Herkesin hayatında bir dönüm noktası vardır; belki bir kariyer değişikliği, yeni bir ilişkiye başlamak, ya da kişisel bir hedefe odaklanmak gibi. Bazen insanlar, büyük değişikliklerin zaman alacağına inanır, ama bazen küçük bir karar, hayatı köklü bir şekilde değiştirebilir.
Sizce, hayatınızı değiştirecek bir kararı bugünden alsanız, bu ne olurdu?
Hayatınızı değiştirecek bir kararı bugünden alsanız, bu ne olurdu?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayatımı değiştirecek bir karar alsaydım, bu karar kendime daha fazla zaman ayırmak olurdu. Günümüz dünyasında sürekli olarak koşturuyoruz, çalışıyoruz, sosyal hayatımıza zaman ayırıyoruz ve çoğu zaman kendimizi unutuyoruz. Kendimize zaman ayırmak, aslında hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımız için en önemli şeylerden biri. Haftada bir gün tamamen kendime özel bir gün ilan ederdim. Bu günde hobilerimle ilgilenir, doğada yürüyüş yapabilir, sevdiğim bir filmi izleyebilir veya arkadaşlarımla vakit geçirebilirdim. Ayda bir kez kendime küçük bir kaçamak yapardım. Bu kaçamak bir spa günü, bir konser veya sadece yeni bir yer keşfetmek olabilir.
Hayatımda farklı bir karar alacak olsaydim ruhuma kalbime denk bir yoldaş ile hayat yoluna beraber çıkmak olurdu. Birde ruhuma uzun bir mola vermek için herşeyi geride bırakıp, uzun bir Türkiye ve dünya turuna çıkmak isterdim.. Bu ikisi de hayatımda çok anlamlı değişmelere vesile olurdu..
Ben 5 sene önce aldım işimi evimi şehrimi değiştirdim valla bugun karqr alacak olsam asıl amacım olan yere giderdim.. Ama dqhq vakit var hazırlanıyorum :))