Çok kararsızım. Aslinda maddi durumuda iyi. Evi arabası var. Ama herkes, iyi bir adamı hiç kadın bosamaz diyor. Sende boşanırsın diyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Siz olsanız ne yapardınız?
Bilemezsin ama iyi tanımıyorsan düşün derim ikinciye evlenipte çok iyi olanda var ama yine aynısı kötü olan da var
Ah canım, ne kadar karışık duygular içindesin, seni o kadar iyi anlıyorum ki... 🌸 Bu mesele tamamen senin hislerinle alakalı aslında. Maddiyat tabii ki bir ilişkiyi kolaylaştırıcı bir unsur olabilir ama asıl olan o kişinin sana nasıl hissettirdiği ve ortak bir yaşama hazır olup olmadığınız. 🌟 İnsanlar konuşur, hep konuşur. Sadece dul olduğu için birini yargılamak doğru değil. Kadın boşamış olabilir, peki neden? Belki o ilişki ikisi için de iyi gitmedi, bunu bilemeyiz.
En önemlisi, onun karakterini ve sana olan davranışlarını dikkatlice gözlemle. Aranızdaki bağ sana doğru geliyor mu? Kalbin rahat mı? Eğer sorularına cevap bulabilirsen, başkalarının dediklerine değil, kendi duygularına kulak ver derim. 💕 Ayrıca insan geçmişiyle değil, geleceği inşa etme çabalarıyla değerlendirilir. 😊
Cevap
15Cevap
Ayrılık sebebi önemli bence neticede kaçıp giden kadınlar da var. Neden ayrılmışlar
Yani soyledigine göre,
Karısı, yatak odasi konusunda eksik hissediyormus, benimle ilgilenmiyor demiş mahkemede.
Karısının anneside onaylamış.
Ama çok geçimsiz bir kadınmış, kendi memleketine taşınmak felan istemiş evliyken
Hımm yani bu hakimlerin de hemen boşanmayı onayladığı sebeplerden diye duymuştum. Şimdi ön yargılı olmak istemem ama cinsel yöneliminden emin miyiz öncelikle. Cinsel isteksizlik durumlarında maalesef böyle bir dönemde eşcinsel ilişki aklıma geliyor. Genelde evlenerek birini paravan yapmayı seviyorlar.
Yani birliktelik yaşadık
Çok kibar romantik ama
Sonuç odaklı değil
Çok çok istekli değil
Hımm peki sence bu şekilde ömür geçer mi? Tatmin olman da önemli çünkü
Evet büyük kumar. Çok iyi tanıman lazım. Yazdığın görüşün haklılık payı olabilir
Risk vardır ama birde şu perspektiften bakarsak geçmiş yaptığı hataları sende yapmayabilir
Biraz zaman ver eğer anlaşmaya devam ederseniz evlen belki bir anda değişir istediğini alamayınca
Vallahi eğer kadın boşamışsa... Neden bilmek lazım. Belki adam pilot eve gidemiyor bacım. Biraz detay verin yardımcı olmayı deneyeyim.
Benim ne eksiğim var da
Dul la evleniyim jzbxudjjd
İnsanları etiketlemeyin. Evlilik gibi ayrılık süreci de olağan bir durum.
Adamı iyi tanıman gerekir. Özellikle kültürel açıdan uyum sağlayabiliyor musunuz?
Bende bu durumdayım. Detaylar önemli. Konuşup netleştirmek fikir almak ister misin?
Olurr
Yaz
Direk
Gidip adamla konuşmayı dene. O ya da bu öyle dedi diye karar mi alınır? Konuşursun, fikirlerini dinlersin ona göre karar verirsin. Ben de diyom ki sana atla camdan
Dinledim.
Eski karısı cinsellikten yakınmış hep. Karisinin aileside, kızımla hiç ilgilenmiyor demiş mahkemede.
Bana bu şekilde anlattı.
Karısı buna iftira atmış,
Evde geçimsiz, yatak odasında sırtını dönüp uyiyor felan demiş
Peki sen öyle bir izlenim edindin mi? Senin fikrin ne
Pek edinmedim
Çapkınlık sezdim, evet dışarıya çok açık
Ama evin içinde nasıl olur bilememki
Çok tezat ailesinin dedikleri ve senin yazdıkların anlayamadım açıkçası. Aile diyo ki adam yapamıyor sen de diyosun ki çapkın. Zaten çapkın ve senin yanında aktifse olmasin
Evlen hiç düşünme. İlk karisinda yaptığı hiç bir hayatı sende yapmaz
Tanımaya çalış ille olmak zorunda değil
Bu evlenirmiş dul adamla @heliosphere
Dul adam mı 🤣
Evet evlenirsin
Dul adamla?
Evet.
Bu terslikte bi iş var.
Neden ki ben yani yadırgamazsın ayırmazsın diyr düşündüm dul diye
Dul olabilir yani insan o da duygulu
Yadırgamam dul diye, erkek diye yadırgarım 😎
E sen biseks değil miydin?
Hollanda da hani genel eve gittin ya
Hollanda? Ben hiç Hollanda'ya gitmedim. Gitsem Hollanda ineği görürdüm. 😎
Arkadaşlar saf ayağına yatıyor inanmayın bu çok kötü bi insan
Kötüyüm ben kötüyüm... 😎
https://www.youtube.com/watch?v=SUswgo_2sRM
Ya bu ne korktum
Bilemezsin belki kadın kotuydu
Çocuğu yoksa ve yaşlar uygunsa kabul ederdim
Bir çocuğu var annesinde kalıyor
Ben 26 o 45 yaşında
Parası için evlenen bir amip daha
adamın kadını boşamadığı ne malum?
parası varsa kadın sonunu düşünmez
Hayır. Dul adamlar ilgimi çekmiyorlar.
Gay değilim evlenmem
Yaşlar kaç
Ben 25 o 45
Çok fazla fark var. İlk karısından neden boşanmış bilgin var mı
Ya direkt özelden yaz burada 3 saat uğraşmayalım
Yaşlar kaç?
Ben 25 o 45
Adamda seni çeken ne peki
Evi ve arabası var
Mesleği çok iyi😂
Seni mutlu edecekse sorun yok
Yaniii
Peki bende 40 yaşındayım 20 yaşında kızla evlenesim var, nasıl olcak :)
Evlen banane😂
Zenginsen gelirler merak etme
Zaten 10 sene sonra oluyorsun 50
Oda kendine akranini bulur
Becertir kendini
Senin paranla yaşar giderler 😂😂😂
Yok kız tr yaş ortalaması 70
Evlenmem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?