İş bulamıyorum, param bitti, hayattan kesinlikle zevk almıyorum ilerisi ve yarın için bir umudum isteğim bile kalmadı. Evlenmek istiyorum mantıksız demi? Sonuçta evlenince de direk iş bulamayacağım evde yine boş boş oturacağım e adamdan sürekli para da isteyemem
Ne yapacağım ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mantıksız değil
Kendini boşuna üzüyorsun gadası
Daha gencecik kizsin, kendini bosuna üzme zamanla olur. Hepimiz bu yollardan gectik, bir gün sonra aha Adam oldum diyorsun
O kadar yoruldum ki ahlaksız patronlar mı (iki cümleyi zor kuran embesiller olması daha da zoruma gidiyor) dersin paramın hiçbir şeye yetmemesi mi dersin
Kendimi artık değersiz hissediyorum
bak güzel kardesim sana söyle diyeyim daha gencliginin en güzel yaslarindasin, hepimiz o yollardan gectik. Senden daha fazla okumus diye okadar cok kisi patron rolünde ama sorsan bir b*k bildikleri yok. SÖyle düsün bak ileride senin gibi güzel, tatli mi tatli cocuklarin olacak. Ruh esinle bulusup evleniceksin, tatillere gezmelere gidiceksiniz. Calistigin yerde herkes her seyi sana sorar olacak, her seyi sen daha iyi biliyorsun diye. Yorulmak normaldir ama zamana birak herseyi ve ne olursa olsun azimli ol. Zamanla yasta ilerleyince bunlar güzellesecek. Kendine bir hobi edin, kitap okun, dolasmaya cik, dogayi kesfet okadar sey var ki yapabilecegin.
Şey bir kitap en son 100 tl dans ediyordum oranın girişi de en son 80 tl idi. Kütüphaneden alıyordum e yola da para vermem gerekiyor.
Düşünün yani durumumun kötülüğünü
Bu arkadaşa katılıyorum doğru bir yorum gerçekten iyi birisinin yorumu bu şekil olur
Aileniz ile aranız nasıl?
Her aile çocuk ilişkisi gibi, evden kaçmak için evleneceğim dersem yeri yerinden oynatırlar ama
Bu düşüncemin mantıksız olduğunu farkındayım evlensem de bir iş bulmam gerektiğini biliyorum çünkü evde boş oturabilen biri değilim. Evliliğin zorluklarını ve hazır olmadığımı da az çok farkındayım. İşsizlik beni deli deli düşüncelere sürüklüyor
Ayrıca aşağısı için teşekkür ederim
Sana hak veriyorum bu dönemden çok geçtim ve evli degilim bende çünkü dediklerini yaşadım ama şöyle bişey söylemek istiyorum hayatına olurda uygun bir insan girerse ve seni seveceğin ve senin istediğin biri gelirse evlenmeye sıcak bakmanı öneririm ayrıca neden eşinden para istemiyeceksin sonuçta o bir erkek ve senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ha takıldığın konu iş bunu sorun ediyosun muhtemelen en çokta Allah'a dua et içinden o sana istediğini elbet verir kardeşim
Alt içinde rica ederim bu tür adamlara kanmayın insanlıktan nasibini almamış insanlar bunlar üzme kendini
Birinden bir iki para istersiniz üçüncüsünde hesabını sorar. Ben bunun hesabını hiç vermedim bu saatten sonra da verebileceğimi düşünmüyorum sanırım bu yüzden
Ywrdimci olim sana takip et
Kaç yaşındasın bakalım sen?
24
Üniversite mezunu nitelikli işsizim
Ne mezunu
Edebiyat mezunuyum atanamadım
Zor ataması olan bir bölüm kpss denediniz mi
Denedim :(
Başka yerlere de başvurdum bi kısmını bekliyorum bakalım
Ama artık sınırdayım var olan paramın bitmesi de bunda etkili tabi
Bu süreçte hangi işlerde meşgul oldunuz
24 yaş o kadar da küçük bir yaş değil evlenmek isteyebilirsin tabii ki çok iyi birine sevin çıkar hem kariyer manasında seni destekler hem de maddi manada bu olabilecek bir şey hem yaşımda bence uygun bir yaş neden olmasın
Haklısınız birini seversiniz hayatınızı beraber geçirmek istersiniz ve evlenirsiniz bu gayet doğal
Fakat benim şu an motivasyonum iş bulamadığım için evlenmek ve bu çok sağlıksız
Birde çalışmazsam sürekli evde kalırsam deliririm şimdi olduğu gibi, adamı da delirtirim
Adamdan tabiki para isteyeceksin ne var bunda
Hangi ilde is ariyon