tüm komşularımı tanıyorum 😀 evimin yakındakileri daha doğrusu sol yanımızda teyzem diğer sağ tarafta annemin kuzenlerinin çocuklarının apartmanı karşı komşum gene annemin kuzeni komple hepsi annemin akrabalarının mülkleri çünkü arsa anneannemin soyundan gelme , bizim ev desen annemin mülkü 😀
Evi alalı 5 sene oldu gerçi kiradayken bir üst mahallede komşuluk daha iyiydi burada ben komşuluk görmüyorum. 3-4 komşuyla muhabbetimiz var arada gelir giderler. Eskisinde tüm komşularla iç içeydik.
Evet, üst katta yaşlı bir nine var. Bazen hiç beklemediğimiz bir zamanda “Tık tık” kapıya vurar ve bizim eve girer. 1-2 saat oturup birşeyler içtikten sonra evine gider, öğrendim ki yaşlı nine akrabamız çıktı 😂
Ya hani yaşıtta olmasa merhaba merhaba kimseyi tanımamak çok kötü bir şey hatta geçenlerde birisi rahatsızlandı kimsenin haberi yok tanınmıyor bile gerçi annem aşure ayı vs dagirtiz ama genede sadece merhaba
maalesef insanlarada hak veriyoruz zaman kısıtlı sabah işe akşam işten gelme vs derken yorgun olmanın zorlukları hayat şartları ayriyetten güvenmemek samimiyetsiz ve bencil olduk sanırım