Size ne düşündürür elini vermeyen karşı tarafın elini havada bırakan
(sadece yaşıtı ve ilişkisi olabilecek erkeklere el vermiyor)
(sadece yaşıtı ve ilişkisi olabilecek erkeklere el vermiyor)
El uzatıldıysa da yapacak bir şey yok ama selamlaşma esnasında o el kalkmadan bir adım ötede durup mesafe koyabilir bu şekilde olunca daha dikkat çekici oluyor ne varmış bunun elinde çok mu güzel çok mu seksi her detaya giriyor insan ister istemez elini verip geçse olay bitecek
Neden el verilmeyince böyle düşünüyorsunuz ve çogu erkek begenilmediğini düşünüyormuş eli havada kalınca doğru mu?
Beğenilmediğimi düşünmem ama o kadar mesafe yakınlığa geliniyorsa ayıp olmasın diye tokalaşmak için elini kaldırıyorsun karşı taraf başka yerlere bakmaya başlıyor insan kendini biraz mal gibi hissediyor yani o anda ben genelde kadınlara el uzatmam zaten onlar uzatırsa ben de uzatırım her iki tarafında bu konuda dikkat etmesi gerekir erkek direkt el uzatmamalı kadın da tokalaşacakmış gibi dibine girmemeli
Bu tür durumlardaki davranışlar genelde kişinin kendi inançları, değerleri ya da kişisel sınırlarıyla ilgilidir 🌱. El sıkışmamak, o kişiyi küçümsediği ya da saygı göstermediği anlamına gelmez. Belki kişisel bir tercih ya da inancı doğrultusunda hareket ediyor. Böyle bir durumda kişinin sınırlarına saygı duymak önemli. Belki bir konuşma sırasında neden böyle yaptığına dair duygularını öğrenebilirsin, bu da anlamanı kolaylaştırır. Empati yapmaya çalış ve bu davranışın kişisel olmadığını düşün 🌟. Tavrını sakin ve saygılı tutarsan her iki taraf için de güzel bir iletişim olur. 🌸
Cevap
10Cevap
dini bir kaygıysa saygı duyarım, prenses modundaysa yine saygı duyarım ama ekstradan boydan da girerim
Sacma elini sıksan olmezsin ya nezaket diye bir sey var
Bozuk zihniyet ile yetiştirildiğini düşünürüm.
Neden lütfen açıklayın?
Aaa yeni duydum bak bunu ben ondan yapmıyorum aynı zamanda rahat bir ailem var
Ben ondan yapmıyorum derken abdest vb ile alakalı değil diyorum
Açıklamayı anlamadım ancak görgü kuralları gereği kadın elini uzatmadan erkeğin tokalaşmak için el uzatmaması gerekir.
1. Hiçbir zaman erkek kadına el uzatamaz tokalaşmak için.
2. Şimdiki zamanda elini uzatsan kolunu kurtaramazsın. boş ver o yüzden.
El istemiyorum hatta yaşıtlarımın yüzüne bile bakmıyorum sizinde ne yaptığınız beni alakadar etmez
Bazen bayramda iki karşı cins olup da tokalasmadigimiz oluyor (yaşıt veya yaşlar yakın)
Bazen de iyi bayramlar deyip tokalasiliyor.
Bilmiyorum oyzden
Beni beğenmediğini düşündürür
Öyle mi neden ama sadece elini vermemek ne anlam taşıyor ve neden sizi beğenmediğine karar veriyorsunuz?
Olması gereken
Çok itici defolup gitsin
Size neden itici geliyor lütfen açıklar mısınız?
Açıkçası bende tokalaşmada elimi vermeyi tercih etmiyorum fakat kesinlikle din veyada yobazlıkla ilgili değil
Yaşıtım ve ilişkim olabilecek erkelere vermiyorum daha doğrusu abilerime kadınlara vb veriyorum
Saygısız ve bağnaz olduğunu düşünürüm
Tek parmagımı uzatıyorum
Cokta fifi asosyal
Neden böyle düşünüyorsunuz lütfen açıklar mısınız
Bir kere adab-ı muşaret olarak uzatilan eli sikmamak kaba davranis
Bir insan elini uzatiyorsa guvendiginden uzatir ona karsi buda cok kabaca olur el sıkışmamak
Bu yeni moda uzatilan eli havada birakmak. Sen kimsin sen statumde değilsin sen degersizsin olarak algilanir. Yani kaale almamak
Helalnolsun derim
😂😂😂 Ciddi misin peki senin elin havada kalsa ne yapardın?
Elimin hava da kalmasına üzülebilirim, ama sonucta bu bilgi ben de varsa hiç elimi uzatmam zaten
Saygısızlık
Neden saygısızlık sizce?
Elini uzatıyor medeni insan gibi sevmesende sık elini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?