Kendi isteğimle kapandım diye ailem açılmama izin vermiyor?(tesettür)?

Kızlar, kapandığım ilk sene 7. Sınıfın ortalarıydı ve o zamanlar kendi isteğimle kapanmıştım. Kapandığım ilk seneler annem hiçbirşeyime müdahale etmezdi. Kendisi kapanacağım zaman "daha erken" diye beni uyardı fakat ben dinlemedim. İlk sene her şey harikaydı. Daha sonra annem sürekli birşeylere müdahale etmeye başladı. Onu giyme, makyaj yapma, "kapalı kızlar bunları mı yapar" gibisinden şeylerle soğuttu beni. Ve bu sadece bir kısmı. 9. Sınıfa geçtiğimde kendimi kapalı halimle güzel hissetmemeye başladım. Ağlayarak bağlıyordum başımı. Daha sonra bir gün annemle kavga ettik ve 1-2 gün sonra ben annemle konuşarak anlaşmaya çalıştım. Ama annem yaptığı şeyleri kabul etmedi. Ben ne zaman onu yaptım, sende buna mı alındın buna mı ağladın diyerek oyaladı beni. "Sen zaten kendi isteğinle kapanmıştın" "Böyle yaparak bizi de cehennemde yakacaksın" tarzı şeyler söyledi ve kabul etmedi. Resmen bana "Açılmada ne yapıyorsan yap" dedi fakat benim amacım açılmaktı zaten. Daha sonra "tamam bu sefer babana söylemeyeceğim" dedi her seferinde babama söylemekle tehdit eder. Daha sonra ben 2 gün okula başımı ağlayarak bağladım ve öyle gittim. Hafta sonu dışarı çıkacaktık ve o anki bunaltı ile başımı bağlarken yine ağladım. Annemde bana "beni babana söylemek zorunda bıraktın açılırsan baban seni okuldan alacakmış" dedi. Bazen keşke o an açılsaydım diyorum ama o an sinirden hiçbir şey yapamamıştım. Artık bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum ama kapalı olmak da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunaldım. Başörtüsü beni boğuyor. Hiç mutlu değilim.

Kendi isteğimle kapandım diye ailem açılmama izin vermiyor?(tesettür)?