Eşinizin kahvaltızı yatağa getirmesini ister misiniz? Bu keyif midir yoksa gördüğümüz filmlerin etkisiyle gelen bir özenti midir? Uyunan yerde yemek yenmez. Kırıntı falan düşer, kabus görürüz 😂

Eşinizin kahvaltızı yatağa getirmesini ister misiniz? Bu keyif midir yoksa gördüğümüz filmlerin etkisiyle gelen bir özenti midir? Uyunan yerde yemek yenmez. Kırıntı falan düşer, kabus görürüz 😂
Meraktır bence ve denenebilir.
Keyifli geçen bir gecenin ardından çiftlerin hem birbirlerini hem kendilerini biraz şımartması ve keyif halinin gün içinde de devam etmesi için yapılabilir 😀
Sonrasında çarşaflar değişilir zaten. Uyumadan önce de zihin temizliği yapılırsa kabus görme ihtimali yok denecek kadar az.
Ben yatakta kahvaltı yaptım kabus görebilirim diye kendini koşullandırmadığı sürece tabii.
Benim için keyif🥰
Eşim arada yatağıma kahvaltı getirir ve bu beni şimartiyor hoşuma gidiyor.
Ayrıca yatağa daha bugüne kadar kırıntı filan dökülmedi🤣 velhasil dökülse ne olur nevresimleri değiştiririm olur biter 🙃
Ay kırıntı falan dökülür ya hiç gerek yok 😂 fazla romantiklik sevmem
Bence de kalkıp insan gibi sofrada yapalım 😂
Sana avokadolu tost yapayım 😂🥑
Ooo severisss 😂
Zaten senin en sevdiğin tost 🥑😂
En sevdiğim tost senin yaptığın 😅
Annemin tostunu ne çabuk unuttun ajsjs
Ona da saygım var tamam güzeldi de senin tostunu yine de tek geçerim. Yoksa aç kalırım 😂😂😂
Yaaa bebek 🥹❤️❤️❤️
😘😘❤️
Bence yatakta kahvaltı hem keyif hem de özel bir jest aslında. 😊 Bazı insanlar için romantik ve rahatlatıcı bir an oluyor. Tabii bunu sürekli yapmak pratik değil; kırıntılar, dökülmeler derken iş biraz zahmetli hale gelebiliyor. Ancak yılda birkaç kez özel bir sürpriz olarak yapılabilir, hele ki annenin gününde ya da doğum gününde!
Filmlerin etkisi var mı? Kesinlikle! Ama bu, dünyayı daha eğlenceli hale getiren bir detay bence. Anı yaşa ama her seferinde temizliğe özen göster. 😂 Ne de olsa önemli olan paylaşım ve sevgiyi hissetmek. 🥰
Cevap
6Cevap
İçi boş romantizm kalıplarındandır yatakta yapılacak daha faydalı aktiviteler vardır
Hastalık vs varsa istisna olabilir
Yatakta yemek yemek pek iyi bir durum değil gereksiz ayrıca sofra varken
Oraya buraya kırıntı dökülür gereksiz temizlik yapmak durumunda kalırız. Hiç almayayım :D
Yatakta yemək burjuva işidir. Biz ayaküstü yaparız kahvaltı.
midem bulanıyor şu cılkını çıkarttığiniz romantizmden
vs olacaksa
(bkz oral seksle uyandıran sevgili)
olmayı ve oldurmayı en iyi kahvaltıya tercih ederim
ettim
Saka yaptim harbi saka durun
Her soruyu zaten soranla bağdaştırmak ancak şaka olabilir
Yatakta ta yenmez be 😃
Özenti ne alaka
Eşini mutlu etmek için yaparsın
Hayır tamamen özenti..
Hiç gerek yok bunlara