Bir kızın tek başına olması?

Her yere tek gitmeye, herşeyi tek yapmaktan çekinmeyen birisiydim ta ki Türkiye bu hale gelene kadar. Dışarı çıkıyorum en az 1 erkek tek misin muhabbeti açmaya çalışıyor, bilerek adres soruyor, çakmak istiyor, yanına oturabilir miyim diyor ve basit bir soru ısrarla numara instagram istemeye dönüşüyor. Gelen kimseyle flört de etmiyorum. Nezaketim konuşkanlığım flört olarak mı anlaşılıyor artık. Artık o kadar rahatsız edici bir boyuta geldi ki kendi sessizliğimde temiz bir havada oturamıyorum. Dünyalar güzeli bir insan değilim, erkekler peşimi bırakmıyor da demiyorum. Lütfen hayal edin, sırf beraber dışarı çıkacak birisi yok diye evden çıkmamak çok kötü bir his. Bir hastaneye gidecek olsam, evimden 30dk uzaklıkta bir yerde işim olsa, işten eve evden işe de dahil buna ben bunu yaşıyorum. Artık bıktım. Güzel giyinsem millete davetiye oluyor, çirkin giyinsem kendimi pasaklı, özgüvensiz hissediyorum kendim gibi hissetmiyorum. Birine çirkin surat yapsam hayır desem gotu havada etiketi koyuyorlar. Lütfen bunu okuyan değerli beyefendiler yeter artık. Bir kızın tek başına olması her zaman bir davetiye değil! Onlara eşlik edecek insanları olmadığından, bu demek olmuyor ki tanımadığı etmediği bir adamın eşlik etmesini istiyor.
Bir kızın tek başına olması?