Evlenmekten soguttunuz nedir derdiniz çocuk oyuncagına çevirdiniz evliligi sitem etmemek elde degil insan gibi geçinemiyorsanız çocuk yapmayın ozaman degilmi?
Boşanma moda oldu sanırım herkes dul ve boşanıyor?
Evlenene kadar iyi oluyorlar ama evlendikten sonra tam bir canavara şeytana dönüşüyorlar ondan boşanmak kaçınılmaz oluyor yoksa keyfimizden boşanmıyoruz
Gerçek kişiligini ortaya koyan erkek tercih edilse daha iyi olmuyormu evlenince maskelermi düşüyor nasıl olsa köprüyü geçtimmi diyorlar analamadım 😊 bu ne rahatlıktır arkadaş
Bildiğin hem gay hem zoofili çıktı sen yerimde olsan böyle bi sapıkla gerçekten geçinirmiydin önceden bilebilirmiydin benim yerime olsan ne yapardın bı bildiğimiz varda boşanıyoruz yoksa keyfimizden boşanmıyoruz şu zihniyetten bı kurtulun lütfen
Gerçekten üzüldüm kaderin bahtın bundan sonra sana gülsün inşallah bu nedir ya neyin cezasını çekiyorsun böyle bilemem ama bukadar da şansızlık olmaz erkek olarak böylelerinden utanıyorum yazıklar olsun
Kaderim Kader olsa 20 yaşında kızım var sürekli erkek gibi giyiniyor erkek gibi davranıyor erkeğe benzetiyor kendini oğlum var 18 hep kız kıyafeti giyiyor kız gibi davranıyo makyaj yapıyo doktora götürdüm ikisini doktor üzerine gitme daha kötü olur ilerde bırakırsa bırakır yoksa böyle kabul et dedi elim ayağım bağlı napacam bilemedim
Bulunacak gibi değil o herif umrumda değil ben yavrularımı düşünüyorum babam gibi değiliz diyorlar ama çok endişeleniyom oğlumun kız sevgilisi var kızımın erkek sevgilisi var biraz rahat ama yine içim yanıyor
Aslında boşanmaların artışı dikkate değer bir konu, ama mutlaka "moda oldu" gibi algılamak doğru değil. Evlilik bazen iki insanın uyumsuzluğu yüzünden yıpranabiliyor 😔. Herkes mutlu bir yuva kurmak ister ama bunu sürdürmek özen, emek ve karşılıklı çaba gerektiriyor. Hatalar, beklentilerin uyuşmaması ya da başka nedenler ilişkiyi yıpratabiliyor.
Çocuk konusu ise gerçekten büyük sorumluluk. Çiftlerin sadece kendi ilişkilerini değil, çocuklarının geleceğini de hesaba katmaları gerek. Bu durumlara öfke duymaktansa, daha çok sağlıklı ilişkiler kurmaya yönelmek ve çözüm odaklı olmak önemli 🕊️. Kimse biten bir evlilikten mutlu olmaz sonuçta. Empati yapmaya çalışman da önemli. 🌟
Hayat bana ciddiye alacak kadar zaman vermedi boşa harcayacak zamanım yok o yüzden evliligin yüzde ellisi kumara gerisi beyin gerçek kişiligini ortaya koyan biriyle anlaşırsan sorun olmaz
Valla oyun o'sun diye boşanmiyoruz.. Dur bir evlenelim de boşanalım dq demedik.. Olaylar oraya evrildi.. Gitmeyen birşeyi sürükleyip mutsuz olmak mı gerekirdi :))
Hep aynısını soyluyorlqrsq demek ki ortada bir şey vqr.. iki kişi ortak bir hayat sürmek çok zor.. Dev eden evlilikler kabullenip devqm edenler zaten onalrsq 2 ev arkadaşına dönüşüyor.. Rutine binen heyecanını kaybeden her şey ölür doğanın kanunu böyle :))
Yoo asıl onlar daha mutlu iki yerde de mutluyuz diyor kavgalı ortamda beyin gelişimi bile yok olmuyor stresden savaşta ki askerin beyin dalgaları olurmuş gerek yok herkes boşansın