Öncelikle selam🥰 Sevgili, nişanlı olduğumuz zamanlar hep hediyyeler, çiçekler, süprizler yapardı. Evlendik bitti hepsi. Benim özel günleri önemsediğimi bile-bile hiç bir şey yapmıyor. Sorduğumda param kalmıyor işte bir şeyler söylüyor. Evlendikten sonra gördümki aynı şeyleri düşünmüyormuşuz. Tamamen farklıymışız. Bir-birimizin aksiymişiz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvlilikten sonra ilginin azalması ve özel günlere verilen önemin kaybolması, birçok ilişkide hayal kırıklığı yaratabilir. Nişanlıyken gösterdiği özeni artık göstermemesi, sizi önemsemediği anlamına gelmeyebilir ama sizin için önemli olan bir şeyi bile bile yapmaması, iletişim eksikliğine işaret ediyor olabilir. Sizin duygularınızı anlamasına rağmen bir değişiklik yapmaması, ya gerçekten bu konuyu sizin kadar önemli görmediğini ya da evlilikte farklı bir konfor alanına geçtiğini gösteriyor.
Önemli olan, hediyeler ya da sürprizlerden çok, sizin hislerinize duyduğu saygıdır. Eğer özel günleri sizin için anlamlı kıldığını biliyor ama buna rağmen hiç çaba göstermiyorsa, bu konuya ne kadar değer verdiğini sorgulamak gerekebilir. Belki maddi durumu gerçekten zorlanıyordur ama küçük bir jest yapmak tamamen maddiyata bağlı değildir. Burada, sadece sizin kendinizi değerli hissetmek istemeniz değil, onun da bu ilişkiye hala özen gösterdiğini hissettirmesi önemli. Bu durumu değiştirmek için onun gerçekten bu konunun sizin için ne kadar önemli olduğunu anlamasını sağlayacak bir yol denediniz mi, yoksa sadece konuşmakla mı kaldınız?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba canım öncelikle bu durum karşısında neler hissettiğini anlıyorum. Evliliğin ilk zamanlarında yaşanan bu hayal kırıklığı ve farklılıkların ortaya çıkması oldukça üzücü olabilir. Ancak unutma ki, bu sorunların üstesinden gelmek ve ilişkinizi daha sağlıklı bir hale getirmek mümkün.
Öncelikle eşinle açıkça konuşmalısın
Ona, özel günlerde ya da diğer zamanlarda kendinden bir ilgi beklediğini, çiçekler, hediyeler ya da sürprizler olmasa bile, seni düşündüğünü ve değer verdiğini hissetmenin senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmalısın. Onun da düşüncelerini ve hislerini anlamaya çalışmalısın. Belki de maddi sıkıntıları gerçekten var ya da belki de farklı bir şekilde sevgisini gösteriyor ama sen bunu fark etmiyorsun.
Farklılıklarınızı kabullenmeye çalışın
Herkesin sevgi dili ve beklentileri farklıdır. Eşinle aranızdaki bu farklılıkları kabullenmeye çalışın ve birbirinizin ihtiyaçlarını anlamaya çalışın. Belki de eşin, sevgisini sözlerle değil de, sana yardım ederek ya da seninle vakit geçirerek gösteriyordur.
Ortak noktalarınızı bulun
Farklılıklarınızın yanı sıra, ortak ilgi alanlarınızı ve değerlerinizi de keşfetmeye çalışın. Birlikte yapmaktan keyif aldığınız aktiviteler bulun ve ilişkinizi bu ortak noktalar üzerinden güçlendirin.
Profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz
Eğer eşinle aranızdaki sorunları kendi başınıza çözemiyorsanız, bir evlilik danışmanından yardım almayı düşünebilirsiniz. Bir uzman, size daha sağlıklı iletişim kurma ve sorunlarınızı çözme konusunda yol gösterebilir.
Unutma, her ilişki inişli çıkışlıdır. Önemli olan, bu zorlukların üstesinden gelmek için birlikte çaba göstermektir. Umarım, eşinle aranızdaki sorunları aşar ve mutlu bir evlilik hayatı sürdürürsünüz. ❤️
00 Yorumla
s 1 yılSiz peki bir şeyler yapıyor musunuz eşinize? Hediyeler, sürprizler.. Evlilik de sorumluluk çok fazla oluyor bu yüzden bazen unutuluyor. Bazen bahaneler yerini alıyor.. Ama bunlar karşılıklı hep erkeklerden beklememek gerekiyor diye düşünüyorum artık. Karşınıza alıp konuştuğunuz da size "yorgunum, yoğunum" diyorsa bu bir bahanedir zaten. Ve bu konuyu bir kere açın bir kere konuşun. Sürekli bu konuyu açıp konuşmak da doğru değil. İnsanın ağzıyla ilgi istemesi, hediye, sürpriz istemesi kadar kötü bir şey yok..
