Fikir verir misiniz? Ne düşünmeliyim?

Şimdi lütfen biri bana saçma düşündüğümü söylesin.

Hayatımda bir dostum var, o kız benim için bambaşka bir seviye ve tek damla gözyaşına dünyayı bile yakabilirim. Benim bir hatam varsa bunu belirtirseniz çok sevinirim.

Hayatımda arkadaş diyebileceğim tek kişi o. Bir tane daha kız var ve onunla merhaba merhabamız var, benim dostumun hayatında şu an biri var ve ilişkileri çok iyi gidiyor. Bu merhabamız olan kız, dostumun sevgilisinden hoşlanıyormuş eskiden ben de bunu öğrenince gittim anlattım o ikisi sevgili dedim, kız da bana dedi ki “Tamam o zaman uzak durmam daha iyi, hayatında biri varsa yaklaşmam doğru olmaz.”

Buraya kadar sorun yok ama bugün denk geldik aynı ortamda, kız çok yakın davranmaya başladı çocuğa sürekli soru sormaya başladı ve hayatında biri yokmuş gibi davranıyordu oysaki ben kıza anlatmıştım yani her detayı. Çocuk arkadaşımdan bahsederken ailevi konulara girince susturdum ama sonra merhabamız olan kız bana alınmaya başladı. Ben sinir oldum o yüzden tavır aldım yani bildiğin bile bile yürüdü gözümün önünde. Ben kuruntu mu yapıyorum?

*Ayrıca çocuk kızın ondan hoşlandığını bilmiyor, saf saf anlatıyor “iyi ki hayatımda onu çok seviyorum ailesiyle tanışıyorum bu hafta”falan.
Fikir verir misiniz? Ne düşünmeliyim?