Nolur yargılamayın hayatım aşağılanmakla geçti annem babam küçük yaşta ayrıldı annem başka bir adam için bırakıp gitti çok zor günler geçirdik hala da öyle kendime bakamıyorum üniversiteye gidiyorum oradaki kızlar hep makyajlı çok güzel giyiniyorlar kendilerine çok güzel bakıyorlar fizikleride güzel erkek arkadaşlarıda var benim bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı bir tane olacaktı oda istemedi sonra görüldü attı mesajıma bende o kızlar gibi değerli güzel ve özel olmak istiyorum it gibi köpek gibi olda da sevilmeye açım yeter ki biri beni sevsin istesin belki hiç bir zaman o kızlar gibi güzel değerli zarif akıllı ve önemli olamayacağım ama beni dövse de sövse de beni sevecek birini istiyorum o kızlar gibi güzel ve değerli olmak önemsenmek sevilmek istiyorum biride beni istesin hayatına dahil etsin istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayBu gençler en ufak bir zorlukta hemen kötü yola düşmeye ne meraklılar. Önce şu esc. fikrini çıkar aklından. Sonra bakış açını değiştir. Sen kendine değersizim dersen ileride hayatına girecek olan kişi de sana değersiz davranır. Dövse de sövse de dersen döver de söver de. Ayrıca sana bu şekilde kötü davranan insanlara kim olursa olsun tepkini koymazsan sonra da burada kocamdan dayak yiyorum değersiz hissediyorum ne yapıyım diye sorarsın. Özsaygı ve özsevgi konusunu geliştirmen lazım. Biz de sevgi pıtırcığı gibi büyümedik ama sevilmiyoruz diye hemen gidip or.. s. pu olmayı düşünmedik. Benim de senin yaşlarındayken deliler gibi aşık olduğum çocuğun meğer başka bir sevgilisinin daha olduğunu öğrendim, çocuk benim duygularımla oynadı, çok kötü günler geçirdim. Hem de çocuğa var ya resmen bağımlıydım. Ama gidip hemen kötü yola düşmeyi düşünmedim. Yaşadıklarımdan ders çıkardım. Kendime yeni bir yol çizip üniversite eğitimimi tamamladım. Senin hedefin ilk önce üniversiteyi bitirip meslek sahibi olmak olsun. Üniversiteyi dolu dolu değerlendir. Tiyatro kulübüne katıl ne biliyim fotoğrafçılık vs. Hangi etkinlikler varsa üniversitende katıl ve kendine çevre edin. Yeni çevre edindikçe farklı insanlarla tanışırsın ama kimsenin peşinden de koşma. O gördüğün kızlar kimseye sevgi diye dilenmiyolar kimsenin peşinden koşmuyolar, kendi değerinin farkındalar. Zamanında ben de bir erkeğin peşinden koşup o erkeğe bağımlı olan ve sonrasında duygularıyla oynanmış bir ablan olarak yazıyorum bunu. Önceliğin kesinlikle derslerin ve üniversitedeki etkinliklere katılıp kendini geliştirmiş bir şekilde mezun olmak olsun. Hem o etkinliklerde farklı insanlar tanıdıkça iş olanağı açısından da iş bulman kolaylaşır. Para kazandıkça da istediğin her şeyi yapabilirsin. Cilt bakımı, saç, makyaj vs. her şeyi yaparsın. Belki hayatının aşkını da çalıştığın iş yerinde bulursun. Ama şimdi yaşadıklarından ders çıkarıp o değeri ilk önce kendi kendine vermen lazım. Dediklerimi bir düşün derim
014 Yorumla
Soran11 ayHiç bir zaman o kızlar gibi olamıcam ama dimi
Cevap sahibi11 ayBöyle demediğin sürece olursun. O kızlar kendi değerlerinin farkındalar. Umarım sen de ne kadar değerli biri oldığunun farkına varırsın ve bunu başkalarının sevgilerinde aramazsın. İlk önce o değeri kendi kendine verirsin🌸
Soran11 ayBen onlar kadar güzel olamam yani dimi
Cevap sahibi11 ayNeden olmayacaksın? Elbette olursun. Ama ilk önce kendi kendine değer vermeyi öğrenmelisin
Soran11 ayAma o kızları değer veren kimse olmasaydı Onlar güzel ve harika olmasaydı kendilerine değer veremezlerdi ki ben nasıl kendime değer vereyim
Cevap sahibi11 ayOnlar kendilerine değer verdikleri için seviliyolar. Bir erkeğin sevgisini beklemiyorlar. En ufak bir problemde o erkekten ayrılabiliyolar, kendilerine yapılan en ufak bir saygısızlığı kabul etmiyorlar çünkü kendilerine değer veriyolar. Ama sen kendine dövülmeyi layık görüyosun, kendine değer vermiyorsun. O kızlarla arandaki fark bu. İlk önce sen kendine değer ver. Sonra çevrenden değer bekle. Bu sadece aşk için değil, hemcinslerinle kurduğun arkadaşlıkta bile çok önemli. Kimsenin sana saygısızlık yapmasına izin vermemelisin, o özendiğin kızlar gibi belli bir tarzın olmalı.
Soran11 ayAma onların elleri gözleri saçları çok güzel bu benim o kadar güzel değil ki anneleri de yanlarında sahipsiz değiller her sey yakışıyor onlara
Cevap sahibi11 ayKendine acımayı bırak. Sen de onlar kadar güzelsin. Üniversiteyi bitirip güzel bir meslek sahibi ol. Sonra her şey daha da güzelleşicek ve değişecek
Soran11 ayHayır değilim değilim onlar çok güzel Ben önemli değilim ki olamam ki nasıl olayım Bir onlara bak bir bana bak öyle olsaydı kimse dışlamazdı
Cevap sahibi11 ayAslında senin iyi bir psikolog terapisine ihtiyacın var ama o da çok masraflı bir şey. Umarım kendinle ilgili bu olumsuz bakış açını değiştirebilirsin. 🌸
Soran11 ayO kızlar gibi olabilir miyim yine de?
Soran11 ayYeter ki onlar gibi olayım ölmeyede razıyım
Cevap sahibi11 ayBen sana zaten o kızlar gibi olabileceğini, senin de gayet güzel bir kız olduğunu ama kendine değer vermediğini, önce kendine değer vermen gerektiğini defalarca yazdım. Yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim. Kendine iyi bak🌸✨
Soran11 ayBen güzelim ama o kızlar gibi güzel değilim yani dimi
En İyi Cevaplar
11 aySende o kız olabilirsin. Bunun tek yolu para değil. Yaşadığjn ev, bulunduğun Çevre önemli evet ama onları çok dikkate almamayı öğrendiğinde kendini geliştirebilirsin. Senin hayal bile edemeyeceğin kadar güzel ve donanımlı birine dönüşebilirsin. Hepsi senin elinde 🌱
010 Yorumla
Soran11 ayNiye öyle olayım o kızlar kadar bile değilim çöpüm zavallıyım
- 11 ay
Tek yapman gereken bakım. Ve kendine böyle yakıştırmalar yapmayı bırakıp hak ettiğin değeri göstermek ✨
Soran11 ayBen güzel değilim ki
- 11 ay
Fiziğini şekle sokarsın neşe kazanırsın kalbini dünyanı güzelleştirirsin? Hem güzellik kalpte başlar ki önce 🌷
Soran11 ayAma o kızlar gibi güzel olamam ki onlar başka güzel ışıl ışıllar
- 11 ay
Ama onların güzelliği senden bir şey götürmüyor ki? Hem hayat bir yarış değil belki onlar da seni görünce ne kadar güzel bir kız diye düşünüyor? Bilemezsin 🌱 Bence bu konuyu yeniden düşün ve kendine hak ettiğin değeri ver
- 11 ay
Hayat bir yarış tır belkide sen bunu daha önce hiç tatmadın bilemezsin ama bu hayatta çirkin sen her şey sana o kadar iğrenç gelir ki insanlar seni sevmez sana saygı duymaz her hareketine dikkat etmeye çalışırsın diken üstünde yaşarsın sürekli ama sen ne yaparsan yap herşeyin sorumlusu sen olursun kimse seni anlamaz anlamaya çalışmaz bile sen görünmez bir insansindir
- 11 ay
Bu hayatta beni küçük ken bile sevmezler di kuzenlerim akrabalarim. arkadaşlarim sürekli dalga geçerler di benimle sürekli herkesle konuşur onların dertlerini dinler çözümler üretmeye çalışır dim yanlarında olmaya da dikkat ederdim ama bir kere bile hiçbiri benim yanımda olmadı daha önce doğum günümü kutlayan bir arkadaşim bile olmadı sırf çirkinim diye hiçbir fotoğraf ta yer almazdım kaçar dim fotoğraf lardan aynalardan her kendimi gördüğüm de ağlardım üzülür dum kendime sayardim nefret eder dim kendimden korona zamanı bitmeye yakın ken bile sınıfta bir tek ben maskemi asla çıkarmazdim kimse yüzümü gormesin diye
- 11 ay
Benim ön dişim daha once geçirdiğim bir kazadan dolayı eriyordu kisaliyordu ve gülünce de çok çirkin görünürdü fotoğraf larda insalar böyle kocaman gulumseyince kıskanırdim hemde çok burnum da hem kazadan hemde gözlük kullanmamdan dolayı yamuk tu sonra ben doktora gittim yüzüm için zoratonin e başladım 11 ve 12 de cildim hepsi düzeldi doğru düzgün makyaj yapmaya başladım kimseye değer vermemeyi öğrendim biri bana bir şey dediği an daha fazlası ile aynı şekilde ona karşılık vermeyi öğrendim ve hayat çok daha güzel olmaya başladı artık markete girince ya da parka felan gidince artık erkekler bana bakmaya benimle ilgilenmeye başladılar kuzenlerimle artık çok iyi anlaşıyorum beni gerçekten seviyorlar artık yani anlayacağın bu hayatta güzel olmak zorundasın güzel olmassan kimse sana değer vermiyor çöp gibi görüyor seni
11 ayHiçbir şey hiç kimse senden daha değerli değildir yavrum bunu asla unutma
Nerede olursan ol nerede olursa olsun nasibin elbet seni bulacaktır kimseye özenme kendini küçük düşerecek davranışlar yapma hayatım
Elbet bir gün sendr mutlu olacaksın sende sevip sevileceksin sâdece sabret ve güçlü ol
İnan her şey çok daha güzel olacak İnşallah 🤲🏻🤲🏻🤗09 Yorumla
Soran11 ayEskortluk yapıcam biraz param olunca kendime güzel kıyafetler makyaj malzemelri estetik bakım yaptırcam o kızlar gibi güzel olucam her seyi unuturum sonra hayatım güzel olur belki
- 11 ay
Yavrum eskortluk yapıp rahat mı olacaksın başka iş mi yok
Başka bir iş yap biriktir sonra ne yapmak istiyorsan yaptır - 11 ay
Diğer kızlar gibi olcam diye afedersin orspluk mu yapacaksın kendine bunu nasıl yaparsın
Soran11 aySevilmek kabullenilmek istiyorum
- 11 ay
Sevilecesin elbette yavrum seni sen olduğun için sevecek değer verecek birisi elbette karşına çıkacaktır
Sadece sabret kötü düşünme olumsuz şeyler düşünme her şeyin vakti zamanı var hayatım
Ne kadar değerli olduğunun farkına her şeyden önce her kendinle barışık ol kendini sev kendine değer ver
Benim bir sözüm var
Bir gün her şey çok daha güzel olacak İnşallah 🤲🏻
Soran11 ayYa eşimde beni sevmezse iterse yine kötü yola düşerim o zaman
- 11 ay
Çok yanlış düşünüyorsun hayatım
Önce bu düşünceden kurtul
Olumsuz şeyler düşünme lütfen
Kafanda bazı şeyleri kurma sürekli bu şekilde düşünüp kendini yıpratır kendini üzersin eline başka hiçbir şey geçmez güzel şeyler düşün ki güzel olsun
Ya da çok severse ya daha çok sarıp sarmalarsa birazda bu şekilde düşün lütfen - 11 ay
Sakıncası yoksa özlden yazabilir misin lütfen?
Soran11 ayYazdım
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. fiziğini bilmiyorum ama varsa 3-5 kuruşun bi kuaföre ya da güzellik merkezine gidip sana güzel 1 saç stili biraz da makyaj yapsınlar o kızlar çok güzel değiller sadece makyaj hileleri ile çok güzel görünüyorlar Hadisenin makyajsız halini görsen dumura uğrarsın istersen internetten bak
06 Yorumla
Soran11 ayEskortluk yapıcam param olunca kendime bakım yapar güzel elbiseler alır unutuurm her seyi
Soran11 ayVermiyor evet
Soran11 ayYok gitti
Yapay Zeka Cevapladı
Canım seni çok iyi anlıyorum ve böyle hissetmenin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama inan ki, hayat sadece dış görünüşle ya da başkalarıyla kıyas yapmakla ilgili değil 🌺. Senin içindeki güzellik, yaşadığın zorluklara rağmen ayakta durma gücün, sabrın ve sevgiyi arayışın seni zaten çok özel yapıyor. Kendine biraz daha şefkat göster lütfen.