00 Yorumla
1 yılParasi kalmiyordur belki de gercekten.
Gordugum evliliklerin cogunda kadinlar para yonetimi konusunda cocuk gibi davraniyor. Onu alalim bunu alalim nasil olsa obur ay maas gelmeyecekmi kafasinda cogu.
Erkek de evlendigi icin, daha sorumluluk sahibi hissediyor. Parayi korumak istiyor. Dolayisi ile ihtiyac olarak gormedigi giderlerden tasarruf yoluna gidiyor.
Yarin ne olacagi belli olmaz. Bir sorun oldugunda insanlar size sormayacak boyle birseye hazirlikli degil miydiniz diye. Esinize soracak. Muhtemelen siz de esinize soracaksiniz biz buna neden hazirlikli degildik diye. O da size cicekler'e hediyelere harcamaktan kenara para koymadik diyemeyecek. Cunku erkek hamuruna uygun degil bunu demek.
Ben hediyeler ve cicekler alinmamasini destekliyor degilim elbetter. Insan sevgisini belli etmeli. Ama herseyin de bir dozu olmali.
Ote yandan sadece erkekler degil. Kadinlar da ayni. Evlenene kadar 10 numara giyinen hatun, evlendikten sonra sahilde yuruyuse bile pijamayla gidiyor.
Sevgi, romantizm ve tutkuyu ciceklere ve hediyelere indirgediginiz surece de bu boyle olur.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam tatlım 💜 Öncelikle hislerini çok iyi anlıyorum ve üzüldüğün bu süreçte yalnız olmadığını bilmeni isterim. Birlikte geçirilen dönemlerde beklentiler değişebilir ve bu da çiftler arasında bazı çatışmalara neden olabilir. Ancak unutma, iletişim şu an en çok ihtiyacınız olan şey! Oturup içten bir şekilde hislerini paylaşırsan, eşin buna daha duyarlı olabilir çünkü insanlar bazen farkında olmayabiliyor.
Özel günler ve romantizm senin için önemliyse, bunun ilişkinizdeki yerini göstermen çok anlamlı olur. O da biraz yaratıcı olabilir, illa büyük masraflarla olmayabilir, küçük sürprizler yapması bile aranızdaki bağı güçlendirebilir. Belki onun da teklif edeceği bir orta yol bulunabilir!💐 Gerçekten birbirinizi anlamaya çalışarak hareket ettiğinizde, manyak bir enerji yakalayacağınıza eminim! 🙌13 Yorumla
Soran1 yılSelam🥰 İletişim bile kurdum. İçimdekileri söyledim. Tamam anladım seni dedi ama yinede hiç bir şey yapmadı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh tatlım, ne kadar üzücü bir durum ya! 💔 Bazen "anladım" demek sadece yüzeysel bir tepki olabiliyor, derinine inmeyebiliyorlar. Belki bu durumun seni gerçekten nasıl etkilediğini bir örnekle anlatabilirsin? Ona basit ve içten bir sürprizin bile seni ne kadar mutlu edeceğini açıkça söyleyebilirsin. Eminim seninle olan bağı kuvvetlendirmek için çabalaması gerektiğini fark edince harekete geçecektir. Sen harika bir aşksın, umarım hislerini tam anlamıyla hissedip çabalayabilir. 💕
Soran1 yılAh be tatlım. Onu bile misal gösterip ne hiss etdiğimi söylediğim bile olmuş. Ama nafile🥲 çok üzülüyorum. Eskiden benim için neler neler yapan şimdi sanki buz.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor ve sizlerde yiyorsunuz, afiyet olsun! 😅
Maskeli karakteri makyajlıymış...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılTürk evliliklerin çoğunluğu öyle ki bunu bir oyun olarak görüyorlar evlilikte oyunun finali
13 Yorumla- 1 yıl
@13579umut özel günleri unutmamak , aldatmamak , önceki ailenin yeni ailene burnunu sokmasını engellemek
- 1 yıl
@13579umut doğum tarihin her neyse ona uygun birini bulmalısın birde
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çünkü artık ceptesin onun kafasında.
10 YorumlaNeredeyse bütün çiftlerde bu sorun var ve bence sorun istediğini elde etmekte. Önceden sevgiliniz muhtemelen "sizinle evlenebilmenin hayali"ni kuruyordu ve nihayetinde istediğini elde etti yani sevdiğine kavuştu, birsey elde edildiği vakit değeri azalır mesela bir aile için yaramaz olan , sürekli evi dağıtan bir çocuk;hiç çocuğu olmayan bir ailenin ozlemidir. Mesela ABD de bir hak var , adını soyluyim " Mutluluğun Peşinden KOŞMA " hakki , mutlulugu elde etme hakki demiyor "peşinden kosma " hakki diyor , yani birsey elde edilene kadar kıymetlidir daha sonra değeri azalır , aynı şey şu içmek için de geçerlidir, susuzken su çok kiymetlidir ama içtikten sonra gozumuzdeki değeri azalır. Bence yapmanız gereken şey farklı şeyler denemektir, mesela bir tatile çıkmayı deneyin ya da basbasa bir yere gidin, evlenmeden once yaptığınız , sizi cok mutlu hissettirmis olan farklı şeyleri tekrar yapın... umarım çok mutlu olursunuz😊😊
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yazmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü bazı evlenen karakterler evlilik sonrası rehavete kapılırlar. eski sevgili oldukları zamanki şeyleri yapmamaya başlarlar. Monotonluk başlar. Bu iki karakter daha önce aynı evde yaşamadıkları için, karşı tarafın hiç görmedigi huyları olduğunu fark edebilir. Bazı eski alışkanlıklar yapılmaya devam eder ilgi alaka azalırsa... Ondan sonra da ilişki bozulmaya başlar ya da kabulleniyorlarsa o şekilde devam eder. Çoğu evlilik dışarı Mutlu görünsede Çok da mutlu değil bana göre. Ben evliliğimde bunları Yaşadım ve boşanma noktasına geldim ama ben asla monotonlaşabilen bir adam olmadım. Bir taraf dediğim şekilde olmaya başlarsa sıkıntılar başlar. Aynı evde yaşamak çok farklı bir şey arkadaşlar. Bir bakarsın evi etrafı toplamıyor bir bakarsın kilo alıyor Kendine dikkat etmiyor
00 Yorumla Candan Erçetin şarkısında diyor ya "Mucizeler nerede? Kahramanım yorgun musun?"
Yorgunuz ulan yorulduk. Akşam eve yorgun argın gelip, bir de kıyamayıp yardım edersin, daha da yetmez sağda solda der ki hiç bi b. ka faydası yok. Siz s.. çın ağzımıza sonra kahramanım nerede, niye uçmuyo, evlilik hakketten bitiriyomuş aşkooo... Bırakın bu işleri. O evlilikler aşkla başlamıyor ki. Siz pohpohlandıkça aşık olduğunuzu ve olunduğunuzu zannediyorsunuz o kadar.
Ne aldığınızın değil ne verdiğinizin hesabını tutun lütfen02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa bu konuda benimde kafam karışıyor ben sevgili tarzı ilişkilere kendi adıma karşıyım görücü usulünden yanayım bu tamamen benim tercihim ama bazen düşünüyorum sevgililk dönemi olanlar hep böyle söylüyor benim hiç sevgilim olmadı ben gözüme kestirirsem birini 1 yıl gibi bir süre tanırsam 1 yılda nişanlı kalırsam alırım herhalde ama bu süreçtede bir şey alınması beni çok rahatsız eder çünkü imza yok bu durumda görücü usulü evlenen erkekler direkt evlendiği için sizinkiler gibi mi yapıyor nasıl olsa evlendim diye yoksa daha farklı mı davranıyor bu benim için merak konusu gerçekten
20 Yorumla
1 yılerkeklerin hepsi öyle zaten olmadıkları gibi davranırlar gelde bunu kızlara anlat :) boyu söyle olsun zengin olsun yakışıklı olsun çıkamıyoruz kısır döngüler den geçmiş olsun dogru seçimlerin ile seni baş başa bırakıyorum :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İyice tanıyıp evlenseymişsiniz iyiymiş. Sorunuza gelince klasik kronik bir sorun. Bunu şöyle açıklayayım; Her gün çay bahçesine gidersiniz, bir bardak çay içer parasını ödersiniz, ama birgün eve çay alır evde demlemeye başlarsınız. Evde içtiğiniz o çaya para öder misiniz, yok! Belki biraz absirt bir örnek oldu ama daha anlaşılabilir olur diye bu örneği verdim. Herkes için geçerli olmasa da sevgililik/nişanlılık dönemleri ile evlilik dönemleri arasında fark bu genel olarak.
