Cevap bekliyorum lütfen?

Bundan 7 ay önce annem ameliyat oldu doktorun resmini gördüğüm an çok hoşlandım annem ameliyat olduktan sonra gördüm doktoru evliyim ben eşimle gittik annemin durumunu sordum birde bebeğimiz var ben doktoru instagram dan ekledim herkese açık BİR profili var geri takip yapmamıştı annem taburcu olduktan sonra doktora teşekkür için ve kontrol için gittik annem babam ve ben araştırdım içkiyi seviyormuş bende viski ve çikolata aldım gayet görüşme iyi geçti kontrol yaptı tam bir şey yazarken ben annemle ilgili bir şey sordum bana öyle bir baktıki ışıl Işıl dikkatli bir şekilde göz bebekleri büyümüştü o kadar seçildi göz bebekleri tam o sırada annemde benimkine benzer bir soru sordu doktor bana cevap vermek yerine döndü anneme cevap verdi bu anlattıklarım bir iki saniyede gerçekleşti bu arada benim adımı ilk kez orada öğrendi akşamınada onu takip ettiğimi ya fark etti ya da önceden biliyordu ben olduğumu bilmiyorum akşamına bana takip istediğini attı ama hiç yazışmadık hikayelerime bakmaz resimlerimi beğenmez ben biraz araştırdım çok beğeni yapan biride değil arada bir yapıyor takip ettiği kişilere tam bir ay sonra annemle ilgili bir şey sormak için aramamız gerekiyordu doktoru annemlere kendi özel numarasını vermişti annemlerin numarası kayıtlıydı onda benim numaram yoktu onu kendi numaramdan aradım kendimi tanıttım hemen tanıdı gayet güzel karşıladı tabi aramızda samimiyet olmadığı için sizli bizli konuştuk kendisi doktor hoca derslere giriyor sanırım mesleki bir şey olsa gerek konuşurken yüksek sesle konuştuğunu gördüm hep o gün telefondada annemle ilgili bir şey sorduğumda yüksek sesle konuşup anlattı ama sonra ben ona iyi günler dedim biranda sesi alçaldı bana annenize selam söyleyin görüşmek üzere dedi kapattık görüşmek üzere demesi beni umutlandırdı tüm ileşimimiz onunla bu kadar

Güncellemeler
10 ay
Eşimle en son bir buçuk yıl önce resim paylaştım doktorla takipleştiğimizden beri hiç eşimle resim paylaşmadım zaten bir kaç tane resmimiz var hep bir yerlere gidip mekanlarda kendi resmimi paylaşıyorum arada konum paylaşırım resimlerimide çok beğenen olmaz öyle yabancı erkekte beğenmez beğenen erkeklerde hep akraba soy adlarından da belli ailem antalyada yaşıyor benim tayinim çıktı kütahyadayım şu an
Güncellemeler
10 ay
doktor bunu biliyor ama ne iş yaptığımı bilmiyor doğal olarak eşimle yaşıyorum kütahyada onuda biliyor şimdi ben onunla takipleştiğimden beri eşimle hiç resim paylaşmadım hep kendimi paylaştım arada bir annem ve babamla ve tabiki bebeğimle bir kaç kerede arkadaşlarımla ama eşimle hiç paylaşmadım sürekli ailemin yaşadığı şehre gidiyorum ve bir ay felan kalıyorum sürekli gezip mekanlarda resim paylaşıyorum arada konum paylaşıyorum resimleri yoruma kapattım bir ay boyunca
Cevap bekliyorum lütfen?