Esim çok ilgisiz davranıyor. Bu hareketleri beni çok yıpratıyor. Haksız mıyım?

Dün akşam esim arkadaşlarıyla bulusacakti. O arkadaslariyla vakit geçirirken bende vakit geçireyim dedim. Kendi arkadaslarimla buluştum. Akşam 11.30 gibi ayrıldık. Onlar gittiler bende esimi aradım beni alir misin diye. O da ben hala arkadaslarimlayim gelemem dedi. Bende ne yapicam tek başıma otobüste yoktu dedim. Ne bileyim ben yürü biraz o zaman dedi. 40 dk lik yol yani üstelik 5 buçuk aylık hamileyim akşam saati nasıl yürüyeyim dedim. Gelirken bana mı sordun rezil etme beni arkadaşlarımın yanindayim dedi yüzüme kapattı. Tekrar aradım açmadı. Yürüdüm biraz. Bizim mahalle zaten hiç tekin değil. Korka korka yürüdüm. Ağladım bi yandan. Saçma sapan bir grup genç tarafından sözlü tacize uğradım. Onlardan çok korkum özellikle. Saat 12 oldu ben hala yoldayım. Fazlaca yoruldum belim kopacak gibi agridi sancı girdi. Eve geldim başım döndü. Duşa girecektim ona bile cesaretim olmadi bayılırım diye. Sonra eşim geldi ben geldikten 15 dk sonra. Gelmişsin işte dedi. Dalga mı geçiyorsun sen ne biçim insansın Hamile halde gecenin bir vakti onca yolu yürüdüm dedim. Ben senin şoförün müyüm aradığında gelemem öyle hemen makine miyim ben dedi. Bende o zaman arabayı bana bıraksaydın dedim. Ben niye yürüyorum senin ayrıcalığın ne falan dedi. Ağladım bende sinirden. Hala da konuşmuyorum. Anneme gitmek istiyorum. Sizce gitmeli miyim?
Esim çok ilgisiz davranıyor. Bu hareketleri beni çok yıpratıyor. Haksız mıyım?