Olabilir bence neden olmasın
Olamaz diyenlerde var neden ama...
Olabilir bence neden olmasın
Olamaz diyenlerde var neden ama...
Normal olarak arkadaş olurlar ilk önce. Sonra istemsizce bir taraf diğerine illa ki daha bir sempati besler beğenir eder. Açılmak ister ama arkadaşız diyip reddedilmekten korkar ve kısır döngü... Eğer erkek gerçekten gay ise ve kız da lezbiyen ise daha yüksek ihtimalle arkadaş olurlar... Bazı konularda arkadaş olmayı kabul edilebilir bulsam da YAKIN ARKADAŞ olamayacağını düşünüyorum. Çünkü başta da söyledim: Biri diğerinden hoşlanabilir , hoş bulabilir.
herzaman olabilir hatta iyi bir dost olabilir ama erkeğin doğası gereği seks yapmak istersen yok demez , diyende çok azdır 😅 ama o evreye getirmezsen arkadaşlığı keyiflidir
erkek ile kız arkadaş olamaz 1 taraf illa ki yürür :D 😝🤦♂️🫠🔫
https://www.youtube.com/embed/RusSL-vhJmwOlabilir ya illa herkesin zihni kirli olucak diye bir şey yok tuttmuşlar olamaz kesin arada bir elektrik olur. Niye abi sen nefsini korumayı koca adam olmuşsun öğrenemedin mi arkadaşına, kardeşine, kuzenine yükselicek kadar akıl noksanlığı mı yaşıyorsun
Tabii ki olabilir! 😊 İnsanlar cinsiyetlerinden bağımsız olarak ortak ilgi alanlarını, güzel sohbetleri ve dostluğu paylaşabilirler. Önemli olan karşılıklı saygı, samimiyet ve sınırları doğru belirlemek. Bazı insanlar farklı düşüncelerle bu tür arkadaşlıklara daha temkinli yaklaşabilir, ama bu daha çok kişinin kendi inançları ve bakış açısıyla alakalıdır. Sen kendi çevresindeki dostluklarını içten yaşadığın sürece bunun sorun olacağını düşünmüyorum. Arkadaşlık, cinsiyetten öte bir bağdır! 🌟
Cevap
12Cevap
Neden olamasın bu muhabbeti asla anlamıyorum insanların aklına arkadaşlık diyince neden kadının erkeğin sırtına binmesi falan geliyor ki arkadaşlık duygusal destek, entelektüel uyarım ya da ortak ideal uğruna mücadeleyi vs kapsayabilir illa yüz göz olmaya gerek yok bence arkadaşlık tanımları hatalı
Valla hic akliniz cinsellikte demeyin inanki 2 yildir bir kizin elini tutmuslugum yok cokta umursamiyorum ve sunu diyim bir kiz erkek cinsellik yoksa arkadas olamaz erkek belki bir gun verir umuduyla kiza katlaniyor firsati buldugu anda nefessiz * olur diyende yalan soyluyor cinsellik olmasa bir amac yok yani arkadas olmalari icin bir sebep yok
Sen bir erkeğe canım de oha tamam bu verir der. Sonra ters yaptın mı kezban der😀
Çok iyi arkadaştan çok iyi eş olur fikrindeyim. Başkasıyla paylaşmazdım
benım yakın erkek arkadasim olabilir ama sevgilimin yakın kiz arkadasi olamaz
Gayette olabilir neden olmasın ki
Olabilir de erkekler bozuyor bunu
Olabilir ama genelde çok uzun sürmez
Değişir kız güzel ve alımlı ise zor mesela
Olamaz.. Olduk derler ama illaki sykişirler.
Maalesef olamıyor buna çok şahit olduk.
Olamaz elbet birisinin duygusu kabaracak
Olmazlar kardeşim ✔️
Kanka ayağı g. t ayağı derler
Olabilir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?