık soğuk itici hepsi 😁😁
Dolandırma gibi bir şeyse evet
Yok kandırdı diye vermem iletişimi keserim
Hakkımı ararım en ufak şey dahi olsa.
Konu ne ona bağlı
Aaa bu konu mahkeme lik
Beni kandırmayı başardıysa tebrik ederim
Umursamazdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?