Neden her fikrimi küçümsüyor?

Bazı şeyler çok zoruma gidiyor düğünüme kalmış 1 ay nişanlımla çok fikir ayrılığı yaşıyorum uyuşmuyor yani kafamız. Biz 3 hafta sonra nikah yapacağız benim için de çok önemli ve özel bi gün o gün sürekli o kadar büyütme alt tarafı bi imza atıp geçicez diyor sonra ben işe giderim nikahtan sonra dedi bende saçmalama o gün izin alırsın dedim en özel günümüz aceleye gelsin istemiyorum dedim sen zaten hep bencilsin hep kendine göre olsun istiyorsun her şey diyor izin vermezlerse alamazsam nasıl olacak diyor mesela ben nikahtan çok düğüne ağırlık vermiş durumdayım sende hiç düğünü önemsemiyorsun dedi ben büyük şeyleri önemsiyorum senin dediğin nikah çok basit filan diyor bana bazı konuşmaları hareketleri çok canımı sıkıyor bu kadar geçiştirmesi üstünde durmaması kızlarla erkekler bir olmuyor biz daha detaylı düşünürüz her şeyi sanki yanlış bir şey söylemişim gibi fikirlerimi küçümsüyor küçümsemek yerine saygı duymayı öğren dedim sen düğünü önemseyebilirsin bende nikahı önemsiyorum ve birbirimize saygı duyucaz bu kadar dedim

Neden her fikrimi küçümsüyor?