00 YorumlaÇünkü kusura bakma da evlenince Hayat zorlukları meydana geliyor nişanlılık döneminde çok fazla bir sorumluluk yok evlendiği zaman ev geçindirmek kira varsa ev masrafları aynı zamanda internet faturası telefon faturası para kazanma hesabını kitabını bilmek zorunda Hayat öyle dizilerdeki gibi 7/24 hediyelerle geçmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef birçok evlilikte aynı sorunlar meydana geliyor. Ne kadar uzun ilişki yaşasanda evlendikten sonra bir çok şey değişip ve farklı hala geliyor. Zor bir durum ya konuşup çözüm üreteceksiniz ya da kabullenip devam edeceksiniz kötüsünü söylemek istemiyorum.
00 Yorumla her şey para demek değildir. O adam yanlış anlama ama ikiyüzlü. Ben olsam övünmek gibi olmasın ama evlenme yıldönümümüzde, tanışma yıldönümümüzde, sevgililer gününde, doğum gününde, kadınlar gününde hep mutlu etmeye çalışırım. Bunu ise her zaman yaparım. Yeter ki mutlu olsun. Ama evlenmeyi bile düşünmüyorum. Çünkü evlenince aşkıma değer veren biri olcam.
00 Yorumla
1 yılSende nişanlıyken ona ne yemekler yapacagının hayalini kuruyordun çamaşırlarını sermek katlamak dolabına yerleştirmek nasıl heyecan veriyordur traş olurken izlemeyi hayal etmek kesin bunları düşündün ama evlenınce ne oldu hergün hergün yemek yapmak yordu çamaşır sermek katlamak eziyet oldu lavaboda ki kılları yüzünden traş bıçagının lavaboya vurulan sesi işkence oldu yani anlayacagın tek erkekler değil sizde değişiyor sunuz insanlar sahip olduklarının nankörü olamadıklarının kölesi olur... Takma bunları bir sorgulamaya başlarsan çok üzülürsün...
03 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir formül maalesef ki yok çünkü özellikle kadınlar gizemli olmayı bir türlü beceremiyorlar evlendikleri adama yedikleri salatanın içindeki domatesin çekirdeklerini bile anlatmadan duramıyorlar oysaki kadın evlendiğinde bile kendi bekar hayatını yaşamaya devam etse gizemli olsa erkek sormadıkça bi şeyler anlatmasa ki öyle uzun uzun değil tek kelimelerle arada bir kaybolsa kafamı dinliyorum adı altında o zaman bak bişeyler olabilir
1 yılKöprüyü geçmiş yeter😅 evlenince daha çok ihtiyaca dönüyor alınanlar sanırım. Ondan olabilir. Bilemedim
00 Yorumla
1 yılBiraz sen ona ilgili davran hoşuna gidecek şeyler yap erkeğin aklını ancak yatakta alırsın çünkü ilk önce penisini düşünür sonra hareket eder yatağı sıcak tut cilve yap bak o sana ne yapacak zaten erkeklerin çoğu aklı kıttır
03 Yorumla
Soran1 yılAklı çok kıt galiba. Yatakta çok iyiyimdir🫣
- 1 yıl
Sürekli onu pahpolayacak bir şey söyle çok güçlüsün aşkım çok iyisin erkeğim sonra cinselliğin sabahında her şeyi de güçlüsün harikasın biraz da bana karşı ilgili davransan eskiden ne kadar sürprizler yapardın yani ona bir rüşvet ver bak bakalım ne olacak
Soran1 yılYaptım
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef o cicim ayları evlendikten sonraki ilk zamanlar değil evlenene kadar olan zamanlar çünkü evlenınce sahip olduğunu düşününce insanlar duygular onemsizlesiyor ve bunun da doğal bir şey olduğunu sanıyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü evlendikten sonra hayatın acı gerçekleri ortaya çıkar yani geçim derdi parayı yetirebilme korkusu başlar. Evin masrafı varsa çocuğun masrafı her şey para maalesef. Hayat çok pahalandı. Erkekler köprüyü geçene kadar öyle yaparlar.
00 Yorumla Yani şimdi şöyle ben sana anlatayım balık yakalamak için yem takarsın oltanın ucuna değil mi Bir de şöyle düşün balığı yakalayınca daha balığa yem verir misin vermesin Yani bu da öyle bir şey
10 YorumlaAlacağını almış artık evi geçindirmek gibi büyük bı sorumluluğu var. Bence sana sevgisi saygısı bitmediyse sadece aldığı hediyeler azaldiysa bunu dert etme. Eşine omuz ver stres verme kardesimm
00 Yorumla
1 yılEvlenince hep böyle olur.
Çünkü nişanlıyken bekleyen ev kirası ya da fatura ödemeleri olmaz.
Dolayısıyla sadece romantizm yaşar insanlar nişanlı iken.
Evlenince gerçeklerle yüz yüze kalır.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılAma iş işten geçmiş oluyor ve coxuklar da varsa boşanmak da sorun evde iki arkadaş yabancı olup gidiyor
09 Yorumla
Soran1 yılYok çocuk yok
- 1 yıl
Boşan derim ne çekecek onur boyu hayatı yaşamak var
Soran1 yılGerçektenmi?
- 1 yıl
Evet mutsuz bir hayatı neden secesin ki
Soran1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için düşünücem
- 1 yıl
Yasin ilerlemeden varsa da ekonomik durum durma bile 👍
- 1 yıl
Koca senin olmayınca boşamak çok kolay dimi? Ben anlamıyorum böyle basit bir şey için boşan demek ne kadar kolay ya. Şey mi sanıyorsunuz aklına girerim boşanır da bana gelir belki umudu mu? Hani gelir özele tavsiye verir ufak ufak işlerim ondan sonra gönlü bana kayar falan mı umudun?
- 1 yıl
@Babrabw burada mesele hediye vs değil ikimiz birbirimizin aksi karakteriz diyor iki zıt karakter bir evde erkek ya da kadın fark etmez mutsuz bir evliliği neden devam ettirmeyi tercih etsin hayat kölelik mi illa evli kalmak mı ya da evlenip çocuk yapmak mı alisilmis bir töre mi bu saçma hayat yaşamak için mutlu olmak için var
Birincisi bunu onunla oturup konuşmalısın belki de gerçekten parası yok belki de kafasında başka şeyler var bunu da sana yansıtmak istemiyor olabilir
0155 Yorumla
Soran1 yılSelam🥰 İletişim bile kurdum. İçimdekileri söyledim. Tamam anladım seni dedi ama yinede hiç bir şey yapmadı
Soran1 yılHayır öğle şey yapmıyo
Soran1 yılDaha yeni be 9 aylık evliyiz daha başında böyleyse🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran1 yılBana hediyye alabilir yani süprizde yapa bilir. Bunu yapacak kadar düşmedik.
Soran1 yılNeymiş? Lütfen söğlermisiniz?
Soran1 yılEvet 8 yıl peşimden koştu sonra şans verdim öğle
Soran1 yılGerçektenmi?
Soran1 yılNapmalıyım peki?
Soran1 yılSevdiğin insana nasıl yapar biri öğle bir şey?
Soran1 yılDenedim
Soran1 yılBilmem önce hiss ediyordum sevgisini ama şimdi hiss etmiyorum
Soran1 yılHayır hep seksisin söyler
Soran1 yılHer gece yapıyor zaten sadece süprizler yapmıyor dedim
Soran1 yılBen hep tatmin olmuyorum ama benimde tatmin olmamı istiyor. Ama o hep beğeniyor
Soran1 yılBunun süprizle ne alakası var peki?
Soran1 yılBen hiç bir zaman ona hayır demedim o konuda. Yorgunda olsam canım sıkılsada hayır demedim ona. Ne zaman isterse o zamanda yaptık.
Soran1 yılMutsuz hiss edicek hiç bir şey yapmıyorum.
Soran1 yılNasıl bir şey yani?
Soran1 yılNe saklayabilir mesela?
Soran1 yılKumar? Hiç inanasım gelmiyor. Maaşını hep ben bölüştürürüm. Bana havale ediyor. Nasıl kumar oynasın?
Soran1 yılÇünki program telefonunda ordan yapıyorum bende her şeyi.
Soran1 yılAnladım seni diyor. Bende yapmak istiyorum söylüyor. İşte bu kadar.
Soran1 yılİşte ben yapmak istiyordum sen beni kızdırdın bende yapmadım hepsini benim üzerime atıyor yani süpriz yapmanın kızmayla ne alakası var anlamıyor yani eğer onu yapmak istiyorsa biri bence yapar kızgın olmakla alakası yok
Soran1 yılSevmiyormu?
