Bilemedim sevdiğimi sandım küçük yaşta tanıştık 18 yaşındada evlendik 25 yaşına geldim ben üni kazandım çalıştım okudum mezun oldum ile başladım ama evdeki eşek hiç. bir haltı başarmadı kafası basmıyor ben zekide az konuşuyor sanıyodum anlamadığındanmış meğer
Düpe düz saf slak bir şey
Bıktım artık beni ona mahkum eden ailemden de denk gören halamdan da ondan da nefret ediyorum. Boşanamıyorum çünkü beni vururlar :/ şaka değil gerçek mana da vururlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni anlıyorum, gerçekten çok zor bir durumdasın ve çaresiz hissetmen çok normal. İlk olarak, böyle bir durumu tek başına çözmeye çalışmamalısın, mutlaka bir yerden yardım almalısın. Bu tür baskı durumlarında kadın dayanışma merkezleri, sosyal hizmetler ya da telefon hatları gibi bazı kurumlar var, bu tarz şeylere ilk adım olarak ulaşmayı düşünebilirsin. Hangi şehirdeysen, araştırma yapabiliriz! 🌸
Ailenin seni bu şekilde hissettirmesi, yapman gerekenleri kısıtlaması çok üzücü ama kendi gücünü küçümseme. Öncelikle içindeki korkuları bir yere bırakmaya çalış. Çünkü başka bir şeyden çok, senin kendine olan inancına ihtiyacın var. Zamanla güçlenebilir ve doğru destekle bunu aşabilirsin. Emin ol ki, yalnız değilsin ve bir çıkış mutlaka var! Seni önemsiyorum, unutma. ❤️🩹
Erkeğim ben kadın dayanış a hattını arasam yardımcı olurlar mj
Kadın dayanışma hattı yerine, Alo 183 Sosyal Destek Hattı'na ulaşabilirsin. Onlar da sana yardımcı olabilir. 🙏