Eşim işteydi bende eltimlere gitmiştim neyse eltim de evde değildi kayınvalidem çocuklar ve eşimin abisi evdeydi. Abisinin kendi işi var kendi işi dediğim kahvehane işletiyor bildiğiniz ku. Mar oynatıyor yani orada zaten başka türlü nasıl kazansın o paraları oradan. Eşim de bir araç firmasında mekanik teknisyeni olarak çalışıyor.
Eşim de sanayiden yetişme aslında sonrasında o firmaya girmiş ve 5-6 senedir de aynı yerde çalışıyor. Neyse öyle konuşuyorduk işte bana diyor ki Mehmet de orada Allah tan çok araba yapmıyor.. biliyor musun aslında onu o firmaya ben soktum.. bende aa bilmiyordum abii falan yaptım. Sonra eltim geldi eşim geçenlerde onlarda kalan bir eşyasını istemişti ( evlenmeden önce abisinin evinde kalıyordu ailesi biraz daha İstanbul dışına taşınmış eşim de onlarla gitmek istememiş abisinin evine taşınmıştı bir 3 sene kadar onlarla yaşadı) neyse dedim siz hiç kullandınız mı falan onu dedim eltim yok ya biz kullanmadık dedi sonra abisi bir kere kullandık saçma sapan bir şey dedi.
istedi ama ne yapacaksa falan yaptı böyle..
kayınvalidem de aynı abisi bana dedi ki tatile ne zaman gideceksiniz bende Ağustos un 5 inde gideceğiz dedim. O da dedi ki bence otel tatilini bitirince Çeşme taraflarına geçin dedi.
bende ikna edebilirsem inşallah dedim güldüm.
sonra kayınvalidem hemen böyle yaptı Mehmet e “ hadi aşkım diyiver hemen yapar “ , “ iki laf etmeye gelemez hemen dediğini yapar” diyip güldü. Hani oğlunu insan böyle yermemeli bence.
Abisi olsun eltim olsun kayınvalidem hepsi laflarıyla eşimi ezmeye çalışıyorlar.
Eşim yokken abisinin ağzından bir kere iyi laf duymuyorum zaten.
Mesela bir keresinde de Mehmet boş yere valelik yapıyordu diyordu. Halbuki o zaman araba almıştı arabanın kredisini ödeyebilmek için iki iş birden yapıyordu. Kendi işinden çıkıp Valeye gidiyordu.
Biz o zaman sevgiliydik. Ne kadar zorlandığını ben biliyorum onlar bilememiş demek ki..
sevgiliyken de böyle konuşmaları olurdu sanki Mehmet dışardan biriymiş gibi konuşurlardı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer