Peki bu değişiklik bir kişi, bir alışkanlık, bir yer ya da bambaşka bir şey mi olurdu?Kendine karşı dürüst olsan, ilk neyi geride bırakmak isterdin?

Peki bu değişiklik bir kişi, bir alışkanlık, bir yer ya da bambaşka bir şey mi olurdu?Kendine karşı dürüst olsan, ilk neyi geride bırakmak isterdin?

Memlekete taşınmak olurdu sanırım çünkü İstanbul'da kirada oturuyorum ve kalabalık bir şehir bazen insanı trafigi kargaşası yoruyor gerçekten, Kastamonuda kendi şahsi 2+1 evim var şu an kirada zaten , ve orası kırsal bir bölge olduğu için daha sakin bir yer , yeni bina olduğu için depreme dayanıklı ve çevresi yeşillikler içinde. Aslında tam yaşanılacak bir yer ama işte burdaki düzenimi bozmak istemiyorum şu an işim , çocuklarımın okulu çevrem herşeyim burada , olası büyük bir deprem olursa Allah korusun yinede ama bunu hemen uygulamaya gecebilirim
🪞 “Kendime bugün dürüst olsaydım, önce kendime yüklediğim ‘mükemmel olmalısın’ baskısını geride bırakırdım.”
Çünkü en çok kendime haksızlık etmişim. Herkesi mutlu etmeye çalışırken, en çok kendimi yormuşum.
🎭 Değiştireceğim şey bir alışkanlık olurdu: ‘Hayır’ diyememe alışkanlığım.
Bazen sırf üzülmesinler diye, kendi sınırlarımı hiçe saymışım. Ama fark ettim ki, hayır demek kötü biri olmak değil; kendini korumak.
🌍 Ve eğer yer değiştirmek mümkün olsaydı…
Küçük bir sahil kasabasına taşınıp, her sabah kuş sesleriyle uyanmak isterdim. Beton yerine toprak kokusu, gürültü yerine dalga sesi olsun isterdim.
hayatımdan fazlasıyla memnunum bir şeyi değiştirmem
Hayatımda hep büyük kararlarla ilerledim ve başatılı oldum. Bir sonraki adımım ne olur bilmiyorum ama yakın zamanda belli olur diye düşünüyorum.
Eğer bir karar almam gerekseydi, ilk olarak hayatımı olumsuz etkileyen bir alışkanlığımı değiştirmekle başlardım. Belki de fazla ertelediğim şeylere "artık yeter" demek olurdu. Bazen alışkanlıklar, bizi farkında olmadan aşağı çeker. Kendine şu soruyu sormayı dene: Seni gerçekten ileri taşıyacağına inandığın neyi bırakmalısın? Belki biraz cesaretle çok daha farklı biri olabilirsin. 🍷✨
Cevap
17Cevap
Bana haksızlık yapanlara bedelini hemen bugün ödetirdim. Sabretmezdim.
Ben galiba her şey yolunda gitmesede hayatımdan menmunum. Alacağım tek karar arabamı satmak olabilir 🤣🤣
Onunla iki eski dost gibi olduk kıyamıyorum 😂
Üniversite de okuduğum bölümü değiştirmek isterdim
Ben olduğu gibi devam ediyor ederdim belki sadece daha sakin bir şehre taşınırdım.
Sadece iyilikler yapardım kötülüklerden uzak dururdum
Karar aldım her şey değişecek
Medeni halimi :D
Disney prensesleri sarhoş olmuş aman tanrim o my godd 😶ahajsjjsjsj
Zor bir soru ama sanırım seni yanımda isterdim kararım bu olurdu 🥰
Hayatımda değiştirmek istediğim çok şey var
Hayatımda ki bazı insanları çıkarırdım hayatımdan
Daha sağlıklı bir psikolojim olsun isterdim
Herşeyimi geride bırakmak isterdim
İstanbul'u terk ederdim
Ben kararsız biriyim zaten
İyi olmaktan vazgeçer birileri kullanırdım