Soran1 yılBazen öyle bir şey yapıyorki düşünüyorum diyorum evet beni seviyor ben deli deli aklımda kuruyormuşum. Ama sonra o kadar incitiyorki beni
Soran1 yılRuhumu kalbimi gönlümü yüreğimi tatmin etmiyor
Soran1 yılGaliba öğle düşünmüşüm. Yanlış düşünmüşüm
Soran1 yılAydınlandım ben resmen
Soran1 yılBak mesela her hangi bir şey söyleyeyim. Ben yağmurda ıslanmayı çok seviyorum. Ve bunuda kendisi biliyor bir keresinde hatta söylemiştim birlikte olduğumuz zaman yağmur yağsa eğer birlikte ıslanalım tamammı? Oda tamam sevgilim demişti. Daha yeni evlenmiştik balayındaydık yağmur yağdı. Gittim söyledim hadi bana söz vermiştin gidelim bana döndü dediki delimisin bu yağmurda dışarı çıkamam. Bende kendim yalnız çıktım ıslandım keyfini çıkardım girdim içeri.
Soran1 yılYok ben gerçekten aydınlandım
- 1 yıl
Yağmur da ıslanmanın verdigi mutluluğu gerçekten çok şey vermez bende mesela aynısını yaşadım eşim de ve bunu kızımla yapıyorum ve okadar mutluluk verici ki dedim ya sevgi demek seks demek değil değer bilmek hoşgörülü olmak ilgilenmek ona sevildiğini hissettirebilmek gözlerini hatta göz bebeklerini güldürebilmek
Soran1 yılBak bende böyle sade şeylerden mutlu oluyorum işte. Yani beni mutlu etmek çokta zor bir şey değil. Tamam kızınla yapıyorsunda ama kızınıda karın yerine koyamazsınki. Doğru değil bence. Her kes kocasıyla karısıyla yapmalı onunla bir ömür yaşıycak yani.
Soran1 yılHemen ayrılmıyorum zaten. Üzülme yani iyi ki konuştuk teşekkür ederim bazı şeyleri görmeme yardımcı oldun.
Soran1 yılSadece bir yılımızı bekliyorum. Yıldönümümüzdede hiç bir şey yapmazsa artık gerçekten ciddi ciddi oturup konuşucam
Soran1 yılPeki karın onunla yapmıyormusun?
Soran1 yılBende ayrılmak istemiyorumki. İstesem çoktan o kadar şey varki ayrılmam için birini söyler ayrılırım. Bende seviyorum. Ayrılmak aklımda geçtiği an hemen kendime kızıp aklımdan çıkarıyorum
Soran1 yılAma oda çok kötü hiss ettirir bence. Yani onunla bir şeyler yapmak daha iyi hiss etdirir. Hayat arkadaşınla bir şeyler yapmak bambaşka bir şey
Soran1 yılKoz demeyelimde sadece bana olan davranışları
Soran1 yılBak mesela kar yağdı ben resim çektirmeyi çok severim. Tamam benimle gitti suratsız bir şekilde benim resimlerimi çekti. Ben kara bakıyorum o ise hadi gidelim hadi gidelim. Soğuk. Dondum falan. Ben diyorum hadi foroğraf çekilelim video çekelim yok ben istemiyorum yeter artık benim hoşuma gittmiyor falan gidelim seni çektim işte.
Soran1 yılEvet aynen çok özele gitmeyelim. Ama yalnızca evet ilgisizlik değil.
Soran1 yılAma işte kendim gibi biriyle evlenmemişim demekki))) evet yaaa çok güzel. Ama ben sırf bu şeyleri yapmak içinde bir cocugun geleceyiyle oynamak istemiyorum. Eger biz mutlu degilsek cocukta mutlu olmazki.
Soran1 yılHayir hic kimseyle konusmadim. Hic kimseye soylemedim. Bende sakli
Soran1 yılBirazmi?😅😅😅
Soran1 yılHayir hic dusunmedim.
Soran1 yılKendim kendime bile soyleyemzken nasi birine soylemeyi dusune bilirimki
Soran1 yılEvet bencede fazla😅😅😅
Soran1 yıl😅😅😅 cok iyi olurdu vAllahi
Soran1 yılBilmemki guvendigim bir annem birde ablam kardeslerim var onlarada soylemek istemiyorum
Soran1 yıl☕️☕️
Soran1 yılYaptim😁😁😁
Soran1 yılBen oyle her kese guvenmem. Yani soylersem o kadar eminimki gidip baskalarinada anlatirlar yani o yuzden istemem
Soran1 yılOlmazmi var tabii sigara ama ben sigara sevmem eger istersen baska yerde sigara yaka bilirsin🚬
Soran1 yılOda yokki
Soran1 yılTamam ben kahvemi yudumlayayim o zamana kadar😅😅
Soran1 yılCikolatamda cok guzelmis
Soran1 yılArkadasim var niye olmasin hemde cok guzeller hepside ama iste guvenmiyorum. Aaa bu arada iltifat icinde tesekkur ederim)))
Soran1 yılSutlu severim.
