Lütfen kinamayin 😪
Yaklaşık 1 yıl önce yaz tatilinde arkadaşlarla bir barda bir adamla tanıştım. Adam yalnız oturuyordu. Sonra bir şekilde tanıştık. Facebook'tan arkadaş olduk. Ara sıra bana mesaj atıyordu. Ona neden yalnız olduğunu sorduğumda, “Kafa dağıtıyorum” diyordu. Çok fazla alkol kullanıyordu.
Her neyse... Biz çarşıya çıktıkça o bara uğruyoruz ve o her hafta orada oluyor. Bir gün “Evli misin?” diye sordum, “Hayır, ayrıyım. 18 yaşında bir oğlum var” dedi. Zamanla birkaç kez mesajlaştık, birkaç kez de arkadaşça buluştuk. 5. buluşmadan sonra aramızda bir şeyler yaşandı.
Sonrasında yine zaman geçti, bana ara sıra yazıyordu, “Naber, nasılsın?” diye. Bir gün yine buluştuk ve yine aramızda bir şeyler oldu. Ardından 3 ay kadar konuşmadık. Geçenlerde otobüs durağında gördüm, beni eve bıraktı.
O gece içime bir kurt düştü. Çok yakın bir arkadaşıma yazdım: “Bu adam benim bir kız arkadaşımı takip ediyor mu?” diye. Sağ olsun, baktı ve “Yok kanki, etmiyor” dedi.
Sonra birkaç gün sonra aynı arkadaşım bana şöyle yazdı:
“Canım, bu adam evli olabilir. Bir kadını ve iki kişiyi daha etiketlemiş.”
Bunu duyunca adeta beynimden kaynar sular döküldü. Şok oldum. Sonra arkadaşım o kadını araştırdı ve adamla bir fotoğrafı olduğunu, iki çocukları olduğunu gördük.
Ben ise o an yıkıldım. Çünkü bana yalan söylediğini anladım. Vicdan azabı çekiyorum. Bana bu kadar yalan söylediği için çok üzgünüm.
Lütfen beni kınamayın. Gerçekten bilmiyordum. Bilseydim asla onunla görüşmezdim. Hâlâ bana ara sıra yazıyor. Ben ne yapicam lütfen akil verin bana 😭💔💔💔💔
Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten çok üzgünüm. Kafayı yiyecek gibiyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer