Nişanı icin davetiye gönderen arkadaşıma attım😅 hakikaten biz ne takalımmm🥲
Küfür için pardon.

Nişanı icin davetiye gönderen arkadaşıma attım😅 hakikaten biz ne takalımmm🥲
Küfür için pardon.
Aynen genelde menfaati için işi düşünce arayan dostlar oluyor herkesi çöp kutusuna taşıdım 😅 Böyle insanların onuru da yok gururu da. İnsan der ki ben bu bebeyi aramadım sormadım bu zamana kadar şimdi ne hakla ne yüzle ararım der. Demezler ki çünkü gurursuz onursuzlar.
Böyle birisi vardı benim de hayatimda. Kızla küseli 3 yıl olmuş beni dügüne çagrıyor deli mi ne
Ohooo kızların çoğu emin ol düğün vakti dost kesiliyorlar. Çünkü düğün zamanı ortam kalabalık gözüksün bu kadar dostum var zannedilsin aynı hikaye. Öyle karaktersiz kızlarla evlenen erkeklerin de beynine sokayım.
Yıllarca dostluk yaptığım ve üniversite bitince hatta daha bitmeden doğru düzgün görüşmeyeceğiz diyerek iletişimi bitirp hal hatır sormayan birkaç arkadaş evleneceklerinde başka şehirden davetiye gönderip düğüne davet ediyorlardı tabi ki olması gerekeni yapıp gitmedim. Bir şeyler takmak, maddi kısım çok önemli değil ama karşıdakinin buna değip değmemesi çok önemli.
Normal zamanda beni arayıp sormayanla işim olmaz
Cevap
5Cevap
Evlendirdim hepsini tertemiz, ben kaldım tek bekar 😂 şimdi onlar düşünsün
Zor döneme denk gelmiş
Arkadaşlığın anlamı kalmamışsa elemek gerekiyor artık.
Herkes girdi yerini bulan kaldı bulamayan yol aldı
Evet gerçek arkadaşlar dostlar ve sahte dostlar geçen hafta belli oldu. Hepsini eledim.
Elemedim ama davetlere de gitmiyorum.
elemek zorunda kaldım yani
işte bir uyanış daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?