Bazen insan ister istemez başkalarının ilişkilerine bakıp kendi hayatıyla kıyaslamaya başlar. Özellikle sosyal medyada ya da çevrende gördüğün o "ideal" davranışlar bir süre sonra gerçekmiş gibi algılanır ama aslında herkesin ilişkisi kendi içinde bir dengede ilerler. Eşinin bu anlamda eksik kaldığını düşünüyorsan bu duygularını bastırmak yerine onunla açıkça konuşman en sağlıklı yol olur. Belki senin böyle şeyleri önemsediğini fark etmemiştir ya da sevgisini başka yollarla göstermeye çalışıyordur. Ama bir kadın olarak ilgi görmek, değer verilmek istemen çok normal. Bu senin beklenti içinde olman değil, insani bir ihtiyaç. Eğer sürekli olarak karşılık alamıyorsan ve bu seni kırıyorsa bunu yutkunarak değil, sevgiyle ama net bir dille ifade etmen önemli.
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledim baktım anlamıyor bir valize eşyalarını doldurdum kapının önüne attım geri gelirsen kafanı kırar hastanelik ederim seni dedim yeter ya kardeşi gider eşine neler alır bu camiş bir çiçek almaz yemek nerde su bu diyer talepleri olur defolup gitsin
- 1 yıl
Sıkıntı. Bu noktaya geldiysen, evlilik daha da toksikleşmeye başlar.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, anlıyorum hislerini, gerçekten üzülmüşsün. 😔 Ama unutma ki herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Belki senin eşin sevgisini farklı bir şekilde ifade ediyordur. Bu konuda oturup onunla açıkça konuşmayı denemelisin. Nelerden hoşlandığını ve nasıl mutlu olduğunu tatlı bir dille anlatabilirsin. 💕
Birbirinizi anlamaya çalışmak ilişkinizde harika bir fark yaratabilir. Belki o da senin ne kadar incinmiş hissettiğini bilmiyordur. Hem ufak sürprizlerle mutlu olmak bazen o "büyük" hediyelerden bile daha kıymetli olabiliyor. 🌷00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir an hatun buraya gelmiş benden bahsediyor zannettim
Koşarak gittim baktım yatmış uyuyor 😅😅😅😅😅😅😅😅02 Yorumla
Soran1 yılDeseydi diyelim napardin dovermiydin
1 yılBoyle deme kadinin biri yillar once roportaj vermişti adam bosamisti kadin bin pişman olmustu
012 Yorumla
Soran1 yılYüzüne de diyorum hatta evden kovdum gelme diye
- 1 yıl
Kac yillik evlisin saygi göstermelisin o da sana !
Soran1 yılİki
- 1 yıl
Saverek mi evlendin bu sinir ne !
Soran1 yılEvet sevmez olaydım
- 1 yıl
Sahsen ben de evliyim ama öyle deme hani bagimli degilse isinde gücünde
İse deme oyle!
Soran1 yılHediye yok çiçek almaz yemeğe götürmez kardeşi karısını her haftasonu yemeğe goturur eve gelirken çiçek alır şiir yazar kuyumcuya götürur ziynet alır takı küpe vs
- 1 yıl
Karsilastirma mutsuz olursun sana ilgisi var mi seviyor mu burclar ne yaslar kac?
Soran1 yılBurç umrumda değil 34-36
- 1 yıl
Himm yaslar da varmis ki aslinda olgun birisi is kolik falan mi?
Soran1 yılKendisi camiskolik
- 1 yıl
Kac kg bu taktin 😀
1 yılOylelerinin derdine öldünüz
00 YorumlaAdıyla müsemma, camiş. Shsgshshs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden öyle dediniz hiç artısı falan yokmu
011 Yorumla
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılNasıl evlendınız nesını kabul ettınız o gun
Soran1 yılAşk gözü kör ediyor
Cevap sahibi1 yılÇocuk var mı
Soran1 yılYok böyle birisi yumurtami dollemeyi hak etmiyor
Cevap sahibi1 yılSiz çalışıyor musunuz
Soran1 yılBıraktırdı
Cevap sahibi1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki
Soran1 yılEve almayacam boşalmayacamda sürünsün zaten dindar da başka kadınla İmam nikahlı evlenemez çünkü nikah kiyilirken şart koymuştum kabul etmisti zinada yaparsa kendisine yapar kapıma gelirse de istediğim gibi olmalı şartını koycam
Cevap sahibi1 yılSana şiir yazılmasını istermiydin mesela
Cevap sahibi1 yılHayat boyle nasıl gececek
1 yılOkuz seninki
05 Yorumla
Soran1 yılÖküz kibar kalır su aygirli tipli evden kovdum naparsa yapsin
- 1 yıl
Nerde simdi
Soran1 yılCehennemin dibinde nerden bileyip bavulla birlikte attım sokağa gitsin anasının evine
- 1 yıl
Harbi kırıksın ha
Soran1 yılYani?
1 yılDile getirdin mi güzelce derdini anlattın mı
00 YorumlaNeden ya anlatsana
00 Yorumla
1 yılVay ayi vay
00 YorumlaDeğiştir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları