3 yıllık ilişkim 27 yaşındayım. İşim var. Çok güzel olduğumu söyler herkes. 4. üniyi okuyorum. Spor yaparım hep. Sevgilim önüne gelenle konuşup sapıklık yapıyormuş öğrenince ayrıldım. Aldattı. Çok güzel hayallerim vardı onla ama şu an sanki evde kaldım artık kimse olmicak gibi hissediyourm. Sizce öyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvde kalmazsın Ben 4.5 yilliktan ayrildim. önemli olan sana sen olduğun için değer verecek ve bununda ispatlayacak birini bulmak. Bazı kizlar mesela zengin o bu su her türlü şeyi arıyor. Bu yanlış Seviyorsan güveniyorsan gecinebiliyorsan Aşkla sevgiyle herşeyin üstesinden gelinebilir. Bazen bende mi evde kaldım diyorum gerçi 😅 nnapalim kader kismet
121 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmak şöyle kendine uygun sevip güveneceğim insan zor artık. Hele bide böyle olmuşken
- +1 yıl
Aynen bende oyle düşünüyorum erkekler her boku yiyor afedersein yemeyen yok görmedim. Kızlarda da herşeyi isteme ya da aldatma mevcut. Bilmiyorum bu yüzden karalar bağladım 😅 sende bende hakliyiz
Soran+1 yılEe sende erkeksin her şeyi yapıyor musun
- +1 yıl
Yok ama görüyorum benim tek isteğim Adam. akilli birini bulup evlenmek ve mutlu olmak. Ama evliliği boz gören ve çokça kızla takılan erkek oranı %90 diyebilirim. Genelleme yaptığımızda bütün erkekler diyince bende yutuluyorum arada 😅
Soran+1 yılYani bende her şeyimi anlatacağım sürekli yanında olsam çok sevsem yüz bulmayan birini istiyorum
- +1 yıl
Tek istediğim şöyle başımı yasalaşan sarsam gözlerimi kapadım gerisi huzur... Yüz bulan insanlar gerçekten çok. sikinti karakteri değişiyor insanlarin bir anda şoka giriyorsun
Soran+1 yılEvet en nefret ettiğim insan tipi. Değer verince kendini bişey zanneden
- +1 yıl
Aynen ne işiyle mesgulsun ☺️
Soran+1 yılVeteriner im siz
- +1 yıl
Baya iyimis Hatta çok iyi Kedileri de çok severim bu arada hastasıyım. Bende havalimanında dış hatlarda çalışıyorum
Soran+1 yılKedileri bende severim 🙃
- +1 yıl
Dikkatli olmanı öneririm mesleğiniz çok iyi sırf bu yüzden sizi tercih eden kişiler olacaktır.. artık insanlar yüreğe değil somut şeylere değer verir oldu..
Soran+1 yılGenelde erkeğin kine bakarlar
- +1 yıl
Haha Emin ol tam tersine bakanda var ama izlenim olarak çok naif birisin heralde
Soran+1 yılKendi halinde biriyim ama artık kötü olcam bende
- +1 yıl
Olma olma böyle iyisin kendinden ödün verme derim inan iyi insanlar elbet kazanır ben buna inanırım..
Soran+1 yılÖbür dünyada mi
- +1 yıl
Hayır bu dünyada da yeterli niyetimiz dusurt ve ciddi olsun ☺️
- +1 yıl
Su anlattıklarınla kişilik olarak dışarıda tanışan tanımak isterdim seni çünkü üzülmüşsun seni kırmışlar ve niyetin temiz
Soran+1 yılDışardan soğuk duruyorm kolay kolay kimse konuşmaz
- +1 yıl
Hahaha 😅 ben konuşurum seni tanımak isterim sende istersen bende soğuk gbi duruyorum yani biraz gerçi disaridan
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok guzel kiz hayatimda gormedim turkiyede. herkes soyluyo birbirine en cirkine bile guzelsin diyolar. cok guxel diyolarsa sadece guzeldir. Cok guzel biri hic gormedim canlj olarak
14 Yorumla
Soran+1 yılSen görmemiş olabilirsin. Bende dünya güzeliyim demedim ve olmak ta istemem. Ortalama bi insanım
Cevap sahibi+1 yılama yas daha onemli, ya yas faktoru onemli bu ulkede. sinir oluyorum buna istw guzelde olsan yas soruyolar hemen. turk insanin oldugu yerde mutlu olmak zor. Ama nasip bu isler yasin 27 . 32 degilki
Soran+1 yılYani öyle. Diğer ülkeleri bilemem
Cevap sahibi+1 yılbide bu zamana kadar nasil ogrenemedin yaa onun bu huyunu
Henüz doğru kişiyle karşılaşmamışsın bu anlattığın kişiden kurtulduğun için sevinmen lazım ya evlendiğinizde ortaya çıksaydı yaptıkları daha kötü olmaz mıydı
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru çok şükür
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙃
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılÖyle birisiyle evleneceğime evde kalırım daha iyi👍 benim Kuzenim 33 yaşında daha yeni tanıştılar bu senede evleniyorlar bence evlenmenin yaşı yoktur
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama birine güvenemem artık.
- +1 yıl
Evet ama bence Onu biraz karşıda ki kişiye bırakmalısın her insan farklı şekilde güven verir
Soran+1 yılYani şu an dünyada başka insan yokmuş gibi hissediyorum
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum seni
tanışma işleri zaten ayrı bir yorucu ama bence doğru insan yakında biryerlerdeb çıkacaktır sen sadece zamanı geldiğinde ona kendini bırakmayı bil
Soran+1 yılİnşallah öyle olur teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki yeni birilerini tanı ne demek evde kaldın 70 yasindaki insanlar evleniyorda bir kişiye muhtac değilsin
15 Yorumla
Soran+1 yılEvde kaldım derken istediğim gibi biri olmaz. Güvenemem daha kimseye
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah sizinde 😊
+1 yılKurtulmuşsun bence. Ve kendine haksızlık yapma. Anlattığına göre süper birisin. Ve süper birisi karşına çıkar mutlaka
17 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama iyi bir insan olduğuna dair umudum kalmadı
- +1 yıl
Umut biter se herşey biter. Ve sıkma canını. İnşallah kalbine göre birisi çıkar karşına.
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
27 yaşındasın. İşin var. Güzelsin. Spor yapıyorsan vücudun da diri demekki. Daha neyi düşünüyorsun. Gelecek talipleri sıralamaya hazır ol bence
Soran+1 yılTalip varda. Öyle sırf evleneyım diye biriyle konuşmak olmuyo.
- +1 yıl
Birini tanımak İçin konuşmak lazım. Yine de siz nasıl isterseniz ve düşüncenize saygımız sonsuz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKısmettie bu işler herkesin de evleneceği biri vardır acele etme daha 27 yaşındasın 24 25 te evlenmeye başlıyolar zaten okumuş kızlar
112 Yorumla
Soran+1 yılDemi
- +1 yıl
Tabiki 4. Ünim diyorsun ne zaman fırsat bulcaktın ki evlenmeye 😂
- +1 yıl
Bu arada evde kalırım die acele edip mutsuz bi evlilik kurma sakın lütfen
Soran+1 yılEvlensem de okuyup çalışırım.
- +1 yıl
Eşin kabül ederse neden olmasın
Soran+1 yılOna mı sorucam
- +1 yıl
Yaa kızma hemen istemeyenler oluyor ya ondan dedim bu arada eşin olacak sonuçta onun düşüncelerini tabi soracaksın sana düşen öyle düşünmiyenini bulmak ve şu anda da öyle düşünen çok azdır zaten
Soran+1 yılöylesine okuyorum kendimi geliştirmek için eşim olacak kişiden izin almam. Ki zaten öyle biriylede olmam inşallah
- +1 yıl
Umarım olmazsın zaten de 27 yaşında 4. Üninden belli zaten kendini geliştirmek için okuduğun
- +1 yıl
Kolay gelsin umarım kendine göre birini bulursun :))
Soran+1 yılİnşallah sizde😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊
+1 yılÇok güzel yapmışsın
Evde de zaten kalmazsın
Önemli olan doğru kişiye değer vermek14 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama artık birine güvenmem zor
- +1 yıl
Yaş farkı fazla sanırım
Senle iken aldatmıyorsa niye güvenmiyorsun - +1 yıl
Yanlış oldu pardon:)
Güvenmemekte haklısın
Seni hakedecek birine değer ver
Soran+1 yılAynı yaştayız
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4. Üniversiteyi okuyorsun ama derdini anlatacak kadar cümle kuramıyorsun. Yazim hayatını saymıyorum bile :) Kalmazsın bacım kalmazsın. Evde falan kalmazsın.
038 Yorumla
Soran+1 yılSaysana
Cevap sahibi+1 yıl"3 yıllık ilişkim 27 yaşındayım." (Bu cümle a'dan z'ye facia) İşim var. "Çok güzel olduğumu söyler herkes." (Herkes çok güzel olduğumu söyler) 4. üniyi okuyorum. "Spor yaparım hep" Sevgilim önüne gelenle konuşup sapıklık yapıyormuş öğrenince ayrıldım. Aldattı. Çok güzel hayallerim vardı onla (Onunla) ama şu an sanki evde kaldım artık kimse olmicak (olmayacak) gibi hissediyourm. Sizce öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılHatalı olanları tırnak içine aldım.
Soran+1 yılDoğru haklısınız. Pek önemsemeden ve acele ile yazdım.
Soran+1 yılNormal konuşmada böyle konuşmayı tercih ediyorum. Hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılPekala bunu düzelttiğimize göre sorunun cevabına gelelim. 27 yaşındaki bir kadından bunları duymak üzücü. Mutlaka karşına birileri çıkacaktır. Karamsar olmaya gerek yok. :)
Soran+1 yılIstediğim gibi biri çıkar mı? 3 yıl birine vakit ayırdım böyle oldu başkasına asla güvenemem. Hep aklıma gelir
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki insandan beklentilerini ve "İstediğin gibi birisi" kavramını neler içerir bilmiyorum. Dolayisiyla "Öyle birisi mutlaka olur" diyemiyorum. Güven olayı bambaşka bir boyut. O konuya girersek hiç çıkamayız. Yalniz şunu rahatlıkla söyleyebilirim; eğer bahsettiğin gibi birisi olmazsa, senin etrafına ördüğün duvarlar yüzünden olmaz.
Soran+1 yılYani bilmiyorum. Erkeklerle pek alakam yok. Kendi halinde biriyim. Biriyle tanışmam asla kolay olmaz
Cevap sahibi+1 yılOlmasın da zaten, güvenilmez ve garip yaratıklariz biz. Tanışma olayı da oldukça sıkıntılı bir süreç.
Soran+1 yılAhahah ciddi misin
Cevap sahibi+1 yılİşin şakası bir yana güvenmek çok başka bir boyut. Karşındaki insan güvenini yerle bir ediyorsa bu karakter meselesidir. E karakterin de cinsiyetle alakası olmadığına göre, bunu sadece erkeklere has bir şeymiş gibi öne sürmemek gerek :) Biz insanlar güvenilmez ve garip yaratıklariz diyelim. Daha doğru bir cümle olsun 😅
Soran+1 yılYani en güzel zamanımı enerjimi ona harcadım başkasını tanımak için bile uğraşacak halim yok
Cevap sahibi+1 yılAhahah :) Seni o kadar iyi anlıyorum ki.2 sene önceki halimi anlatıyorsun.
Soran+1 yılSonuç ne oldu peki
Cevap sahibi+1 yılAynı özel hastanede çalışıyorduk. Anlaşamadık ve ayrıldık. Baktım aynı ortamda bulunmak zorundayız istifa edip ondan önce yasadigim şehire, İstanbul'a döndüm. Çalışma saatlerim dışında kendimi spora, yabancı dile ve kpss'ye verdim. Kisacasi düşünmek için fırsatım olmadı pek ve atlattım. Açıkçası şu yaşa mutlaka evlenmem lazım gibi bir takıntım olmadığı için de problem yaşamadım. Birlikte çok eğlendiğim ve değer verdiğim bir arkadaş grubum var. Hayatımı birleştirmeye değecek birisi çıkarsa karşıma ilk aşkımmışcasına heyecanla tanıma evrelerini yaşarım. Oyle birisi çıkmazsa da beklentilerimi biraz daha düşürüp ona göre hareket ederim. :) Koskoca 2 sene şu kadarcık cümleye sığdı işte. Sonrası bu kadar.
Soran+1 yılYaşınız kaç
Cevap sahibi+1 yılDolu dolu 30 demek için bir kaç ayım kaldı. Ağzım nasıl alışacak 30'lara henüz bilmiyorum.😀
Soran+1 yılAhahah 🤣🤣🤣
Soran+1 yıl3 yıl sonra aynı durumda olucam inşallah düzelmiş olurum
Cevap sahibi+1 yılYani benimkine düzelmek denir mi bilmiyorum. Kabulleniş, aldırmayış, bosvermislik. Hemen hepsi var. 😅 Benden daha iyi durumda olmanı dilerim.
Soran+1 yılÇok mu seviyordun
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'daki kurulu duzenimi, evimi, işimi, arkadaşlarımı bırakıp Fethiye'ye onun yaşadığı yere yerleşecek kadar diyeyim. Azina çoğuna sen karar ver :)
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılBoşver o kaybetti sen değil.
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😅 Teşekkür ederim teselli ettiğin için. Artik ona karşı bir şey hissetmiyorum zaten. Benden uzak olsun, mutlu olsun. Ben de kendi hayatıma odaklandım, henüz geleceğimde yer alacak birisi olmasa da mutluyum. İnanıyorum, sen de mutlu olacaksın.
