Arkadaşlar ben 9 yaşımda bi istismara uğradım Isparta Said Nursi evinin alt tarafında ki Said’i Nursi alışveriş Gül ürünler satan?

Arkadaşlar ben 9 yaşımda bi istismara uğradım Isparta Said Nursi evinin alt tarafında ki Said’i Nursi alışveriş Gül ürünler satan? Biri tarafından adamın ismi de Said Said dede diyodum ve aileme bahsetmedim büyümeye başlayınca ergenlik dönemimde cinsel ilişkiyi anladım ve maalesef psikolojik olarak 19 yaşımda tamamen çöktüm hayatım bitti atlatamıyorum Allah’ın sesini bile şöyle duyuyorum o benim kulum eğer yayarsan seni kötülerim gibi tehditler alıyorum ve ergenlik döneminde çok sorun yaşadım şu an 22 yaşımdayım evlenicem ama tramvalarımdan kurtulamıyorum çocukken gördüğüm istismarlar özellikle bu hoca taraflarından yaşadığım olayı atlatamıyorum ne yapmalıyım bi zamanlar öz ailemi bile yanlış anlıyordum akrabalık ilişkilerim de de oldu benzer bi olay çocukken ne yapmalıyım yardım istiyorum

Arkadaşlar ben 9 yaşımda bi istismara uğradım Isparta Said Nursi evinin alt tarafında ki Said’i Nursi alışveriş Gül ürünler satan?