Soran1 yılYok yaaa onu hiss ederek icmek lazim yavas yavas yudumlayarak
Soran1 yılEvet bendekiler arkadas iste))) sadece arkadas)))) otesi yok yani
Soran1 yılTamam sefer affediyorum ama bundan sonra sutlu olsun lutfen)
Soran1 yılEvet ediyorum. Dogru hiss ediyorsun))
Soran1 yılVeririz)))
Soran1 yılGuzelde. Bir soru sorucam
Soran1 yılEvlisin dimi Şu an ?
Soran1 yılPeki biriyle boyle konusmak acaba hayat arkadasina nasil hiss etdirir yani cokmu ileri gittim bilmiyorum ama sormak istedim
Soran1 yılBanada oyle soyluyor
Soran1 yılGercekten ilgisiz birisi takmiyorlarmi?
Soran1 yılGaliba evet😂😂😂😂
Soran1 yılYok benim kocam iste evde degil yani ben ablamlardayim yarin gelicek ama dogru soyluyorsun. Evdede olsaydim hic fark etmezdi
Soran1 yılGuvendigi icinde olamazmi?
Soran1 yılPeki napalim yani hisstemiyoruz diyede omrumuzu boylemi gecirelim?
Soran1 yılBen ilk defa yukledim bu programi. Yani ilk defa boyle yazisiyorum. Ama evde oldugum anlarda. Bazen iste uyaniyor bebegim napiyorsun bende hic telefona bakiyorum diyorum bitti uyuyor yeniden
Soran1 yılFake olmazmi😈😈😈 tabiikide var😁😁😁
Soran1 yılGercektenmi?😅😅😅
Soran1 yılBende var vAllahi ne yalan soyleyeyim ama hic kimse yok bende
Soran1 yılTamam gonder gelsin
Soran1 yılTamam gel buldum
Soran1 yılKorkma😃😃
Soran1 yılE korkuyorum soyledinde ondan soyledim)))
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılZaten evlilikteki en buyuk sikinti sonrasi oluyo empati ve saygi yok oluyo ruhu doyurma bitiyo beden odakli olunuyo
04 Yorumla
Soran1 yılAynen🥲
- 1 yıl
Secimin kotu olmus umarim konusarak duzeltirsiniz konusabilirliginiz varsa
Soran1 yıl🥺🥺
- 1 yıl
Hi yok anlasilan uyucam yarin konusalim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılHediye supriz olaylarını seviyorsan sen hediye al supriz yap. Belli ki eşin sevmiyor ve sırf sen mutlu ol diye nişan sürecinde yapmış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılZaten her şey evlenene kadar dir..
Evlendikten sonra hediyeye ya da sürprize gerek yok evlendiği için..
00 Yorumla Hemen olumsuz bakmayalim, belki evlilik borclarini henuz kapatamamistir, sıkışık bir donemden geciyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İmzayı atınca bir rahatlik geliyor erkeğe. En azindan evlilik yıldönümlerinde hediye alınmalı.
00 Yorumla
1 yılEee evlilik aşkı öldürüyor diye boşuna demiyorlar. Her şey evlenene kadar
09 Yorumla
Soran1 yılGercekten olduruyormu? Boylemi dusunuyorsunuz?
- 1 yıl
Evli değilim ama evli olanların sorularını okuduğum kadarıyla diyebilirim ki eşlerinin hepsi kroya bağlamış öyle diyorlar. Hediye yok düşünme yok. Yok zıt kutuplarız yok benle ilgilenmiyor. Kocalık görevini yerine getirmeyen bile var. Allah doğru insana denk getirsin
Soran1 yılEvet bizde zit kutupuz
- 1 yıl
İşte sizde onlardan birisiniz ne yazık ki
Soran1 yılPeki once neden suprizler hediyyeler cicekler evlendikten sonra oyle deyil bumu yani evlilik aski oldururun ispati?
- 1 yıl
Ben yapmazdım erkeğine bağlı. Evlenmeden önce neyse evlendikten sonra daha fazlası olmalı ki hayat arkadaşı olacağız çünkü
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Rabbim insanin doğrusunu versin
Soran1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Para kalmıyosa kendincede bişeler yapabilir zaman harcayarak tabi istiyosa
03 Yorumla
Soran1 yılAynen isteyen her şey yapa bilir
Soran1 yılEvet😒 ama nafile
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOoooo gunaydinn. Adam senin gozunu boyamis farketmemissin. Yenimi anliyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılKöprü ayı dayı muhabbeti olmuş sizinki. Bir de tek çalışan esinse haklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç beyin akıl yok ya sen nişanlıyken o seni arada görüyordu herseyini görmüyordu bilmiyordu merakı vardı bilmediği için özlerdi şu an evlisin sürekli aynı evdesin tabikide eskisi gibi olunmaz sen bir kıza 2 gün giysen sıkılırsınya insanlarda bu şekil evlilik için değil arkaşınla hergun aynı evde kal bi zaman sonra sarmaz
00 Yorumla
1 yılHediye gelmeyince adama bakış açın değişmiş resmen. Acıdım adama
00 Yorumla
1 yılFragman her zaman filmden daha güzeldir.
kandırılmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince daha çok geçim derdi basliyordur muhtemelen ondandır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. E boşan abicim o zaman. Niye adamı ve kendini oyalıyorsun.
00 YorumlaNe zaman evlendiniz? Erkekler evlendikten sonra hep değişir. Çok korkunç
00 Yorumla
1 yılKuvvetli ve sağlıklı iletişim çok önemli evlilik öncesi özellikle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Agac yaşken eğiliyor işte herşeyin tazesi başlangıcı güzeldir hayatta...
00 Yorumla
1 yılErkekler bazı şeyleri göstermelik yağıyor ve evlenince değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer şeyi köprüyü geçene kadar elimin altında karı var artık dilediğim zaman * diyor
Klasik erkek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılHer şey alana kasar demekki
13 Yorumla- 1 yıl
?
Soran1 yılAtdım
- 1 yıl
Ok yazdım
Gizli Üye(36-45)1 yılBoşan. Çekme cocgun olursa bu durumla ömür boyu kalacaksın daha çocuk olunca gir bu tipleri. Bence sen kaç kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe bekliyordun? Adam sana habire hediye mi alacak? Çocuk mu sen, bir ev nasıl geçindiriliyor senin haberin var mı?
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@saare_07 Ev gecindirmeyi ne sanıyorsun? İşiniz gücünüz hediye... Ev geçindirmeyi öğren önce sen.
Cevap sahibi1 yıl@saare_07 Hediye şart bir şey değil.
Cevap sahibi1 yılÇok istiyorsan kocandan önce sen git kocana al hediyeyi, örnek olursun
Gizli Üye(30-35)1 yılElde etti artık hayat yeni başlıyor şok olmaya devam
00 Yorumlabunun olacağı kesin değil miydi servislerde restoranlarda bile ilk gittiğinde daha güzel olur promosyonlar herşeyden bol bol mezeler sonra yavaş yavaş azalır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam evlilik yüzünden borç yapmış olamaz mı?
00 YorumlaSanirim heycan cabuk bitmis... artik evlendik ya kafasina gelmis... tek aciklama ama sey olabilir, nisanli iken maddedi durumu daha iyidi ve az derdi vardi simdi biraz karismis olabilir
00 Yorumla
1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya dayı denirmiş aynı o mesele gibi işte 😁
20 YorumlaEvlilik psikolojisi diye birsey var söylendiği gibi basit değil
Insanları değiştiriyor yıpratiyor ennnn iyi ilişkileri bile yoruyor ondan olur o02 YorumlaHanzo oluyor maalesef seni elde edene kadar gerçek yüzünü gizlemiş
00 YorumlaKöprüyü geçene kadar gözüne iyi görünmeye çalışmış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılDereyi geçmiş ayı bey kusura bakma canim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Büyü bozuluyormus
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Artık kafası rahat sen onunsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılNe bekliyordun her gün hediye olmaz
00 Yorumla
1 yılGöz boyamış , kandırmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. O yzden evlnmeyn kızçelerim
00 Yorumlaklasik tc erkeği köprüyü geçene kadar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu işler böyle oluyor kabullenmek lazım galiba
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlıyken hediyeler alır sürprizler yapardı evlenince bitti. Evlenince neden böyle olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler