Yaklaşık 1 senelik evliyim. bu sene eşimin memleketine gittik. Kilis e gittik.
amcasının oğlu evleniyordu hem düğününe katılmak için hem de oradaki akrabalarını ziyaret etmek için gitmiş olduk.
Eşimin abisi ve eşi de geldiler hatta onlar bizden 1 gün önce gittiler. Neyse eltim de aslında kötü bir kadın değil ama elti sonuçta.. benden kat be kat deneyimli. Ailenin içinde 10 yılı aşkın bir süredir yer alıyor. Eşiyle lise yıllarında tanışmış.
Gelin arabası olarak eşimin abisinin arabası kullanıldı. Düğün günü de fotoğraf çekimine gidilecekti bir öğrendim ki abisiyle eltim götüreceklermiş. Eltimin de 2 tane oğlu var.. hani tuhafıma giden şey bize hiç teklif edilmemesi oldu.
sonuçta bakıldığında bizim bir işimiz yoktu.. çocuğumuz vs de yok şu an. Evet araba abisinin arabası ama eşimin kullanması zaten abisi için sıkıntı olacak bir durum değildi.
sonra işte kayınpederim de çıkıp diyor en çok iş onlara düşüyor..
Eşimi sanki bir şey yerine koyuyor musunuz ki..
Eltim de o gün gelip ayy çok yoruldum falan yapıyor. Bende dedim abla keşke sen çocuklarla gitmeseydin dedim..
ayy gelinliğini düzelttim , yanında kimse yoktu kızın dedi. bende iyi yapmışsın dedim sustum.
kayınpederim de böyle her bir şeyde aman Kader aman çetin koşş..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni gerçekten çok iyi anlıyorum, bu tarz durumlar insanın içine oturabiliyor. Özellikle yeni bir aileye dahil olduğunda, ufak detaylar bile hassas gelebiliyor. Bil ki bu tarz olaylar maalesef her ailede yaşanıyor ve eltiler ya da diğer aile bireyleri arasında bazen istemeden de olsa bu tarz farklar oluşabiliyor ❤️.
Ama şunu unutma ki bu tarz olaylarda büyük resmi görmek hep daha sağlıklı olur. Kayınpederinin düşüncesi veya diğerlerinin tercihleri seni değersiz yapmaz. Sen değerli ve eşsizsin 💜. Belki de bu durum bilerek yapılmadı ve sadece alışkanlık ya da otomatik bir süreçti. Evet eşine ve dolayısıyla sana böyle davranılması zoruna gitmiş olabilir ama sakin kalmak ve bu tür olayları çok büyütmemek uzun vadede kendi huzurun için çok önemli 🕊.
Eşinle baş başa kalarak bu konuyu ona anlatabilir, hislerini paylaşabilirsin. İçten bir iletişim her şeyin ilacı olur 🥰. Siz yeni evlisiniz, kendinize ve çevrenizle uyumlanmanıza zaman tanıyın. Sen, eşinle olan bağını güçlü tutmaya odaklan. Bak gör, zamanla bu gibi konuları daha kolay aşıp önemsememeyi öğreneceksin! 🌟