Dışarıdaki insanların hayatı her zaman mükemmel gibi gözükebilir ama inan ki herkesin mücadele ettiği bir şeyler vardır. Belki de ilk adım kendini olduğu gibi kabul etmek ve küçük bir değişimle daha iyi hissetmek olabilir. Kendine bakmaya çalış, bu bir makyaj yapmak ya da güzel bir kıyafet almak değil, ruhunu ve enerjini parlatmak adına attığın her adım olabilir. 🌟 Sevgiyi önce kendi içinde bulmaya çalış, inan o zaman dünya daha farklı bir yer gibi görünecek. 💖 Unutma, kimse mükemmel değil ve sen de böyle çok kıymetlisin. 🤗00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Sende güzel, özel ve değerlisin. Adamına denk gelmemişsin sadece. Senin suçun değil
15 Yorumla
Soran11 ayGüzel elbiselerim makyaj malzemelrim ayakkabılarım yok ki saçlarım ellerim gözlerim güzel bakımlı değil o kızlar gjbi değilim ki onların yapabildiği şeyleri yapamıyorum
Soran11 ay20 yaşıma giricem artık genç güzel kız olamam ki
Soran11 ayBelki bende o kızlar gibi güzel olurum biri de beni sever
Soran11 ayAma ben sizin gibi değilim ki
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sana tavsiyem hemen isteme olayı sürekli cinselliğe çeken çok var.
06 Yorumla
Soran11 ayEskortluk yapıcam biraz param olunca kendime güzel kıyafetler makyaj malzemelri estetik bakım yaptırcam o kızlar gibi güzel olucam her seyi unuturum sonra hayatım güzel olur...
Soran11 ayGüzel olsun diye uğraşıyorum
Soran11 ayKötü yola düşsem üzülür müsün
Gizli Üye(25-29)11 aySen neden kendini küçük goruyosun bu tabirler seni küçültür kendine değer veremessen kendini sen ezersen herkezde seni ezer küllerinden arınman lazım özgüven depola kendine her insan değerli olmayı hak eder lütfen kendin için bişeyler yap başkası beni sevsin diye değil sen kendini sevmessen kimsede seni sevemez çünkü sen kendinle bir savaştasın bununda sebebi sevgiye aç olman ama birgün seni sen olduğun biri sever ve saygı çerçevesinde sever sen olduğun için sever
05 Yorumla
Soran11 ayEskortluk yapıcam biraz param olunca kendime güzel kıyafetler makyaj malzemelri estetik bakım yaptırcam o kızlar gibi güzel olucam her seyi unuturum sonra hayatım güzel olurr
Cevap sahibi11 ayKeşke dersin sonra kendine çeki düzen ver benden soylemesi
Soran11 ayBütün kızlar yapıyor
Cevap sahibi11 ayHerkes yapmıyor sende biliyosun herkes yanlış yapıyorsada sende yapmak zorunda değilsin zaten basit şeyleri düşünün biraz
Soran11 ayOnlar değerli
11 ayHerkes kendi değerini kendi belirler. Önce kendi gözünde değerin olmalı.
024 Yorumla
Soran11 ayAma o kızlar herkesin gözünde değerli
- 11 ay
Demek ki özgüvenliler. Kendilerinin farkındalar. Sen de öyle ol. Esmer uzun boyluyum çok yakışıklı olduğumu düşünmüyorum. Ama genç yaşta birçok şeyi başardım. Sadece konuşarak çoğu kişiyi etkileyebileceğimi düşünüyorum. Her şey dış güzellik değil emin ol.
Soran11 ayAma ben öyle olamam ki o kızların aileleri hayatları kendileri çok güzel saçları elleri gözleri hepsi ayri ayrı güzel değerliler ışıl ışillar bahar mevsimi gibi ben neyim eksik yarım paslı bir teneke gibi ucuzum basitim değersiz bir bez parçası gibiyim ancak toz bezi olurum
- 11 ay
Sen kendini böyle görüyorsan herkes seni öyle görür. İlk önce sen kendine değer ver sonrasına sen bile inanamayacaksın
Soran11 ayAma ķnce onlar gibi olmam lazım mükemmel ve güzel yoksa sevemem değer vermemem ki
- 11 ay
Onlar dediğin kim?
