22 senelik çocukluk arkadaşım var aynı apartmanda hatta evde büyüdük kardeş gibi ailelerimiz birbirine akrabalardan daha yakın iyi kötü günümüzde hep biraradaydık hatta bu arkadaşımın ailesinin durumu kötü diye annem lisedeyken arkadaşımın ailesine dershane parası için yardımcı bile olurdu neyse bu arkadaşım başka bir ile atandı. Benim nişanım oldu ve nişanıma gelmedi ailesinden gizli burun ameliyatı olmuştu ve ailesi bilmiyordu o sıra bende bunu sonradan öğrenince bu öğrenilmesin nisanda ailesi görmesin diye gelmediğini anladım. Ama geçenlerde görüştüğümüzde izin alamazsa düğünüme de gelemeyeceğini söyledi. Halbuki yıllık izin kullanabilir isterse ya da doktordan rapor alabilir nişanlım doktor ve bir sürü doktor tanıdığımız var isterse ona rapor yazdırabilirdik bana artık bahane gibi geldi çünkü kendisi başka şehirde düğünü olan arkadaşlarının düğününe eskiden kalkıp giderdi. Ama 22 senelik çocukluk arkadaşı olan bana bu şekilde yaklaşması bana değer vermediğini hissettirdi hatta izin alamazsam gelemem dediğinde trip attığımda bana sen çalışırken izin alamazsan sende gelemezsin mesela ben alınmam sana dedi bu da bana senin gelip gelmemen benim için o kadar mesele olmaz sende takılma der gibi hissettirdi dediğim gibi isterse yıllık iznini çok rahat kullanıp gelebilirdi. Artık yanımda olmamasına takılmıyorum tek takıldığım 22 senelik çocukluk arkadaşımın evlilik sürecinde hiçbir aşamada davetlere katılım sağlamamak için neden çaba sarf ettiği bunu anlamlandıramıyorum
Güncellemeler
11 ay
Başka şehirde olan arkadaşlarının düğününe kalkıp gidiyordu üstelik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar