Ben erkek bana adım atmadan adım atamıyorum ama bakıyorum ki kızlar bu konuda çok fena öyle tesettürlü narin gözüktüklerine falan bakmayın bazıları açıklardan bile fenaymış şok geçirdim. Bazen diyorum ben bu gidişle bekar kalırım heralde 😧 kızlar çok kolay elde edilir duruma geçmişler o yüzden erkek basit olana yöneliyor hep
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayBir kere konuşma tarzın, insanları yaftalaman aşırı yanlış. Şimdi sen sırf tanışmak için adım attı diye adım atan kadına basit diyorsun neden sadece duygusunu ifade ettiği için mi basit oldu? Senin sandığın gibi ilk adım atan kadın basit görülmez çünkü basitliğin ölçütü bu değildir. İlk adımı erkekten bekleyip sonrasında neler neler yapanları da çok iyi biliyoruz.
Bence sen beklemeye devam et ama beklediğin için de kimse seni yaftalamaz neden çünkü senin tercihinde bu olabilir. İnsanlar birbirlerinin tercihlerine saygı duymalı onları bununla aşağılamamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayMaalesef oyle eskiden bi erkek bir kizla konusmak icin sekilden sekile girerdi durumlar degisti sanirim
055 Yorumla
Soran11 ayDegişmiş maalesef üstelik başörtüyü sadece kıyafetten farz eden insanlar dolu etraf oysa ki bir erkeğe karşıda mesafe şart yargılamak istemiyorum ama şasırdım asiri sasirdim
Cevap sahibi11 ayBaslar kapali ama maalesef onu tasiyabilen insan sayisi azaldi dedigin seylere bende cok sasiriyorum
Soran11 ayBu insanlar bana kıyafet konusunda ders veren insanlar olunca daha ayrı şasırıyorsun. Bazen diyorum ki ben mi anormalim sosyal medyamda tanımadık bir erkek dahi yok tonlarca istek geliyor onaylamıyorum bakıyorum muhafazakar arkadaşlara hesapları erkek dolu diyorum ki ben bu şekilde bekliyorum ama doğru insan gelecek mi kizlar bu kadar basit olmuşken
Cevap sahibi11 ayOnlar kendi karakterinde birini bulur en fazla o kadar sende kendi karakterine gore bulursun aslinda sen boyle davranarak onlardan daha az kazancli cikmis olmuyorsun, halbuki kiymetli olan senin gibi davrarananlar ve herkes hakettigini bulur. Onlar oyle diye herkes onlari secip senin bulmayacagin anlamini sakin cikarma, dogru insan kaderindeki insan elektriksiz internetsiz telefonsuz bir zamnda dahi karsina çıkabilir
Soran11 ayUmarım buna inanıyorum kendi çevremden arkadaşlarım da e sende biraz cilve yap sen adım at dedikçe bu kadar basitleştirmem ben kendimi diyorum. Fıtrat olarak böyle yaratılmadık zaten ama çok azınlıkta kalmışız denk düşeriz umarım en büyük duam kendim gibi insana denk gelmek
Cevap sahibi11 ayGordugum kadariyla karakterli ve dogru yoldasin. Cevrenin soylemleriyle dogrularindan sapma. Ben cok iyi insanlar taniyorum dedigin gibi kendi halinde kendisi gibilerle evlendiler ve yine etrafimda cokta takmayan insnlarin kendileri gibilerle evlendiler. Onun icin azinlik olmak yanlis olmak anlamina gelmiyor hatta bence azinlik daha kiymetlidir. Dua ediyorsan inan birisin demek insallah diyorum bende Allah gonlune gore versin
Soran11 ayAmin Allah razı olsun yorumunuz iyi hissettirdi inanan biriyim tabikide o yüzden şasırıyorum mesleğim dahi bu yönde ben bu yönde olup benden iyi olduğunu iddia edenlerin tutumlarına üzülüyorum sadece he bende onlar gibi olabilirim bilemem benim de nefsim var onların da var fakat nesil tuhaf bir hal almış kendimi ait hissedemiyorum ortamlara resmen
Cevap sahibi11 ayCok iddiali olmamak lazim Allah kişiyi iddiasindan vurur derler. Ama sinirlarida bilmek lazim sosyal medya malum, herkes herseyi yapiyor diye o yapilanlar mubah olmuyor ama insanlar maalesef taklitçi ve özenti pesinde kosuyor buda azar azar da olsa sınırlarını kaybetmelerine sebep oluyor. Allah neslimizi muhafaza etsin. Dediginiz ortamlara girmeme konusunda direndigimiz icin maalesef yalnizlastik.
Soran11 ayAmin 🤲🏻 zaten bir kere yaklaştın mı daha kendini alamazsın diye düşünüyorum öyle olmasa zinaya yaklaşmayın denmezdi ayet direk zina yapmayın denirdi demek ki yaklaşan kendini daha alamıyor. Sadece tek isteğim sessiz sakin huzurlu bir şekilde uygun birini bulup bu ortamdan çekilmek
Cevap sahibi11 ayAynen yaklasan yanar. Allah muhafaza. Yani bulabilirsin elbette vakti zamani vardir ama bu bekleyisin seni yanlisa itmesine musaade etme. Allah iyileri korusun iyileri iyilerle karsilastirsin.
Soran11 ayAllah razi olsun teşekkür ederim 🤲🏻
Cevap sahibi11 ayAmin ecmain. Rica ederim :)
Cevap sahibi11 ayKusura bakmayin merak ettim mesleginiz neydi
Soran11 ayİlahiyat mezunuyum :)
Cevap sahibi11 ayTesekkurler :)
Soran11 aySiz de sanırım üslubunuzdan ötürü öyle düşünmeme sebebiyet verdi
Cevap sahibi11 ayHayir ilahiyatci degilim dinimi yasamaya calisan biriyim. Aslinda muslumanim diyenlerin bilmesi gereken seyleri bilmek bile bu donemde insanlari nasilda sanki dinin, ahlakın ya da muslumanliğın sadece ilahiyatcilarin ya da hocalarin diniymis gibi algiya sevkediyor
Soran11 ayBöyle bir algıya sevketmiyor ben üslubunuzdan ötürü tahminde bulundum sadece... Son dediğiniz hoş bir tabir olmadı
Cevap sahibi11 ayYanlis anlamayin size hitaben demedim bunu toplumun genelini kastettim. Aslinda demek istedigim toplumda sanki din sadece hocalarin ya da ilahiyatcilarin diniymis gibi bir algi var bu da üzülünecek bir durum benim acimdan sizinle ilgili bir durum degildi soyledigim yanlis anlasildiysam kusura bakmayin iyi geceler
Soran11 ayEstağfurullah problem değil ben kendi üzerime alınmışım düzeltmeniz için teşekkür ederim. Toplumun genelinde bunun olma sebebi her şeyin daha çok İlahiyatçılardan ve hocalardan beklenilmesinden ötürüdür. Misal toplum bizden yanlış yapmamayı da bekler hep oysaki yanlış yapan hocada olsa yapar mühendiste olsa yapar Allah herkese aynı nefsi vermiş sonuç olarak
Cevap sahibi11 ayEvet birde şu var bir hoca bir yanlis yaparsa islama mal edilir ama siradan biri bir yanlis yaparsa insandir normal karsilanir. Halbuki kusursuz olan ne ilahiyatci ne hoca ne de avukat ya da muhendistir kusursuz olan islamın bizzat kendisidir
Soran11 ayDoğru söylediniz kusursuz olan İslamdır onu düzgün yaşamayı beceremeyen biz insanlar ve zaaflarımız... Allah doğru yoldan ayırmasın
Cevap sahibi11 ayAmin amin. Kendine dikkat et.
Soran11 ay🤲🏻🤲🏻
Cevap sahibi11 aySana birkac tavsiyem olacak belki farkidasin bu bilinctesindir yinede icim rahat etmesi icin soylemek istiyorum. Bunlari hadsizlik olarakta gorursen saygiyla karsilarim. Kardesim yasindasin kardesime yazar gibi yazacam samimiyetime guvenebilirsin. Oncelikle burdan kimseye sakin guvenme buna ben bile dahilim cogu kisinin burada olmasinin farkli sebepleri var kimisi eglenmek icin kimisi birilerini kandirmak icin kimisi gonlunu eglendirmek icin niyetleri Allah bilir ama kendilerini saklamalari hic zor değil, taniyabilirim diyebilirsin ama emin ol yazismayla kimse taninamaz kimseye guvenme cizgini koru seytanin nefsin seni bir istek ugruna yanlisa itmesine firsat verme belki evlilik belki iyi niyetli biriyle tanisma niyeti kalbine gelebilir evet oyle biriylede karsilasilabilir ama burada belki 100 kisiden 99 u kotu niyetli 1 i iyi niyetli bunada burada denk gelmek bence zor erkeklerin rahatca yazabilebilmeleri bile onlarin ne kadar rahat olduklarini deneyimli olduklarini gosterir. Boyle bir niyetin eminim yoktur fakat varsada nasibini kesinlikle dışarıda ara tanidigin gordugun izledigin ya da birilerinin kefil olabilecegi kisilerden ara. Sakin sakin kimseyle burada o cizginin ilerisinde bir muhabbete girme dun dedigin gibi ayet diyor yaklasmayin, eger o cizgi asilirsa duygular aklini ele gecirebilir uzun oldu dunden beri yazmak istiyordum abin olarak gör beni ben vicdanimin rahatsizligindan dolayi yazdim Rabbım istikametten ayirmasin
Soran11 ayAllah razı olsun ben bu mesajı Allah'tan bana gelen bir işaret olarak alırım hiç gocunmam çok haklısınız buradan kimseye güvenmiyorum içim rahat etmiyor zaten. Fakat kısa süreli olarak yorum yazan insanlara dönüt sağlıyorum bunu özele taşıyacak birisi değilim siteye de üye olma nedenim bu sorularda insanların fikirlerini belirtmesini istemem bunu sokaktan herhangi bir insana soramam. Nasibimi aramıyorum nasibime uygun olmaya çalışıyorum gecikiyorsa demek ki ben hala hamım ki gelmiyor biraz daha olgunlaşmam kendimi geliştirmem gerek diye düşünüyorum fakat bu düşüncede olan insan az yüzeysel ilişkilerin devri burası kaldı ki bekar kalmakta benim için problem olmaz fakat kendimi nasipsiz olarak görebilecek kadar umutsuz bir inanca sahip değilim her şeyin zamanı var ve tekrardan teşekkür ederim Allah razı olsun
Cevap sahibi11 ayAmin ecmain. Ben uzun yillardir buraya girmiyordum birkac gun can sikintisindan bakayim dedim farkettim burasi ruhumu daraltiyor iyi insanlari gorunce bu kadar kötü arasinda zarar gorme ihtimali ruhumu hirpaliyor bugunden sonra tekrar gelmeme karari aldim. Allah iyileri korusun. Iyi günler. Hoscakalin
Soran11 ayHaklı daraltmakta bende sadece soru sorar çıkarım fazla kullandığım mecra değil fakat iyi insanlar ile Allah yolunu karşılaştırmak isterse bir şeyleri vesile kılar yine karşılaştırır. Neyse ben konuşmayı uzatmış gibi oldum hakkınızı helal edin. Uyarınızı da ekran görüntüsü aldım okudukça size dua ederim güzel bir seye vesile olup gidiyorsunuz
Cevap sahibi11 ayEstağfurullah, kesinlikle haklisiniz iyi insanlarin karsilasmalari konusunda, karakter saglamsa iyiler iylerle elbet karşılaşır. Bende burada sadece sıkıntılı insanlari bir nebze rahatlatacak yorumlar yapar bir nebze mutlu olurdum da ağır geldiğini hissettim. Cok cok mutlu oldum birbirimizi hic tanimayacak birinden dua almaktan bende dua ederim inşallah.
Soran11 ayAğır ama yinede faydalı olabileceğimiz her insana elimizi uzatmakta fayda var belki de Allah sizi aracı kılıyor o insanlar için bilemezsiniz fakat ağır gelme kısmında haklısınız birde bizi düşünün biz bu işin bizzat içinde olanlarız şahit olduklarımı bu yüzden paylaştım. Mutlu olun inşallah Allah sayılarınızı arttırsın 🤲🏻
Cevap sahibi11 ayElbette siz hocalarin işi cok daha zor. Allah muvaffak etsin. Cevrem dolayisiyla yabanci degilim bu tür durumlara. Ahlaki boyut bir tarafa imani boyutta da cok büyük sıkıntılar var asil onemli olan imanı pamuk ipligine bagli olanlara ulaşabilmek sanirim iman zayifladiktan sonra ahlakta buna paralel zayıflıyor. İmanı kuvvetlenen ahlakende duzelir zaten. Ama bu hic kolay degil tabi ki. Biz burada biraz ahlak birazda psikolojik destekte bulunabiliriz en fazla yeterli mi sizce bence değil. Sadece siz hocalarin gorevi mi bu? asla emri bil maruf nehyi anil munker hepimizin görevi, kafam dolu kusura bakmayin yazdikca yaziyorum. Amin sizde mutlu olun inşallah tabiki hayırlı bir sekilde hayir olmayan mutluluktan kime ne fayda. :)
Soran11 ayDini sohbet olunca bende yazdıkça yazarım duramam hocam vaktinizi çalmakta istemem fakat Allah kelamını konuşan bir insana rast gelmek beni mutlu etti. Hepimizin görevi tabikide yarın ben bunun için sınava giricem öğretmenlik için inşallah kazanırsam iyiliği herkese yaymak banada nasip olacak inşallah bakalım 🙂
Cevap sahibi11 ayEvet bende oyleyim arkadaslarla derin tartismalara dalariz vaktin nasil gectigini anlamayiz cogu zaman. Sizin gibi inançlı ogretmenlerin varligi da mutluluk verici, bende ogretmenlik mezunuyum her ne kadar yapmasamda cok kiymetli bir meslektir hele ki şuurlu öğretmenlerin elindeyse. Allah muvaffak etsin insallah en guzel şekilde gecer sınavınız, siz derslerinize bakin daha fazla yazmakla vakit kaybetmeyin başarılar şimdiden :)
Soran11 ayBranşınız neydi hocam? Umarım rabbim sizede nasip eder atanmayı bırakmayın peşini hele seneye seçim yılına yakın olacak atama muhakkak hazırlanın.
Teşekkür ederim 🤲🏻🤲🏻
Cevap sahibi11 ayBranşım sınıf öğretmenliği ben istemedim yapmayı yoksa çoktan atanmıştım sınıf öğretmeni olarak. Ama başka türlü atandım. yakın zamanda da istifa etmeyi düşünüyorum, henüz tam karar veremedim. Seçim atama bekleyenler için büyük bir fırsat, Allah kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın.
Soran11 ayHangi branştan atandınız? İstifa etmek mi yapmayın hocam iyi düşünün insanlar atanmak için senelerini veriyor.
Amin 🤲🏻
Cevap sahibi11 ayUniversiteyi okurken ortaogretim kpss ye girmistim o puanimla memur oldum. Sınavınız nasıl geçti
Soran11 ayÇok akıllıca davranmıssınız. Benim en pişman olduğum şey buydu...
Sınavım orta geçti diyebilirim fakat sınav kolaydı belirleyici değildi maalesef
Cevap sahibi11 ayEvet o dönem cok iyi olmustu atanmam bizim bolumun puanlarida bir sure cok yukselmisti. Beni o zor surecten bir nebzede olsa kurtarmisti.
