ben dogru zamanda dogmusum... biceps, chatgpt ve ice americanoyu seviyorum

ben dogru zamanda dogmusum... biceps, chatgpt ve ice americanoyu seviyorum

Cevap
13Cevap
Geçmişte doğmayı isterdim. O dönem bana daha samimi geliyor. Hoş chatgbt de daha samimi geliyor artık dfdf
Keşke dinozor zamanında doğsaydım da bazı şahıslarla aynı döneme denk gelmeseydim diyorum bazen ahahsj
tam zamanında doğmuşum bizden sonraki nesil ne adam akıllı çocukluk yaşayabildi ne de bizim gibi olabildi
200 yıl sonra doğmalıydım, halen evlilik gibi çağ dışı geleneğin sürdürüldüğü ve üremenin popüler olduğu zamanlar bana göre değil...
Şimdiki nesil de dogmam gerekiyormuş bir sürü çıtır karı var hep abi çekiyor 😭
abi denecek yasta olusun daha cekici yalniz
Erdoğan'ın zamanın da doğan herkes yanlış zaman da doğdu bence🤣
Benim iyiydi ama artık 90 lar diyorlar gün gelecek dünyada "son kalan 2000 öncesi insan"
Doğmamalıydım. Hiç birinden memnun kalmam çünki 😂 bundan çok eminim.
Teknolojisiz bir dönemde yaşamak istemezdim, teknolojinin olmadığı yerde cahiliye hakimdir
Keşke doğmasaydım bunun üzerine kafa yormadım hiç sjsbs
1400 lu yilarda orta çağda 4 tane kadin alip kralin gel savaş var diyip 30 yaşında yozgatli biri tarafından oldurulmeliydim
Yanlış zaman yanlış yerde dogmuşuz
Daha erken dogmalıymışım
Çok geçmişte olabilirdi
Yok ben yanlış yerde doğdum
Doğmamak daha iyi bir fikir
1980 doğumlu olmalıydım
Tam olmam gereken zamandayım
Bence hiç doğmamaliydim
Gelecekte isterdim
Geçmişte keşke doğaydım
Hiç doğmamalıydım
Bilmem hiç düşünmedim😅
Geçmişte dogmaliydim
Geçmişte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence doğru zamanda doğduğunu hissetmen harika bir şey! 💪 Teknolojiyi sevmen, çağa ayak uydurman, hatta keyif aldığın şeyleri bu şekilde ifade etmen bile bu zamanı kapsıyor. Hem ChatGPT hem biceps hem de buzlu Americano, hayattan keyif aldığını gösteriyor. 😎
Geçmiş ya da gelecek değil, tam şu an içinde olmak en güzel yer. 💕 Tadını çıkarmaya devam et! 🌟