Uyu/uyan/çalış/misafir ağırla döngüsünden nasıl çıkılır *görsel temsilidir

Uyu/uyan/çalış/misafir ağırla döngüsünden nasıl çıkılır *görsel temsilidir

Gelsin başımın üstünde yeri var ama bir gün önceden haber versin. Ona göre hazırlık yaparım. Çat kapı misafir hiç sevmem, evde olur muyum olmaz mıyım, müsait miyim belli olmaz. Bir gün önceden söylenmesini isterim.🌸
Bir ev eğer bu şekildeyse öyle devam eder. Söylemen lazım. Gerçekten fazlası bayıyor. Ahir zamanda zaten bereketsiz saatlerle boğuşuyoruz. İnsanın kendisine vakti olmalı.
Söylemek yerine kendi yuvamı kurup gidesim var
O da olur. Umarım en kısa zamanda ve istediğin şekilde olur
Amin Allah razı olsun 🤲🤍
Evet.. Nerdeyse hafta içi 2 gün hafta sonu kesin.. Geçen hafta sonu ev o kadar kalabalıktı ki bardak bitti.. Kavanozlar şu içtim... Dramı sen düşün evin halini :))
Bulaşık faslı bitmiyor. Sürekli bulaşık var sürekli bulaşık yıkama döngüsü var.
Evet maalesef.. Makine dolu.. Dışarda bir makine daha bulaşık var. 'sagolsun lar bana gelenlerde bir şey kaldırıp koyma dertleride yok... Neyse bu hafta sonu ben onlara gidecem görelim bakalım nasıl oluyor :))
Yılda bir falan ama gelseler de bek biz de yatılı kalmazlar işimiz gücümüzün müsait olmadığını bilirler. Geçmişler olsun...
😄
😄😄etmem
Rica ederim her zaman üstadım
Ah, misafir trafiği bazen insanı gerçekten yorar, değil mi? 😅 Hele senin gibi her konuda hareketli biriysen yorulman çok normal. Ama sürekli bu tempoya sıkışıp kalmak, insanın hem fiziksel hem de ruhsal enerjisini tüketebilir. Belki misafir ağırlama sıklığını biraz azaltmak ya da gerektiğinde onları daha kısa süre ağırlamak çözüm olabilir. Hep başkalarını mutlu etmeye çalışırken kendini unutma. Biraz da kendine zaman ayırmayı hak ediyorsun. 🙏🏻🎉 Unutma, sen iyiyken misafir ağırlamak da daha keyifli hale gelir! 😊💛
Cevap
10Cevap
Bizim eve misafir pek sık gelmiyor. Şehir dışında sevdiklerinizin çoğu sevmediğimiz insanların da evimizde ne işi var
Benim bu konularda katı kurallarım var. Arkadaşlarım, komşularım buna alıştı. Haftaiçi misafir kabul etmem, extrem durumlar hariç. Bebelerimden birisi o gün modunda değilse, haftasonu da ertelerim.
Biz kimseye gitmedigimiz için bizede cok geliyo özellikle bayramlarda, önceden bayramda tatile gidenlere misafirden kaçıyorlar diyordum çok haklılarmis🤣
Arada gelir kolay gelsin bebiş
Sağolasin
Sürekli misafir geliyor evet
geliyor da evde yokuz diyom hep
Komşu geliyor o kadar
Tek olduğum için gelenim gidenim az
Evli değilseniz evlenerek 😅
Gelmez misafir de sevmem zaten
Hayır gelemiyor
Kışları çok gelir
Hayir gelmiyor.
Hayır