Hayırlısı olsun, insallah iyi bir puan alıp atanırsınız. Bolumunuzde puanlar epey yükseldi diye biliyorum. Insallah biran once atanirsinizda bu stresli surecten kurtulursunuz. Sinavin kolay olmasi maalesef cok kotu bir durum calisan icin, anladigim kadariyla çalışmışsınız. Yine de moralinizi bozmayin Allah calisanin emegini zayi etmez
Soran11 ayBenim de mezun olduğum sene puanlar yükseldi maalesef bu kadarını beklemiyordum öğretmenliği bitirdiler ekstra bölüm okucam işimi riske atmamak için tabi bu aşamada mecburen özellerde öğretmenlik yapmayı düşünüyorum atanana kadar bakalım nasip o yüzden size diyorum istifa etmeyin rabbim size nasip etmiş biz sizin gibi atananlara özenerek bakıyoruz. İnşallah etmez buna inaniyorum sağolun
Cevap sahibi11 ayAllah yardimciniz olsun zor bir surec sizi bekliyor. Bende ikinci universite bitirdim hukuk mezunuyum birakirsam Avukatlik yapmak icin birakacam. Yoksa dediginizde haklısınız atanma eskiye gore cok daha zor disarda bunu gercekten isteyen bir cok universite mezunu var Allah hepsine hayirli kapilar acsin eger avukatlik ruhsati elimde olmasa ogretmenlik icin bile olsq istifa etmezdim
Soran11 ayAmin Allah razı olsun 🤲🏻
İstifa konusunda da İç sesinizi dinleyin o size en güzel yolu söyler istişare edin muhakkak birde benim için önemli karar vermem gereken bir olay olursa şunu yapardım ve sonuçlar her zaman en hayırlı olacak şekilde gelirdi belli ki siz de biraz kararsızsınız öneri olsun. İki rekat namaz kılıp Allah'a kararsız olduğum konuyu anlatıyorum dua ediyorum daha sonra Kur'an-ı Kerim'i alıp gözlerimi kapatıyorum niyetim için Allah'tan kararsız olduğum bu konu için bir çıkış yolu ferahlık istiyorum diyordum sizin niyetiniz her ne ise gönülden içinizle hissedersiniz zaten daha sonra herhangi bir sayfa açıyordum o sayfada ilk gözüme çarpan ayeti kendi niyetim için hayra yoruyordum. Bir nevi istihare gibi benim zor zamanlarım da çok güzel çıkış yolu oldu bana belki sizede olur.
Cevap sahibi11 ayEvet kararsizlik var ama icimde istifaya dair buyuk bir istekte olusmus durumda son 2 ay icinde iki arkadasim istifa etti belki bunlarinda izerimde etkisi vardir. Eger bir gün soylediginiz asamaya gelirsem kesinlikle bu yolu deneyecem cok hoşuma gitti Allah razi olsun.
Soran11 ayMuhakkak deneyin. Bir de o iki arkadaşınızı biraz izleyin bakalım istifa ettiler ama ne durumdalar acale karar vermeyin derim haddime değil ama öyle söylemek istedim.
Cümlemizden
Cevap sahibi11 ayEstağfurullah, tavsiyeleriniz cok kıymetli. Yok zaten acele karar verecegim bir durum degil sinavim vardi onun bekliyirum ondan sonrq bu isi yapan buyuklerime de danisip o zaman gerecekten o yola girebilirim. Allah hepimiz hakkinda hayirlisini nasip etsin
Soran11 ayAmin 🤲🏻 Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı artık
Cevap sahibi11 ayAmin , sizin icinde hakkinizda hayirlisi olsun, insallah emeginizin karşılığını alırsınız
Soran11 ayİnsallah 🤲🏻 çok teşekkür ederim
Cevap sahibi11 ayRica ederim. Guzel sohbetiniz icin cok tesekkur ederim.
Soran11 ayAsıl ben teşekkür ederim 🌿
Cevap sahibi11 ayO zaman her guzel zamanin bir sonu vardir :) kendinize cok cok iyi bakin Allah yolunuzu acik etsin hersey gonlunuzce olsun. Benim icinde hakkimda hayirlisi icin dua ederseniz sevinirim. Hosçakalın. Allaha emanet olun.
Soran11 ayİnşallah şu an için ettim sonradan unutmayım diye umarım hayırlı olan kolaylıkla olsun hakkınızda 🤲🏻 siz de Allah'a emanet olun Allah'a ısmarladık
Cevap sahibi11 ayAmin ecmain. Allaha ısmarladik
Cevap sahibi11 ayAdettendir eic icin teşekkürler :)
Soran11 ayRica ederim 💐
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine haksızlık etme 😊 Herkesin ilişki kurma tarzı, beklentisi ve değer verdiği şeyler farklıdır. Senin bu şekilde hissetmen kötü bir şey değil, kendine has bir duruşun var, bu da senin değerlerini yansıtıyor. Ama şu da var, insanlar değişik dönemlerde farklı cesaret örnekleri gösterebiliyor. Kendi doğrularınla hareket etmenden mutluluk duyabilir ve zamanı geldiğinde doğru insanı kendine çekebilirsin. Etrafındaki insanların davranışlarına odaklanmak yerine, kendine güvenip kendi yolunu çizmeye odaklan. Unutma, herkes için bir “doğru zaman” ve “doğru kişi” var 🌺✨ Kendine inan ve sabırlı ol!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
11 ayYönelse nolacak iki şak şak bi tak tak bitti. Yalnızlıktan bıkıp Ömür boyu faturasını çekecek hatalar yapmamak lazım.
