Sorum şu lütfen absürt yorum yapmayın çünkü cidden zaten stresli bir süreç. boşanma aşamasındayız hatta anlaşmalı imzaladık eşim henüz mahkemeye taşımadı oyalıyor. ve karşı bunada arkadaşı var ama samimi değil bu süreçte 3 defa gördüm arabasını denk geldik bugün de tam çıktım baktım arabası binanın çaprazında beni görmek için mi? Ticaret için geldi desem genelde erkekler eve değil cafeye otururlar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ayrılamıyorsam giderim evet belki düzeltebilirim bişeyleri.
İşte merak ediyorum lütfen erkekler genelde ticaret konuşsa dışarıda halleder ama bu karşıya geldi balkonlarımız karşı karşıya arkadaşı ile ben de indim işim vardı tam ilerledim baktım arabasını park etmiş ama yan aynalar kapalıydı desem bu sıcakta içeride beklıyor klima araç çalışmadan yanmaz ya da yan aynalar otomatik açık olur muhtemelen arkadaşındaydı o beni gördü mi bilmiyorum taksiye binerken ama ben onun arabasını gördüm ve şu an neden dıyorum 2 dir 3 tür böyle görüyorum bir defa da kafa kafaya geldik neredeyse ama 0 yazma arama ve cidden gün boyu kendime gelemedim yani istemsizce 2 ay oldu ayrılalı ama yuvam yıkılıyor
Yani belli ki gelmek istiyor gelemiyor o da göz hizanda olmaya çalışıyor. Bir konuşsanız belki aranızı düzeltirsiniz
Boşanma davasını mahkemeye vermedi zaten. 2 ay geçti mahkemeye verilmedi. Ama bu sürece onun babasının bana küfrü yüzünden geldik ve oda boşanalım dedi kendisi yazmalı çaba sarfetmeli . ama o ise böyle aracının reklamını mı yapıyor anca anlattığım gibi gelir arada görunur
Kafası karışık galiba
Sana geri dönmek istiyor olabilir
İşte merak ediyorum lütfen erkekler genelde ticaret konuşsa dışarıda halleder ama bu karşıya geldi balkonlarımız karşı karşıya arkadaşı ile ben de indim işim vardı tam ilerledim baktım arabasını park etmiş ama yan aynalar kapalıydı desem bu sıcakta içeride beklıyor klima araç çalışmadan yanmaz ya da yan aynalar otomatik açık olur muhtemelen arkadaşındaydı o beni gördü mi bilmiyorum taksiye binerken ama ben onun arabasını gördüm ve şu an neden dıyorum 2 dir 3 tür böyle görüyorum bir defa da kafa kafaya geldik neredeyse ama 0 yazma arama
Senden bir işaret görmediği için bir davranışta bulunmamış olabilir
Ama bu raddeye o getirdi daha önce çok affettim artık onun düzeltmesi gerekiyor kendisi boşanalım dedi
Sen onunla barışmak istiyor musun
Yani evlilik basit değil hatasını kabul etse ailesini alsa gelse elbette.
Bence kendi de pişman gururuna yediremiyor
Yani size göre de tesadüf değil kaçtır gelmesi dimi
Bir süre daha izle göreceksin gelmeye devam edecek
Erkekler hemen unutur sanıyordum gerçi Allah da biliyor ben haksızlık yapmadım. Aksine defalarca affettım ama bu defa babası küfür etti artık oda boşanalım diyince dayanamadım onuruma yediremedim. Umarım anlar umarım pişman olurlar ailecek bu arada aydınlattığın için çok sağol
Bu tip durumlarda sabırlı olmak ılımlı davranmak her zaman kazandırır merak etme
İnşallah 🙏
Hakkında hayırlısı olsun uygun zaman gelince her şey uyumuna olur.
Seviyor özlüyor olabilirmi
İşte merak ediyorum lütfen erkekler genelde ticaret konuşsa dışarıda halleder ama bu karşıya geldi balkonlarımız karşı karşıya arkadaşı ile ben de indim işim vardı tam ilerledim baktım arabasını park etmiş ama yan aynalar kapalıydı desem bu sıcakta içeride beklıyor klima araç çalışmadan yanmaz ya da yan aynalar otomatik açık olur muhtemelen arkadaşındaydı o beni gördü mi bilmiyorum taksiye binerken ama ben onun arabasını gördüm ve şu an neden dıyorum 2 dir 3 tür böyle görüyorum bir defa da kafa kafaya geldik neredeyse ama 0 yazma arama
Daha önce gelmiyormuydu arkadasina
Hayır çok nadir düşünün evlisiniz arkadaşınız size sürekli gelir mi ve bu arkadaşı annemlerin hemen karşı bınası balkonun biri bizim eve direk bakıyor
Asla evli birinin evine tek gitmem
Sorum da bu beni görmüşmüdür bilmiyorum ama inip taksiye geçerken arabasını gördüm o esnada balkondan bakıyormuydu bilmiyorum desem arabada oturuyor o sıcakta biraz imkansız araba çünkü park halindeydi
Gelmem saçma geliyor
Evet maksat uyuzluk
Nasıl yani
Uyuzlupuma giderim ayrıldı diye 😂
Ayrılma eşiğine o getirdiyse? Ki boşanma dan bahsediyorum ve kendisi de geri çekildi dava da açmadı
Anladım o zaman yoluma bakarım
Karşısına çıkmam
:) aydınlattığın için teşekkür ederim. O halde bilinçli yapıyor bu durumda dimi genelde evli bir arkadaşın evine ikidebir gidip ticaret konuşmazsınız diye düşünüyorum cafe ye gidersiniz ya da telefon vs ama bu sanki biraz ben için gelıyor kendimi begenmişlik mi yapıyorum bilmiyorum
Bence de evet aman boşverrr uzak dur
Zor işler