- 11 ay
Ayrıca her insan farklıdır. Kendini kimseyle kıyaslamamalısın
Soran11 ayDiğer kızlar
Soran11 ayYeter ki onlar gibi olayım
- 11 ay
Şu an öyle bir konuşuyorsun ki tipini aşırı merak ettim. Ayrıca kaç yaşındasın
- 11 ay
Bi seni bir de kendini kıyasladığın diğer kızları görebilir miyim
Soran11 ay19.5 genç kız değilim artık
- 11 ay
E biz ölelim o zaman 25 yaşındayım ben hahahs
Soran11 ayAma sen erkeksin
- 11 ay
Henüz çocuksun genç bile değilsin
- 11 ay
Umarım bir an önce düzelirsin. Çünkü kendine saygısı olmayan bir insana hiç kimse saygı duymaz
Soran11 ayEskortluk yapıcam biraz param olunca kendime güzel kıyafetler makyaj malzemelri estetik bakım yaptırcam o kızlar gibi güzel olucam her seyi unuturum sonra hayatım güzel olur
- 11 ay
Bu kafayla devam et sen. Aferin. Bundan sonra sana vereceğim tavsiyeler benim için sadece zaman kaybı olur. Hayatında başarılar.
Soran11 ayKimse istemiyor benim değerli olmami
- 11 ay
Sana daha fazla laf anlatabileceğimi sanmıyorum. İyi geceler.
Soran11 aySeçme şansım yok ki
- 11 ay
Bu şekilde davranarak yorumlardaki mücahit gibi sapıklara meze olursun ancak.
Soran11 ayÜzülür müsün eskort olsam
- 11 ay
Sen kendine üzül. Ben değil sen kaybedersin
Sen mükemmel bir insansın. Sadece bunun farkında değilsin :)
09 Yorumla
Soran11 ayDeğilim ben bir daha 17 18 19 olamıcam zaten 20 yaşıma giricem bu zamana kadar genç kızlığımı yaşayamadım bundan sonra da yaşayamıcam kimse beni görmüyor metroya otobüse biniyorum okula gidiyorum ama yokum insanların bakıpta aaa ne kadar güzel akıllı zarif kız dediği bir insan değilim olamam ki en güzel zamanlarım uçup gitti
- 11 ay
Kuzucum sen daha kendinin ne kadar mükemmel bir insan olduğunu fark etmemişsin ki. İnsanların fark etmesini nasıl bekleyebilirsin? Evet çok zor şeyler yaşadın ama hepsinin üstesinden geldin. Sorunlar her zaman olacak. Yarınd a olacak obür günde Ama sen bunlarında üstesinden geleceksin. Sorunların arkasına sığınma kuzucum. Sorunları aşıyorsun bunun farkındasın. Seninle benzer şeyleri yaşayıpta ayakta kalamayan binlerce insan var ama sen hala ayaktasın çok güçlü bir kızsın sen
Soran11 ayEskortluk yapıcam biraz param olunca kendime güzel kıyafetler makyaj malzemelri estetik bakım yaptırcam o kızlar gibi güzel olucam her seyi unuturum sonra hayatım güzel olur
Soran11 ayNiye bütün kızlar yapıyor
Soran11 ayOnlar gibi harika ve mükemmel olamam ki
Soran11 ayOlurum belki
11 aySen iste yeter ki döverim de söverim de severim de.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aytravmadan kalma öz değer algın yok. şu an ihtiyacın olan şey biri tarafında kurtarılmak değil kendi öz değer algını geliştirmek
02 Yorumla
Soran11 ayDeğersizim
Cevap sahibi11 ayok
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBazen istediklerimiz olmuyor
02 Yorumla
Soran11 ayEskortluk yapıcam biraz param olunca kendime güzel kıyafetler makyaj malzemelri estetik bakım yaptırcam o kızlar gibi güzel olucam her seyi unuturum sonra hayatım güzel olurrrr
- 11 ay
Neden evlenmiyosun
Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Onlar da değerli mi peki gerçekten
022 Yorumla
Soran11 ayÖyleler ben değilim
Soran11 ayBende onlar gibi olmak istiyorum
Soran11 ayEvet eskortluk yapıcam yakında biraz param olunca bırakır düzgün bir hayat yaşarım
Soran11 ayBaşka carem yok ki biraz param olur bakım estetik yapar güzelleşirim güzel kıyafetler makyaj malzemelri alırım kendime değerli olururm aaygı duyarlar en azından
Soran11 ayHerkes onu yakıştırıyor bana ama
Soran11 ayÖyle ama kimse istemiyor normal bir hayat yaşamamı
Soran11 ayEskortluk yapmadım hic
Soran11 ayAnnem yüzünden
Soran11 ayBaşka adama gitti ya
Soran11 ayDeğil ama öyle görüyorlar işte
Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Özgüven kazanman lazım
00 YorumlaHerrr tatlı kadın güzel özel ve değerlidir
01 Yorumla
Soran11 ayHayır
11 aySen ben misin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
11 ayHayırlısı olsun
00 Yorumla
11 aySeninle ilgili sorun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri