Neden o kızlar gibi değerli ve güzel değilim?

Annemle babam ben küçükken ayrıldı annem bir adam için bırakıp gitti çok zor günler geçirdik hala da öyle kendime bakamıyorum diğer kızlar gibi olamadım üniversiteye gidiyorum oradaki kızlar hep makyajlı çok güzel giyiniyorlar kendilerine çok güzel bakıyorlar erkek arkadaşlarıda var benim bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı bir tane olacaktı oda istemedi sonra görüldü attı mesajıma daha elini bile tutamadan çocuk bana veto verdi netroya bindim geçen boş koltukta çocuk yanıma oturmadı gitti diğer sarışın makyajlı ojeli bir kız vardı onun yanına oturdu kimse beni insan yerine koymuyor çok ağır bir duygu bu kimse benimle uzun uzun konuşmak istemiyor diğer kızlar gibi güzel havalı özgüvenli değilim bir ışığım bir auram yok paslı teneke eskimiş toz bezi gibiyim çöp poşetinden farkım yok en güzel zamanlarım uçup gidiyor böyle bir daha bu yaşıma geri dönemicem hep karanlıklarda yapayalnız kalmaya mahkumum evlensem ne olacak aldatılıp köşeye atılıcam kendimden nefret ediyorum sakın bana teselli vermeyin
Herkes bana tuhaf bakıyor bir tane bile beni seven insan yok.
Neden o kızlar gibi değerli ve güzel değilim?