Evlenmeyi düşünmüyorum; en azından özgüvenli ve kendine güvenen biri tarafından ikna edilene kadar sanırım. Öyle biri de şu an herhalde o özgüveniyle ilerlettiği işinin gücünün başındadır ya da kadınlarla sürtüyordur. Bunlar ona hep yol, su, elektrik olarak geri dönecek tabii ama haberi yok daha lavuğun.
ne bilim kimbilir ne boklar yiyordur 🙄 temennim işten eve evden işe gidiyor akşam eve gelince yemeğini yiyip duşunu alıp sızıyordur inşaAllah Amin çok 😀
Yanımda telefon la arkadaşlarıyla konuşuyo yemek yapmaya baslicam dedi 1 saat önce hala başlamadı malum yemeği ben yapıyorum (daha evlenmedik) Corona bitince evlencez
şu an fosur fosur uyuyor canım kocam 😂 Bende oğlumla uğraşıyorum yani bekarken hiç böyle hayal etmemiştim boşa hayal kurmayın yoksa gerçekler çok üzüyor 😂😂
O zaman ne mutlu sana Hep böyle kal Bence sen böyle birisi hayal ettiğine göre seninki simdk kesin Elinde kahve Bir kitap ve kulaklıkla usul usul müzik keyfi yapıyordur
Evet o senin düşündüğün o kişinin yaptığı iş benim dediklerim ise senin onunla yapmak istediklerin Ha bide bu aktivite için kışın daha güzel ufacık bir şömine bide 😆
Küçük şeyler ile mutlu olmayı bilen kız kalmış demekki bir yerlerde 😆 Ama kendimden biliyorum öyle küçük şeyler ile yetinen mütevazı kişileri uzuyorlar 😭
Hmmmm çok haklısınız Hepimiz bir çukurdayiz ama bazılarımız gökyüzüne bakıyor ve yıldızları görüyor galiba siz yıldızları görenlerden siniz O zaman sizin için ufacık emekle yapiilmis bir çiçek tacı bile Büyük muvevheriyatlardan daha uygundur Galiba
Şu an yok çok şükür tertemizim Eskide kaldılar artık hakedecek birisini arıyorum Ben ilgi sevgi saygı şefkat değer veren ilgili biriyim lakin karşıdakiler maalesef bu ilgiye asla layık olamadılar ben de bitirdim ha mutlu muyum evet ama yalan söylüyorum kendime çünkü ben mutlu edince mutlu olan bir insanım eğer ben mutlu ediyorsam onunda beni mutlu etmesi lazım
Anladım, bence her şeyi oluruna bırakmak en iyisi inanın bana herşey kısmet 🙂 hayırlı ise olsun hayırsızsa zaten olmasın daha iyi ben böyle düşünüyorum bı gün zaten kalbimizden geçen kişiyi bulacağız 🙂
Sevgiye tarif gerekmez sizde haklısınız Ama çok merak ediyorum yani çünkü Dedikleriniz sizin için beni şuna sevk ettirdi Oldukça duygusal birisiniz bazı şeyleri tolere etmişsiniz bence Benim gibi ondan sordum Size