KIZ KARDEŞİMİ SEVGİLİMLE 2 KEZ BASTIM?

Bu olayı inşallah kimse yaşamamıştır ama ben yaşadım insan nasıl kendinden utanmaz biz birbirimizi çok seviyorduk aslında bir gün annesi vefat etti bende teselli etmeye gidecekken kardeşimde bende gelebilirmiyim demişti gel dedim gittik çok üzülmüştüm o haline o zman annesi gitti babasıda yok yazık diye beraber oturup ağladık sonra film açtık benim uykum geldi arka odaya gittim sonuçta kocam değil aynı odada yatamam (bu arada 3yıllık ilişkimizdi) neyse ben geçtim bi an sanki deprem oldu zannettim ama içimde bir şüphe vardı hemen kalkıp elimi yüzümü yıkadım 1 sigara içtim uyumaya çalıştım ama olmadı kalkıp yavaş yavaş sessiz sessiz oturma odasına gittim baktım ve o an sanki dünya başıma yıkıldı aynı yatakta çıplak üstüsteler keşke ölseydim o an hemen vurmaya başladım ikisinede sonra kardeşim bana dönüp bağırdı o seni sevmiyor beni seviyor diye o an boğazım kitledi normalde hıçkıra hıçkıra ağlıyordum o an ağlayamadım bile saat gece 4 çantamı aldım çıkmaya çalışıyorum ama adam bırakmıyor ben direndikçe gücüm azaldı yüzüne tükürdüm ve dönüp bana tokat attı sonra ben yıkıldım beni zorla kucağına alıp bi sandelyeye oturttu belindeki silahı çıkarıp beni öldür dedi kıyamadım aldı silahı kafasına 2el ateş etti ama silah patlamadı silahı elinden aldım duvara tuttum bastım tetiğe patladı kulaklarım da hala sesi o an tekme attım deli diye bırak beni diye ya o silah patlasaydı ben içerdeydim hayatım kararırdı neyse ben gene evden çıkmaya çalıştım bana bir daha vurdu o an bayılmışım sabah uyandım bana öyle bi sarılmışki kemiklerim ağrımış ikisinin yüzüne tükürüp yoluma devam ettim kardeşimle evleri bile ayırdık Buda böyle bi hikayem hayatım boyunca unutmayacağım.
KIZ KARDEŞİMİ SEVGİLİMLE 2 KEZ BASTIM?