Aşkta gurur olmaz demişler ya, bu filmlerde duyduğun ya da manzara fotoğrafının üstüne yazdıkları içi boş bir söz değil. Doğru bir söz. Bir şeylerin başlangıcı olsun diyorsan utanmayı, sıkılmayı aşman lazım. Hayatını birleştireceğin birini bulmak kolay mı sandın? Tabii ki ne aradığını bilmiyorum
Bu da seçeneklerden biri tabii ki. Ama nasıl biri olduğunu bilmediğim için sana ne önereceğimi bilmiyorum. Bana kalırsa ana benzeyeceğini düşündüğün insanların bol bulunduğu aktivitelere katıl, birini bulursun artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Daha sosyal olman gerekir, arkadaş aktivitekeri vs. gibi etkinliklere daha fazla katılman gerekir illa ki bi teklif alırsın ondan sonra
Hiç kabul etmeyecek veya çok kasacak gibi görünmesi olabilir.
Herkes mi öyle düşünüyor
Herkes aynı suratı görüyo yahu
Kızın çok tatlı ve güzel olması olabilir bir de soğuk olması...
Sadece soğuk durduğu için yaklaşmaya var mıdır
Vardır bence çok detaylı konuşulması gereken bir konu aslında birçok faktörü bağlı olabilir
Seni iyi tanımak lazım aslında
Yüzüm çirkin falan değil fiziğim düzgün ama yok teklif falan kekolar dan bile
En çirkini bile adım atmıyor
İlginç bir durum senin gibi bir kızı nasıl göremez kimse seni daha yakından tanımak isterdim dogrusu
Kaç yaşındasın
18.19 olucam
Hımm çok iyi yani ben 26 yaşında biri olarak merak ettim seni nasıl merak tezler dikkat çekemezsin hayret...
Peki sen nasıl erkeklerden hoşlanırsın
Pardon ne yaptım sana ben
Soğuk duruyordur.
Dişil enerjisi yüksek değildir.
Cilve iive yapmayı bilmiyordur.
Erkek gibi takılıyordur.
Neden gelmesin kendini cekiyo olabilirsin belki
Tamam da dışardan da bi hareket görmek lazımm
Benimle denk gelmemisin ozmn
Takip atabilirsin
Normaldir, çalışmayana ekmek yok.
Derken?
Oturayım, gelsin teklifler demekle olmuyor. Gelmiyorlarsa sen gidersin
Tamam da herkes kız kendi mi gidiyor
Yapan var
Yapmayan var
İşte sensin o. Beklemeye devam et, belki iyisi denk gelir. Seçen değil seçilen olmaya devam et. Geyik gidip de aslanın önüne yatıp kendini sunmaz
Tamam da sana karşı bi hareketi olmayan erkeğe gidip açılamazsın resmen intihar
Kızlar yapıyor bunu ama? Gördüm, hoşuma gittin. Kişiliğini de merak ediyorum deyip tanışmak isteyebiliyor? Bunun neresi intihar anlamadım
Karşı tarafın ne düşündüğünü bilmeden zorr
Tamam ama şimdiye kadar senin taktiğinle yaşıyordun ve bak seni nereye getirdi. Biraz da böyle dene, ölmezsin
Bazen birini beğendiğim oluyor ama onun benden hoşlanmadığını düşünüp yaklaşamıyorum
Gururluyum herhalde..
Aşkta gurur olmaz demişler ya, bu filmlerde duyduğun ya da manzara fotoğrafının üstüne yazdıkları içi boş bir söz değil. Doğru bir söz. Bir şeylerin başlangıcı olsun diyorsan utanmayı, sıkılmayı aşman lazım. Hayatını birleştireceğin birini bulmak kolay mı sandın? Tabii ki ne aradığını bilmiyorum
Yani birini beğenirsem direkt yürüyeyim mi ndkskks
Bu da seçeneklerden biri tabii ki. Ama nasıl biri olduğunu bilmediğim için sana ne önereceğimi bilmiyorum. Bana kalırsa ana benzeyeceğini düşündüğün insanların bol bulunduğu aktivitelere katıl, birini bulursun artık
İnşallah bilmiyorum artıkk
Bir şey sorabilir miyim
Tabii ki
Sosyal medyada gördüğüm birine mesaj atmalı mıyım popüler falan değil normal biri
Sosyal medya daha kolay, dezavantajı daha az. Utanma ve sıkılma daha az olur. Dene istersen
Sağ ol
Sevgilin var sanılıyordur belki
Buzdolabı gibi bir suratı olabilir
Sevdigi falan yokmu kizin kiz teklif etse
Yani karşı taraftan bir ışık görmeden teklif etmek erkekler için bile çok zor doğal olarak çekinir
Kimsenin kendisini beğenmediğini sevmediğini düşünüyor artık
Hic mi isik gormedin karsidan
Bilmiyorum
Soguk suratsiz nevale ise
Yoo
Bi suru neden sayarim fistik
Say o zaman çirkin değilim ama sınıfın en güzeliyim hatta bi kız demişti
Çok çirkin olduğumu düşünsem zaten sebebini bilir burada sormazdım
Kibirli asosyal cimri kiskanc dedikoducu vb
Ayrinti izel
Ozelde
Ayrıntı?