Bütün Hayatımızı Etkileyecek Bir Karar Hakkında Siz Olsanız Ne Yapardınız?

10 yıllık evliyim bir tane evladımız var 4 yıl önce Akdeniz bölgesindeki pahalı bir şehire memur olarak atandım ve orada yeni bir hayata düzene başladık atandığım şehir maddi manevi açıdan ve çocuk açısından bakımı vs gerçekten bizi çok yıprattı ama bir şekilde zamanla her şey rayına oturdu 1 yıl önce memleketime tayin isteme şansım oldu ve bende bu şansı kaçırmak istemedim geçici görevlendirme ile memleketimize geri döndük lakin istediğimiz gibi ön gördüğümüz gibi olmadı hiç bir şey memleketim küçük bir ilçe hayat çok kolay lakin gelişmemiş bir yer eğitim kültür sosyallik vs açısından ama maddi açıdan tam yaşanabilecek memur şehri diyebilirim. geldiğimiz yer bunun 5 6 katı maddi yönden ama burada da başka sorunlar ile mücadele ediyoruz özellikle ailevi sıkıntılar eşimin ailesi özellikle geldiğimizden bu yana bize çok huzursuzluk verdi vermeye devam ediyor çok yıprandık meğer yakın olmak iyi değilmiş ben bilemedim çocuğumuzun eğitim konusu kültürel seviyesi vs çok geriledi küçük şehir yaşam kolay ulaşım kolay maddiyat açısından çok iyi ama manevi yönden dirhem huzurumuz yok ne yazık ki tekrar dönebilme imkanım var fakat artık korkuyorum düzen bozmak kurmak tekrar bozmak kolay değil zaten çok yıprandık gideceğimiz yer maddi açıdan çok pahalı bir yer büyük şehir ve koşullar zor gurbette olmak gurbette yaşayanlar beni anlayacaktır tek başına mücadele etmek ve aşırı pahalı bir yerde yaşamak da zor siz Olsanız ne yapardınız.. başka bir şehire gitme imkanımız yok ancak ya burada memleketimde kalabilirim ya da geldiğim yere tekrar dönebilirim geldiğim yerde bedenen çok yoruluyordum burada ise ruhen çok yoruluyorum..

Bütün Hayatımızı Etkileyecek Bir Karar Hakkında Siz Olsanız Ne Yapardınız?