11 Yorumla
Soran11 ayÇok güzel söylediniz demek istediğim tamamiyle buydu...
Artık kızlar erkeklerin peşinde koşuyor devir tersine döndü
11 Yorumla
Soran11 ayMaalesef...
- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
11 ayBunu bende fark ettim eskiden böyle değildi, artık bekleyen taraf erkekler olmuş resmen.
14 Yorumla
Soran11 ayEvet ciddi manada bekliyorlar kız adım atmadan adım atmıyorlar
- 11 ay
Bizim zamanımızda geyiği dönerdi şimdi niz gidiyoruz ayaklarına ama gün gelecek kızlar teklif edecek bak görürsünüz diye makarasını yapardık, son birkaç aydır ciddi ciddi onlarca kez duydum bu meseleyi. Erkek nüfusu mu azalıyor acaba. 😅
Soran11 ayBilmiyorum fakat kızlar erkekleri bu şekilde alıştırırlarsa erkekler de her kızı onlar gibi bilir ve adım atmazlar sonuç bir ömür bekleme eski düzene geri dönelim
- 11 ay
Bence bu düzen daha iyi, kızlar zaten genelde teklif ettiğinde o kişiyi rahatça elde eder, teklif eden kıza kolay kolay hayır denemez. Dediğim gibi bizim ergenliğimizde onlarca kez reddedilen erkekler vardı ciddi bir özgüven kaybına sebep olurdu. Yeni düzen mantıklı gibi objektif olalım şimdi. 😌
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yoo hiç de basit olana yönelmiyoruz biraz karekter kişilik ağırlık önemli
22 Yorumla
Soran11 ayAzınlıkta bence bu
Koştum ama olımsuz kapalı kız halende sap geziyor arkadaş da iki de bir haber veriyor bişey olsa seni soruyor diye çözemedim
00 YorumlaYoo erkek yakisikliysa adim atarlar yani cogu erkege adim atan kiz yok ghhhb
00 Yorumla
11 ayAma bence en güzeli basit bir erkeği kızlar hemen presliyor 2 cilve ile düşürüyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayşimdi kızlar felaket eskisi gibi değil kıza selam veriyorsun o da sana veriyor
00 Yorumla Basit olani sevmem ayrica flortte etmemki kalici olucak kadinsa yaklasirim yoksa yok
20 Yorumla
11 ayHiç başıma gelmedi sorun bende sanırım
02 Yorumla
Soran11 ayYakışıklı olmanız veya güzel bir mesleğinizin olması lazım o zaman fena yarış haline giriyorlar emin olun bu gözler bunada şahit oldu maalesef
- 11 ay
Güzel bir meslek gerekli haklısın o durumdan muzdaribim
Erkekler daha basit olmus mersk etme
02 Yorumla
Soran11 ayErkekler zaten hep ilk adım atandı ona alıştıkta kızlara çok şaşırdım ben
Gizli Üye(18-24)11 ayKizlar erkekleri geçti artık çüş cidden
10 YorumlaBu bir sorun mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySana bir adım atsam sende bana atar mısın?
00 Yorumla
11 ayErkek basit olana yöneliyor ama onunla evlenmiyor
05 Yorumla- 11 ay
@mtld7788 hayır asla
Soran11 ayİyide basit olanlarla gezdikten sonra gelen erkek miğde bulandırır
Soran11 ay@mtld7788 yani ben evlenenlere şahit oldum kadınlar kurnaz olmuş bir şekilde bırakmıyor
- 11 ay
Beni kasdediyorsun ben basit olanla gezmem ama genel bir soruydu bu bende genel cevp verdim
Gizli Üye(30-35)11 ayKızlar ucuzladı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayDoğru
00 Yorumla Kim onlar. Bırak adım atmayı koşuyoroz yine yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÖyle valla
20 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!