Soran+1 yılİnşallah. Ben biraz takıntılıyım ve biriyle olunca hemen sahipleniyorum. Ondan bi daha kimseye vakit ayırmicam
Cevap sahibi+1 yılBekâr öleceğim mi diyorsun yani? 😅 Cidden şu söylediğin inandırıcı geliyor mu sana?
Soran+1 yılEvet kimseye güvenmiyodum bu saatten sonra hiç yani.
Cevap sahibi+1 yılSadece gülüyorum :) Hayatına birisi girdiğinde sen de güleceksin.
Soran+1 yılİnşallah 🤣
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden ihtimal verip inşallah dedin. 😀 Ne çabuk döndün "Kimseye güvenmeyecegim, kimseye zaman ayirmayacagim" cumlelerinden. 😀
Soran+1 yılYani ne bilim gezerken felan biri Olsun isterdim. Ama artık bencil biri olcam. Kötüyüm artık bende 😏
Cevap sahibi+1 yılHıı sen sevgili değil, yanına yancı istiyorsun. 😀 Gezerken yanında olsun, alışveriş yaparken çantanı taşısın, sıcak günlerde gölge yapsın, soğuk günlerde ellerini ısıtsın falan. 😀
Soran+1 yılAhahah öyle değil ya🤣. İşte ben insanlara aşırı yüz veririm. O zaman şımarmasın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞımarıp simarmamasi değil aslında olay. "Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz" diye düşünmesini sebep olacak kadar değer vermemek asıl mesele. Eğer o değeri istemsiz veriyorsan da göstermeyeceksin ona :)
Soran+1 yılİşte ben bilerek gösteriyorum ona rağmen bırakmasın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir durumda o bırakmaz ki. Senin bırakmayacağıni bildiği için her şeyi yapar. Aldatir, flört eder, seni olduğundan farklı birisine çevirmeye çalışır vb.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl anladın önüne gelenle belki öyle diyenler yapıyor
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılKanıtların var mı yoksa ağızdan çıkma kulaktan duymamı
Soran+1 yılEvet var. Kendi de inkar etmedi. Pubg den gruplardan her yerden yazmış kızlara. Ve daha fazlasını da yaptı
Cevap sahibi+1 yılBelki seni arzuluyordur bunun böyle olması senin eksikliğin olduğunu düşündün mü hiç
Soran+1 yılHayır ben onunla konuşmak isterken sinirleniyo vaktim yok çalışıyorum diye
Soran+1 yılYogunum der hep. Yan yanayken bile başkasına yazmış resmen. Ayrılmak ta istemiyor ama köşede bekle gibi Davranıyo
Cevap sahibi+1 yılVakti olmayan insan peki bunları nasıl yapacak ön yargılarımızdan kurtulmamız gerek
Soran+1 yıl
Arkadaşım anlamıyor musun bana gelince vakti yok. Ama vaktim yok deyip oyunda kızlara yazmış başkasına yazmış ben onu beklerken. Memnun değilse ayrılır demi
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sen onun sevgisini beklerken o başka şeylere zamanı veriyor fakat şuna eminimki o bir şeylerin esiri olmuş kumar gibi düşün
Soran+1 yılEvet esiri oldu. Ama ilk değil bu. İlkinde ben uyardım. Yapma felan affettim ki herkesin içinde gururum kırıldı. Ama bu kaçıncı biliyor musun 100 ü bile geçti başka yolu yok ayrılmak dışında
Cevap sahibi+1 yılKeşke 3 ay felan bir ceza verseydin tamamıyla ayrılık bu kadar yıldır ilişkiyi bitirmesi üzücü
Soran+1 yılMalesef 3 yıl da çok şans tanıdım içlerinden birine ya aşık olsaydı düşünmeden bırakırdı. Evlenirsek beni garanti bilir. Bu kadar dert taşıyacağıma yalnız kalırım
Cevap sahibi+1 yılHaklısın arkadaşım dertleşmek istersen her zaman burdayım umarım başka biriyle istediğin gibi mutlu olursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim efendim nedemek
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel hayatınız yok muydu?
15 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl sevgililikte olmazsa olacağı bu
Soran+1 yılYok ya. Birincisi o kadar rahat insanlar değiliz. İkincisi evlenememe sebebimiz oydu. İsterse evlenirdik.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik evlenmeme sebebiniz?
Soran+1 yılEvlenmeden kimseyle olamam. Bunun içinse defo lsun
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar düşük özgüven
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
40a kadar yolu var 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kızlar beni bulmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yaz bana
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Olur rahat ol
12 Yorumla
Soran+1 yılIstediğim gibi zor
+1 yılGel beni al :)
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi