Aile & Toplum Arkadaşım evleniyor, nedimesi olacakmışım. Görevleri neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neler yapılır görevleri neler anlatır mısınız Güncellemeler11 ay Süper soru Güncellemeler11 ay Gncl Arkadaşım evleniyor, nedimesi olacakmışım. Görevleri neler? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
citirminyonn Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 103% 11 ay gelinin de arkadşı olsan nedime sadece kadın olur diye biliyorum. nedimeler aynı renk elbise giyiyor gelinin kınasında filan yanında bi seyler yapiyo seni ne akla secmis degisik sagdic yapsaydi bari 1 1 Yorumla Soran 11 ay Hiç kız arkadaşı yok öyle doğru düzgün Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 11 ay Gerdeğe kadar yanında olucan kapıya kadar kardeşim sonra onlar içeri sende gtğü dönüp gidicen maddi manevi ysnında olucan 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Erkeklere sadıç denmez mi 0 3 Yorumla Soran 11 ay O damadın arkadaşı olmuyor mu Yorumla u inciitanesiii 11 ay Gelinin olduğu icin nedime ama sen nedime olarak uygun musun jsjs neyse bari kırma kızı ol Yorumla Soran 11 ay Kiramadim zaten de nasıl olacam neler yapılır Yorumla
birsoruhesabı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Nedime kızlar olmuyor mu 0 1 Yorumla Soran 11 ay Öyle denmiyor mu ama Yorumla
İdomel Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Gy falan mısın niye seni yapıyor nedime? 0 1 Yorumla Soran 11 ay Yoo değilim ama işte en yakini benim Yorumla
İsimolmuyor Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Erkek nedime mi carmıs 0 1 Yorumla Soran 11 ay Öyle denmiyor mu gelinin arkadaşına Yorumla
Anlamınıbilmekkkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay O kadın için söylenen söz la 0 8 Yorumla Soran 11 ay Ama öyle deniyor Napiyim Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 11 ay Allah sabır versin Yorumla Soran 11 ay Çok mu zor bisey Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 11 ay Kadınların içine gir anlarsın. Yorumla Soran 11 ay Nasıl yani Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 11 ay Kadınlara sor nedime nasıl olunur de arkadaşının kız arkadaşlarının ortamına gir onlara sor özellikle napıcam ben de Yorumla Soran 11 ay Sen biliyor musun Yorumla Anlamınıbilmekkkkk 11 ay Bilmiyorum onlar bilir. Yorumla
zenci27 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Etekli erkek gördükte mavi kadın görmemiştik sağol 0 1 Yorumla Soran 11 ay Kadın değilim erkeğim ki ben Yorumla
Buminkağan68 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Erkek sağdıç olur kardo 0 4 Yorumla Soran 11 ay Erkek değil kız Yorumla Buminkağan68 11 ay Sen erkek değilmisin Yorumla Soran 11 ay Erkeğim ama gelinin arkadaşıyım Yorumla Buminkağan68 11 ay Anladım kardo kolay gelsin Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 11 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. nedime kızdan olur profilin mavi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Sekreteri gibi jsjdjd 0 3 Yorumla Soran 11 ay Telefonunu falan mı tutacam 😃 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Yok herseyle ilgileniceksin cebinde bol para olsun🤣 Yorumla Soran 11 ay Para ne alaka ya dur hiç anlamadım düzgünce anlat 😃 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 11 ay Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. one ki 0 1 Yorumla Soran 11 ay Gelinin yardımcısı gibi iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gelinin de arkadşı olsan nedime sadece kadın olur diye biliyorum. nedimeler aynı renk elbise giyiyor gelinin kınasında filan yanında bi seyler yapiyo seni ne akla secmis degisik sagdic yapsaydi bari
Hiç kız arkadaşı yok öyle doğru düzgün
Gerdeğe kadar yanında olucan kapıya kadar kardeşim sonra onlar içeri sende gtğü dönüp gidicen maddi manevi ysnında olucan
Erkeklere sadıç denmez mi
O damadın arkadaşı olmuyor mu
Gelinin olduğu icin nedime ama sen nedime olarak uygun musun jsjs neyse bari kırma kızı ol
Kiramadim zaten de nasıl olacam neler yapılır
Nedime kızlar olmuyor mu
Öyle denmiyor mu ama
Gy falan mısın niye seni yapıyor nedime?
Yoo değilim ama işte en yakini benim
Erkek nedime mi carmıs
Öyle denmiyor mu gelinin arkadaşına
O kadın için söylenen söz la
Ama öyle deniyor Napiyim
Allah sabır versin
Çok mu zor bisey
Kadınların içine gir anlarsın.
Nasıl yani
Kadınlara sor nedime nasıl olunur de arkadaşının kız arkadaşlarının ortamına gir onlara sor özellikle napıcam ben de
Sen biliyor musun
Bilmiyorum onlar bilir.
Etekli erkek gördükte mavi kadın görmemiştik sağol
Kadın değilim erkeğim ki ben
Erkek sağdıç olur kardo
Erkek değil kız
Sen erkek değilmisin
Erkeğim ama gelinin arkadaşıyım
Anladım kardo kolay gelsin
nedime kızdan olur profilin mavi
Sekreteri gibi jsjdjd
Telefonunu falan mı tutacam 😃