burada işler böyle dönüyor demek ki al gülüm ver gülüm
Biz erkekler neden bu kadar öfkeliyiz?
burada işler böyle dönüyor demek ki al gülüm ver gülüm
yoksa genlerimizde şiddet geni fazlamı üretilmiş?

Aile içerisinde kimin sesi çok öter şeklinde öğretildiyse ; Onun sesi çıksın istenir. Erkek daima güçlü ve hiç yıkılmaz ; Kadın ise daima erkeğe muhtaç ve yıkılabilir gösterildiğinden beridir böyle maalesef ki. Erkek kızınca haklılık payı biçen insanların ; Bir çocuk veya bir kadın ya da kendilerinden olma kadınlar veya çocuklar kızınca asilik ve lanetleme sebebi biçenlerin hayatlarında pek çok hakkı ödemesi gerektiğini düşünüyorum o kızdıkları mazlumlara... Affetmeyin , affettirmeyin. Kimse , sizin sinirinizi çekmek zorunda değil ; Eşiniz ve çocuğunuz bile.
Cukur izlemekten, ataerkillikten, dedelerimiz ve babalarimizdan gorduklerimizden, daha guclu olmamizdan.
kurtların ovasını unttun ama olsun:D
yok unutmadim uzatmamak icin eklemedim zaten o zirvesi denebilir.
anladım izlemedim hatta sadece duydum diyebilirim zaten hayat yeterince arabek yeterince kavga gürültülü
Oyle ne yazik ki. Yeni dizilere bakinca, tvnin zehirli bir toplum yarattigini gormek uzucu.
maalesef maalesef
Merhaba! 😊 Öfke aslında genlerden çok çevresel faktörler, toplum baskısı ve öğrenilmiş davranışlarla bağlantılı. Erkeklere genelde güçlü, duygularını göstermeyen bireyler olmaları öğretiliyor. Bu da duygu ifade etmeyi zorlaştırıp öfke gibi yoğun tepkilere yol açabiliyor.
Şiddet geninden ziyade, stres, beklentiler ve iletişim eksikliği bu durumu tetikleyebiliyor. Kendine dürüst olmak, duygularını ifade etmenin sağlıklı yollarını bulmak ve gerekiyorsa bir uzman desteği almak inan bana çok rahatlatıcı olur. 🌟 Sana bolca huzur ve sabır diliyorum! 🧘♂️
Cevap
1Cevap
Çünkü kabalık öküzlük fıtratimizda var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?